gewoon ff verslag..... - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu gewoon ff verslag..... - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

gewoon ff verslag.....

Door: renemarije

Blijf op de hoogte en volg

21 April 2010 | Botswana, Maun

Hallo Allemaal,

ff kort verslag van onze belevenissen:
T.a.v klussen: kamers 1,2,3, en 4 zijn zo goed als af. Nu kamer 5 nog en dan zijn we natuurlijk nog niet klaar.. er is altijd wat te doen!

Als alles goed is zullen we morgen ook eindelijk onze touristenvergunning verlengt krijgen, wat een gefrustreerde business zeg: kastje muur, kastje muur etc. Maar nu gaat het dan toch nog goed komen.

Skype is met sommigen al gelukt, maar is ook nog niet super hoor, de verbinding is vaak erg slecht en dan is bellen/ sms-en soms net zo gemakkelijk??
Toch is het ook wel leuk om elkaar ff te zien ook al is het maar even en slechte kwaliteit!

Wat een drama he met die aswolk boven europa, ook hier hebben we daar natuurlijk veel last van touristen die niet kunnen afreizen, maar ook toeristen die niet terug kunnen!! vanaf vandaag lijkt alles weer een beetje op te starten, maar dan zitten de binnenlandse vluchten weer vol!
Zijn Mieke en corneel al terug van Aruba of " moeten" die daar blijven??

Personeel gaat vrij goed, ze zijn op tijd, doen hun werk...hebben nog wel bijsturing nodig maar dat kunnen we ook niet anders verwachten en dingen lijken weer een beetje op zijn plaats te vallen/ komen!

Gasten: vandaag een groep van 11 + eten en dan 2 of 4 tot het weekend.

Gisteren hadden we een regenbui van ongeveer 23 mm, wat toch wel heel uitzonderlijk is in April...lekker voor de tuin.

Heel veel groetjes en liefs voor jullie allemaal!!

p.s: vorige week kregen we een super groot pakket in de post (alvast voor marije d'r verjaardag!?) met allerlei lekkers en leuke feest/versierdingen...voor voetbal, koninginnedag etc. Leuk hoor! Hartstikke bedankt!

Len, alvast gefeliciteerd met je verjaardag.Tijn en Len heel veel plezier met de verjaardagsfeestjes!

p.s: Jose en Han hoe ist met de velux?
p.s: Caro en Jeroen nog veel fietsen/ lopen in de korte broek??

x x

• 21 April 2010 - 14:36

Merijn En Koos:

merijn zit aan het bier en doet jullie de groeten
    mieke en corneel zijn vandaag thuis en komen straks eten stampot andijvie groetjes Koos

• 21 April 2010 - 16:51

Karin:

hoi hoi ja heel leuk even skypen. vooral de oranje hoed stond je heel leuk. regen bij jullie uitzonderlijk in april?? bij ons is het op dit moment uitzondelijk droog, snachts zelfs bijna vorst en overdag uit de wind in de zon lekker 18 graden. we hebben net lekker buiten gezeten met de meiden. was leuk de kids hebben lekker gespeeld en weinig ruzie gehad. siroop iets lekkers snoepje en ijsje en toen was het al weer tijd om naar huis te gaan. ja de as wolk, nou blij om te horen dat mieke en corneel goed thuis zijn, astrid en yosun zitten nogsteeds hier, zouden zaterdag weg gaan. ze kunnen waarschijnlijk don weg.!!!??? we zullen zien. zaterdag komen tijn z'n vriendjes logeren en woensdag gaan we glow golfen in middelburg met len z'n vriendejes. daarna komen de opa en oma nog even om de koffie. dan hebben we lekker 2 weken vakantie, super. we willen nog dagje efteling, naturalis, vlindertuin of oorlogsmuseum. dus druk of niet we zien wel wat we doen. zwembad opzetten als het mooi weer wordt doen we als eerste. groetjes veel plezier met roze muffins bakken met prinsessen glazuur. groetjes en veel xxxxxxx ka

• 21 April 2010 - 18:28

Caro:

Ha,
    Daar was ik ook weer eens, vandaag was het een tikje fris voor de korte broek, dus gewoon in bodywarmer fietsen was goed te doen.
    Naar neef teun en jose gefietst, daar wat ingeplant, en vuulte gehakt, van kappen was niet echt sprake, weet ook niet of ik enige wortels meegekregen heb, maar er is een vakje best mooi geworden, incl.versiering voor de koningin,dat mens brengt heel wat teweeg, half zeeland van de kook!
    Ja,die aswolk, we hadden alleen nederlandse aanvoer. dus lekker duur!
    Werd niks ingevlogen vanuit afrika, israel enz. Dus misschien zijn er bij jullie extra rozen te koop. Moet niet te lang duren, want kwekers lopen veel geld mis.
    Maar inmiddels mogen ze weer de lucht in geloof ik, dus das mooi.
    Verder niet veel bijzonders, lekker veel werken ivm zieke, maar is niet erg.
    Nou, succes met hut 5, en heel veel groetjes uut eintjesand.

