nieuwe keuken, receptie en ...beestjes!!? - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu nieuwe keuken, receptie en ...beestjes!!? - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

nieuwe keuken, receptie en ...beestjes!!?

Door: renemarije

Blijf op de hoogte en volg

22 November 2008 | Botswana, Maun

Hallo Allemaal,

Eindelijk weer een reactie van ons, we hebben het de afgelopen week behoorlijk druk gehad; de receptie en de keuken zijn helemaal klaar en ingericht --> het is echt super mooi geworden. M.n. de receptie moet nog wat meer aangekleed/ gedecoreerd worden maar dat kan altijd nog. we hadden alles optijd af voor de 20 ste, want toen hadden we 14 gasten voor dinner en slapen... goeie busniness en het was een geslaagde avond!! Het werken en continue aanwezig zijn eist zijn tol wel een beetje.. humeurig, beetje spanning en wat irritaties liggen op de loer... maar als we dan 1 of 2 avonden weer wat meer rust hebben laden we weer op en we zien erg uit naar onze " vakantie" in Nederland.

Donderdag (20 november) hebben we ook 2 nieuwe houten kasten opgehaalt om in de receptie te zetten voor de " giftshop/ curioshop" --> hier staan een hoop hebbedingetjes op en we hebben er al weer wat van verkocht, dus het werkt!! Het is niet hetzelfde als een rommelmarkt hoor...

Met de regen (gisteren weer 40 mm) krijgen we ook weer allerlei beesten / bestjes over de vloer : torren van 6 a 7 cm groot, soort bijen/ steekvliegen die hutten bouwen in onze hutten, heel veel kikkers, vliegende mieren/ termieten en vorige week hadden we een enorme "bulfrog", het leek wel een speelgoed kikker. Hij was ongeveer 30 cm lang en dik, vet, rond --> prachtig om te zien, maar ze schijnen ook lelijk te kunnen bijten..?

Vandaag moet er als het goed is 1 gast komen, we zullen zien en morgen komt onze groep van 14 weer terug voor 1 nacht. Vanaf maandag krijgen we weer wat gasten van de Universiteit, dus echt tijd om te relaxen is er niet en dan zijn we ook nog druk met het zwembad. Goed weer genoeg over onze "avonturen".

Heel veel groetjes, fijn sinterklaas feest en tot gauw (2 maandjes?!)

p.s: Vief nog gefeliciteerd met je verjaardag en Huib, Anita en Ronnie alvast gefeliciteerd (ik vergeet vast een hoop belangrijke mensen te feliciteren, maar..ben ook maar een mens)

p.s: Zo te lezen gaat het met mijn neven: Tijn en Len erg goed op school, zwemmen en voetballen --> volhouden jongens (en pa en ma!) het is bijna vakantie..??

Doeg, Doei, knuffels, etc

• 22 November 2008 - 16:28

Karin En Fam:

hoi hoi weer een berichtje van jullie leuk, ik had al zón vermoeden dat jullie het druk hadden, leuk toch goed voor de zaken, voor de rust kom je straks maar naar hier om te slapen en zo. af en toe een rustig dagje tussen door om je huis te ontdoen van alles dat kruipt en zo eng hoor. veel regen hoor bij ons ook maar bij jullie waarschijnlijk meer welkom als bij ons. ik ben wel benieuwd hoor naar jullie nieuwe receptie en zo. niet te kribbig wezen hoor op elkaar vooral niet, je hebt alleen mekaar daar. lief zijn!!!!!
    ja klopt hoor we zijn helemaal into sinterklaas net terug uit het verenigings gebouw sint feest, volgende week bij traas en ovaa sint feest en dan 5 dec thuis, dan even rust. tot de kerst!!!!! heel veel groetjes en knuffels let op de beetjes op de vloer en in de douche en in de keuken en in je bed en overal waar je ze niet wil hebben. pas goed op je zelf en rene en piet we sms een dikke kus ka

• 22 November 2008 - 22:12

Kees En Nellie:

Hoi Rene en Marije,
    Wat fijn dat de keuken en receptie nu klaar zijn.Een lekker gevoel denk ik Het is bij jullie nog best druk geloof ik .Ik dacht dat het seizoen al afgelopen was.Hier is het vandaag hagel en natte sneeuw,dat is wel wat anders dan bij jullie he.Verder niet veel nieuws meer te melden,veel liefs en groetjes van Pa en Ma A xxx

• 24 November 2008 - 17:11

Pa En Ma V.d. Kreeke:

Hallo Marije en Rene,
    Wat fijn dat de keuken en receptie klaar zijn. We zijn heel benieuwd hoe het geworden is. Met ramen, deuren, kasten, vloeren, aanrecht enz. Maak maar wat mooie foto's, kunnen we het zien!! Hoe is het nog afelopen met de stoeltjes voor de diningroom? Dezelfde nog te pakken gekregen of andere gekocht. Vrijdag om 17.00 met de Personeelsver. van ziekenhuis naar de musical Les Miserable met Trudy, ging dus niet door 10 zieke hoofdrolspelers. Leuk, dus niet!!! De sneeuw is weer gesmolten, maar het is nog niet erg warm!! Nina komt thuis van haar werk, dus even een praatje maken.
    Verder alles prima hier.
    Groetjes en dikke kus Ma.

• 26 November 2008 - 13:30

Jose:

ha rene en marije,
    hoe is het daar? alles op zijn plekje aan het zetten in de nieuwe receptie? is het naar jullie zin? lekker al die beestjes, komen toch niet door een klamboe hoop ik? koop anders gewoon een spuitbus, is ga al zweten als ik denk aan die kriebelende beesten in je bed!! hier valt het met de beesten wel mee. heb met ma en caro een superleuke krans met vetbollen enzo gemaakt, maar de vogels komen niet eten. er zal nog wel teveel lekkers in de boomgaard hangen! gister met han wezen winkelen. teun was gaan wennen bij het kinderdagverblijf. het was echt wennen geweest want hij houdt niet zo van zijn fles, is het ook niet zo gewend, maar de 2e fles ging gelukkig beter.. hoop dat ie het snel gewend is! volgende week ga ik weer aan de slag. nog niet zoveel zin hoor, mag nog best een maandje duren, maar ja, ook dan heb ik waarschijnlijk geen zin, dus moet maar gewoon weer aan de slag he! met de kerst begint Teun zijn acteercarriere, we zijn namelijk josef, maria en jezus in de kerk in heinkenszand! grappig he? het is dan een levende kerststal, met schapen en al in de kerk, ik ben benieuwd, maar hoop maar dat jezus niet teveel huilt!! Is er verder al een pakketje aangekomen van de goedheiligman met zijn meiter? of is het mijter?
    ha conny, dat de musical niet door ging hebben wij ook eens gehad met mama mia, toen waren we al in utrecht!! maar nadien kregen we wel musicalbonnen, kan je voor een prikkie naar een andere en uiteindelijk ging ook mama mia nog door. maar het is wel balen, zeker als je helemaal op en top in de makeup zit en er klaar voor bent! ik moest op mijn ik-kan-hier-beter-op-zitten-dan-lopen-laarzen gaat winkelen!! maar veel plezier bij de volgende keer als het wel doorgaat! nou rene en marije, succes met de business, het opleuken van de receptie en gezellig doen samen he!
    we horen er weer van!!
    heel veel groetjes uit kwadendamme, van han, teun en jose xxx