mijn verjaardag, bezoek aan ned....... - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu mijn verjaardag, bezoek aan ned....... - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

mijn verjaardag, bezoek aan ned.......

Door: renemarije

Blijf op de hoogte en volg

04 Mei 2010 | Botswana, Maun

Hallo Allemaal,

Allereerst iedereen heel erg bedankt voor de felicitaties via sms, voicemail (merijn), internet en of skype...leuk hoor.
Vanmorgen zijn we er vroeg op uit gegaan.. nou ja wel een beetje later dan gepland want de auto wou niet starten!! We hebben een autotochtje gemaakt richting moremi, daar koffie gedronken en rond 14:00 waren we weer terug. Onderweg hebben we 1 buffel, paar impala en giraffes gezien. Het was m.n. ff relax om bij B&B weg te zijn en ff met z'n tweeen. Vanavond gaan we nog gezellig een hapje eten bij een lodge heir in de buurt en dan is morgen weer een gewone werkdag. Nu vanmiddag ff emails, we krijgen ineens veel boekingen voor juni en juli (= goed was nog een beetje leeg!!) en skype met pa en ma en zus karin..werkte wel maar niet altijd even goed toch wel gaaf en speciaal.

Gisteren avond hadden we 2 gasten voor dinner en zij hadden een flesje wijn meegebracht om alvast marije haar verjaardag te vieren, die hebben we met z'n vieren direct op gedronken! t was gezellig

Onze naaste fam is al op de hoogte en sommige anderen ook al... in dec komen we als alles goed gaat (eindelijk) weer naar nederland. We kijken er al naar uit!!
vorige week is het rouwens eindelijk gelukt om onze toeristen vergunning te verlengen.. juppie!! En gisteren zijn we er achter gekomen dat we een vermelding hebben gekregen van onze B&B in de lonely planet van Namibie en Botswana = eigenlijk ook een feestje waard!! We zullen er vanavond een savanna tje (heel lekkere cider) op drinken, jullie ook??
We vergeten natuurlijk niet dat het vandaag 4 mei is en daar staan we ook bij stil!

Vorige week maandag hebben we nog veel regen gehad (wat uitzonderlijk was), maar nu lijk t het regenseizoen toch echt voorbij. De avonden en ochtenden worden wat kouder, overdag is het nog lekker warm hoor!

Nummer 5 is nu ook bijna klaar (heeft iets wat vertraging opgelopen doordat Rene alis Bob de Bouwer niet kon werken vanwege slapende/ rustende gasten!!) morgen gaan de puntjes op de ii en zijn we daarmee ook klaar.

Heel veel liefs en dikke knuffels van ons.

• 04 Mei 2010 - 17:07

Kees En Koos:

Hallo Marije en Rene,natuurlijk zijn ook wij jou verjaardag niet vergeten !!
    We volgen jullie belevenissen altijd op de voet hoor ,hier gaat alles zn gangetje en zijn op onze manier druk met werk en hobby en onze kleindochter ,maar die heb je al gezien op skype he (ze is zo lief,geweldig )nou van harte met je verjaardag en een dikke knuffel van ons Gr Kees en Koos

• 04 Mei 2010 - 17:27

Karin:

he zusje van me, leuk om je even te horen via skype. en rene!!!! veel heb ik dus niet meer te vertellen. leuk dat jullie in de lonley planet staan super, gefeliciteerd daarmee. geniet nog van de dinner voor 2 en fijne verjaardag nog verder, we nemen een roze koek op je verjaardag. groetjes heel vveel liefs en kussen ka. mis je heel veel maar wetende dat je in dec komt maakt het draagbaar, we wachten geduldig af. xx ka

• 04 Mei 2010 - 17:36

Jacqueline:

He nichtje,vanuit Flakkee natuurlijk ook van harte gefeliciteerd, ook wij volgen je berichtjes op de voet hoor! Het uitzicht op giraffen is hier op t platte Flakkee niet voor te stellen maar lijkt me overweldigend! We wensen je nog een hele fijne dag verder enne tot lees eens! liefs Jacq

• 05 Mei 2010 - 11:27

Bert En Madeleine:

Nog gefeliciteerd met je verjaardag, ik was het niet vergeten maar was er gisteren niet aan toe gekomen. Bij ons gaat alles goed. Kevin groeit als een spruit.

Groetes Bert, Madeleine en Kevin

• 05 Mei 2010 - 12:38

Daphne:

Lieve Jije,

Een dagje te laat maar nu de vlaggen boven in de stok wapperen extra feestelijke felicitaties!!!Maak er een geweldig jaar van en in december zijn jullie natuurlijk ook op of rond onze verjaardagen van harte welkom.
    Gaaf dat jullie nu vermeld worden in de Lonely Planet, we hebben Steve (Turnbull, schilder) wat info over jullie gegeven, hij wil bijzonder graag op safari maar twijfelde tussen Kenia en Namibie (erg duur ?!) dus we hebben hem overgehaald jullie site eens te bekijken. Botswana komt er vast als winnaar uit.
    Hier alles goed. Daan en Noor doen het geweldig. Iedereen vindt ze erg op elkaar lijken maar zelf zie ik dat niet zo erg. Absoluut zeer verschillende karakters, maar hoewel rustiger laat Noor duidelijk niet over zich heen lopen.
    Hopelijk tot december!

Dikke zoenen,

Daph

• 06 Mei 2010 - 09:00

Ma En Pa V.d.Kreeke:

Hallo Marije en René,
    Leuk jullie te zien en horen via Skype. Het werkt nog niet perfect, maar toch geweldig.
    Wat goed dat jullie nu ook vermeld staan in de Lonely Planet, nog meer gasten!!. Gisteren naar Groede geweest, Nellie 65 jaar. Was gezellig, maar wel binnen, te koud voor buiten. Samen met Anton (neef) en Ria gegeten bij Raymondo in Goes. Was gezellig. Vanmorgen naar de Fysio, was er niet, ik een foutje of hij???. Pa is voor controle naar ziekenhuis, lekker op de fiets. Is zonnig maar nog steeds erg koud. Ome Jaap belde vanmorgen. Ze zijn goed aangekomen, vinden het ook erg koud en heel veel fietsen in Amsterdam.

• 06 Mei 2010 - 09:03

Ma En Pa V.d.Kreeke:

Er ging even iets fout.
    Verder geen nieuws.
    Groetjes en dikke kus Pa en Ma.

• 09 Mei 2010 - 13:16

Dennis:

ja dat jullie zouden komen eind dit jaar dat wist ik al!! maar dat je jarig bent geweest dat wist ik niet..... sorry maar alsnog gefeliciteerd dan, ik zal wa amarulla bestellen alvast voor eind v/h jaar want dan kunnen we er één op drinken X dennis!

• 09 Mei 2010 - 19:15

Nicole:

he rene en marije,
    ik wist al dat jullie kwamen heel leuk hoor heb er zin in om jullie weer eens in levende lijve te zien!!!
    xxx