regen, gasten etc......!
Door: renemarije
06 Oktober 2007 | Botswana, Maun
Hier zijn we weer!
Vannacht heel veel regen gehad, koelt lekker af, maar nu vandaag zo broeierig warm (lekker plakkerig?!). De mannen voor het riet dekken zijn bijna klaar met alle huizen (ons huis en de extra accommodatie, 3 huizen/hutjes) als ze weg zijn geeft dat weer even wat rust in de tent en zijn we voornamelijk weer met ons "eigen" clubje.
5 oktober benefietconcert --> voor wat? Help Dennis de winter door of...? Was het gezellig, hebben jullie niet teveel regen gehad?
Gisteren gasten gehad en morgen komt er als het goed is ook een mevrouw om onze "toko" uit te checken. De noorse dames zijn van de wek op safari geweest en ook dit weekend nog "even" naar een park om de neushoorn te zien. Dan kunnen ze de big five (neushoorn, buffalo, olifant, leeuw en luipaard) van hun lijstje afstrepen!
Van de week gaat Rene zich voornamelijk bezig houden met ons huis (stucadoren, afwerken, loodgieters werk, etc),als dat een eind gedaan is kunnen we gaan schilderen en de electricien uitnodigen om de laatste dingen te doen (dit duurt nog wel een week of 4/5). Daarna is er weer tijd voor andere dingen. (gasten verblijven etc, we vervelen ons nog helemaal niet!)
dat was het weer even voor vandaag, geniet van de rest van het weekend dat doen wij ook en tot ziens maar weer!
Veel liefs en groetjes Rene en Marije
p.s: Linda, Karel en Giel nog gefeliciteerd met jullie verjaardagen!!
p.s: Peren feest en kweeperengelei klinkt goed en gezellig!
p.s: ff geen inspiratie, volgende keer maar weer!
06 Oktober 2007 - 13:46
Rene En Marije:
Even over die website/ google zoeken naar onze B&B. Ik heb de site ook opgezocht. Het is onze B&B, maar via een reisbureau/ travelagent in Namibie denk ik. De prijzen zijn iets anders dan bij ons, maar die mevrouw/meneer wil er ook graag wat op verdienen zeker. Het zijn wel foto's van onze B&B, met inderdaad de vorige eigenaaresse erop. Niet die blanke mevrouw (waarschijnlijk is dat de dame uit Namibie?!). Bedankt voor het waarschuwen en onze "toko" beschermen, maar volgens mij is het oke!
Dikke kus! -
06 Oktober 2007 - 14:55
Anita:
hallo, vrijdag regende het bij ons ook (bekers bier). Maar goed Surrender was top hoor en we hebben Dennis weer wat gesponsord.
Het weer is van het weekend super, weer om erop uit te trekken.
doeidoei -
07 Oktober 2007 - 17:32
Nicole:
hallo grootgrondbezitters!!
alles gaat wel goed geloof ik he met jullie?
meer plekken dus meer gasten!
is het daar ook wel eens stil seizoen?
of gaat dat heel het jaar door?
hier gaat alles zn gangetje!
moet maandag dennis zn hoofd weer gaan pimpen!!!
ben beniewd zou het opknappen??
kus nicole -
07 Oktober 2007 - 19:37
hoi Rene en Marije,
Als ik het goed begrijp is op alle huisjes al riet gelegt? Fijn zeg dat gaat lekker,Hoe ging het stukadoren?
Nog geen ruzie gehad?