• 21 April 2010 - 19:01

Han, Jose En Teun:

hoe is het ermee? hier alles goed hoor. vandaag bij de verloskundige geweest, 27 weken en alles oke! gelukkig maar. de velux zit erin hoor, alleen de binnenkant nog afwerken, maar het ergste stof is weg! t leek hier wel op ijsland. gat in het dak zagen is toch wel raar hoor, maar het is lekker licht nu op het kamertje. we zijn verder nogal veel in de tuin bezig en hebben een hek gezet voor het huis, zodat teun niet op de weg kan rennen. ook hebben we de koninginnedagvlaggetjes opgehangen met tante caro, dus het is weer helemaal leuk versierd. dit jaar komt de koningin in wemeldinge, maar wij gaan overal lekker rommelmarkten, lekker goedkoop veel rommel scoren waarvan je later denkt: heb ik dat allemaal nodig?? maar toch leuk, ik vind het super! teun gaat al een beetje kletsen, niet zo best te verstaan, maar hij doet zijn best... ook kan hij niet meer lopen, alleen rennen! en schept ie al het zand uit zijn zandbak wat ie dan in de keuken brengt of ergens anders op het terras legt. maar hij is lekker bezig. zaterdag was het feestje van ome rinus, en tante truus, het was erg gezellig en ze hadden het heel leuk gevonden dat je had gebeld. verder niet zoveel nieuws. groetjes maar weer. doei jose han en teun

• 22 April 2010 - 09:32

Dennis:

ha schatten.... ja Mieke is ook weer terug.... die had nog geluk, huib en fam. (de ouders van daantje) konden maandag terug vliegen van aruba ipv vrijdag, alleen zijn ze na 7 uur vertraging op curacao en 11 uur vliegen geland op Barcelona, konden toen nog met de bus (24 uur) naar schiphol, zij waren dus woensdag vroeg in de ochtend rond 03.30 uur thuis.... ik denk dat je het reizen dan weer even beu bent....

• 26 April 2010 - 08:22

Mieke:

Ha lieverds!

Ja we zijn weer terug hoor! Aruba was geweldig! Nu ben ik alweer aan t werk na een leuk weekend in Assen! T was lekker warm op de tribune, maar gelukkig waren mn benen al lekker bruin dus kon ik mooi mn korte broek aan! Heerlijk!
    Ik ga nu weer snel verder aan t werk, ik typ later nog wel eens wat meer!

Dikke kus

• 26 April 2010 - 18:36

Rene En Marije:

Hallo allemaal,

Hier helemaal geen korte broeken weer!! zaterdag hadden we 43 mm regen en vandaag 30 mm in ongeveer 1 uur tijd. Het is echt heel nat en best wel koud!! Vrij ongebruikelijk voor deze tijd van het jaar. We wensen jullie allemaal een hele speciale, warme en gezellige koninginnendag toe, wij zullen ook de vlag buiten hangen, maar geen orange bitter of tompoezen helaas. Veel liefs en dikke knuffel.
    Speciaal voor Len, maar ook voor alle anderen... veel plezier woensdag met glowgolfen!! Tijn .. als jij en mama tijd hebben krijg ik nog een smsje terug?? Koos: stampot andijvie toch wel met veel spekjes he? Caro: wij hebben hier geen goedkope en/of echt mooie bloemen, dus die komen vast ergens anders vandaan. Jose: fijn dat alles goed was bij verl. en niet te veel rommel scoren hoor, het moet ook allemaal weer een plekje krijgen!! x

• 27 April 2010 - 07:16

Pa En Ma V.d. Kreeke:

Hallo Marije en Rene,
    Het is dus nooit goed met het weer. Jullie hebben nu een beetje te veel regen en wij wat te weinig. Het is dus hier hartstikke mooi weer, veel zon. Zondag lekker warm. Met Koninginnedag schijnt het weer dus wat minder te zijn. Ik hoop niet dat het dan gaat regenen, want dat zou echt niet leuk zijn!!! De peren (van Ad)staan prachtig in bloei. Onze appels en de red sentinel (sierappel)beginnen ook al. Pa is vandaag nog werken en dan stopt hij weer even. Straks samen met Addie geld tellen van de Kinderhulop collecte en vanmiddag Eng. les. Morgen feest Len. Gisteren heeft Nina bij ons gegeten. Alles gaat goed. Visio
    goes moet samen met Rotterdam (dacht ik), dus voor sommige mensen ook weer spannend.
    Groetjes en liefs Pa en Ma

• 04 Mei 2010 - 08:07

Vief:

Ha Marije,
    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!
    Fijne dag vandaag!
    Liefs,