FF weg, verjaardag poezen en veel liefs.. - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu FF weg, verjaardag poezen en veel liefs.. - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

FF weg, verjaardag poezen en veel liefs..

Door: renemarije

Blijf op de hoogte en volg

10 Mei 2010 | Botswana, Maun

Hallo allemaal,

Iedereen hartelijk dank voor alle felicitaties , nog maals!! want er waren er nog wat bij gekomen :-). Super leuk hoor om te bedenken dat jullie zover weg zitten en toch ff de meoite nemen om iets (sms, email, kaartje of telefoontje) te geven op mijn verjaardag.. leuk, doet me goed.

Eergisteren zijn de poezen precies 1 jaar gewoden, we hebben geen groot feest gehouden maar ze hebben gisteren wel iets bijzonders te eten gehad!!

Mei is voor ons een beetje een feest maand (kunnen we het allemaal goed onthouden?? :-), hi,hi. Vandaag zijn we 3 jaar getrouwd en gaan op "huwelijksreis", zo maar ff 2 nachtjes de bush in met de tent richting Kaziikini/ Moremi. Kaziikini is hier ongeveer 1 uur rijden vandaan, dus als het moet zijn we zo weer terug, maar hopenlijk woensdag rond het midden uur.

Heel veel liefs van ons beiden en tot gauw, x x

pa en ma a.... bedankt voor het pakketje en het lieve kaartje
pa en ma v/d k... bedankt voor de "koffie met gebak" voor tijdens onze reis :-)

• 10 Mei 2010 - 13:21

Karin:

he gefeliciteerd he met jullie trouwdag. (heb toevallig de foto's van jullie trouwen gisteren verwisseld) telepatie!!!!
    bij jullie de poezen 1 jaar Timmik is morgen jarig 13 jaar alweer. veel plezier op jullie tripje. wij zijn hier volop aan het inpakken voor len z'n voetbal kamp weekend. van don tot zon. morgen gaan we naar naturalis met de trein. we gaan niet meer naar de efteling vanwege drukte en slecht en koud weer, dit stellen we uit tot vakantie of een studie dag tussen door. we zien wel. heel veel plezier op je trip en nogmaals heel erg bedankt voor de rozen ze staan super mooi, ik maak nog wel foto van voor je. gr dikke kroel x ka

• 10 Mei 2010 - 14:19

Pb:

Heej!

Ik lees dat ik weer eeen hoop gemist heb en zelfs wat vergeten...:S
    Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!
    Uiteraard was ik jullie trouwdag niet vergeten!! ;) Gefeliciteerd!!
    De laatste tijd druk bezig geweest met verbouwen en woon inmiddels weer samen met me meisje aan het vertrouwde plein te Schreins. vandaar niet zo vaak gereageerd.

Groetjes!

• 10 Mei 2010 - 17:01

Pa En Ma V.d. Kreeke:

Hallo Marije en René,
    Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. Fijne reis toegewenst. Wij zijn net terug van een feestje. Mevr. Bierens 80 jaar. gevierd in "De kleine toren van Baarland". = de Gereformeerde Kerk van Baarland = nu Restaurent. Ik ben er gedoopt!!!. Om 11 uur koffie, borreltje, 3-gangen diner en koffie na. We waren pas om 17.30 uur thuis. Pa nu grasmaaien en ik stofzuigen (overal haartjes, zijn vanmorgen al om 8 uur geknipt). Nu even de e-mail enz. checken. Groetjes en liefs Pa en Ma