Vandaag is het weer mooi herfstweer lekker zonnetje.Pa is Priester aan het helpen met de aardappels dus heb ik het rijk alleen vandaag,stil hoor.verder geen nieuws veel sterkte met jullie werk en tot mails of sms. groetjes pa en ma a xxx. -
08 Oktober 2007 - 06:22
Mieke:
Dennis z'n hoogd pimpen, is niet voor zn tijd!! Jemig het is weer ernstig! Zaterdag weer naar Assen geweest, Kees 2x 3e plek in C groep en William 1x 2e en een keer 1e in de D-groep, was echt super! Alleen in Assen was het echt heel koud en mistig, maar goed door alle adrenaline was het goed uit te houden. Verder weer een beetje werken (maar 3 dagen deze week..) en nog een beetje schilderen (buiten) dus we kunnen ons goed vermaken. Succes met alles en veel plezier! Dikke kus -
08 Oktober 2007 - 11:09
Vief:
Hoi hoi,
Zo te lezen gaat alles goed bij jullie! Fijn om te weten. Hier ook alles prima. Net in de pauze weer eens cup a soup gedronken uit jouw mok Marije...mmmm, hij smaakte heerlijk!
Mijn mok heeft het begeven dus gebruik ik zo af en toe de jouwe (interessante info he...)..ha ha ha
Veel liefs uit Goes,
Jep! -
10 Oktober 2007 - 08:31
Lara En Linda:
ha die marije,
Zo te lezen gaat alles goed. Hier gaat ook alles goed. Mijn laatste week verlof is in gegaan. (snif snif) Maar ik heb weer zin om te gaan werken. Lara groeit goed ik zal binnenkort een paar foto's van onze dame mailen.
Afgelopen zondag heb ik de kust marathon gewandeld. Ik was wel een beetje heel erg stijf maandag.
Dikke kus, Lara en Linda -
14 Oktober 2007 - 01:49
Dennis:
mieke was zat vrijdag avond...... -
14 Oktober 2007 - 01:49
Dennis:
en ook vanavond..... de zaterdag.... was ze zat... -
15 Oktober 2007 - 06:49
Mieke:
Haha Dennis was vrijdag ook zat! En zaterdag weet ik niet, want ik ben met Wiebe aan t hakken geweest in Heinkenszand! Wat een vage bende was het daar, maar ik heb wel veel lol gehad! -
15 Oktober 2007 - 08:55
Dus Mieke is weer zat zat zeg maar... -
15 Oktober 2007 - 15:00
Lieve Marije en Rene,
De rondavels schieten als paddestoelen uit de grond. Er is volgend jaar toch ook nog wel wat voor ons te doen?? Pa is nog aan het werk. Woensdag nattur. Ik verdoe mijn tijd met allerlei dokters bezoeken. tanden, oren, knieën. niets ernstigs. Ik ga ook naar engelse les.
Via de e-mail bericht over onze reis.
groetjes en liefs Pa en ma.
17 Oktober 2007 - 08:42
Karin:
hoi hoi ik probeer het voor de 2e keer, ik heb eindelijk adsl dus ik ben iets sneller. len heeft geen voortanden meer. en ik heb een foto opgestuurt naar jullie hotmail van onze haloween ontbijt tafel.
lekker in het donker met kaarsjes aan. groetjes knuffels -
25 Oktober 2007 - 06:23
Rene En Marije:
ff snel, want internet verbinding is slecht. Het gaat hier nog steeds prima, er zit regen in de lucht, maar dat komt nog niet naar beneden (daardoor is het drukkend warm!). Vandaag komen er weer "nieuwe" gasten, alweer noren! En die blijven voor een paar dagen, dus super. Rene gaat vandaag de vloer in ons huis storten = ook leuk/ spannend. Verder niet veel bijzonderheden, veel liefs van ons.
p.s: pappa Kees nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag 15 okt. jullie hadden de kaart + brief al ontvangen?!
p.s: Karin alvast van harte gefeliciteerd en maak er een mooie dag van (een extra senseotje voor mij?, er is een pakje onderweg, maar dit is niet aleen voor jou (moet je delen, sorry!)
p.s: Bij jullie wordt het kouder en hier wordt het steeds warmer, echt vreemd.
Dikke knuffels! -
25 Oktober 2007 - 06:42
Mieke:
Hi! Ja dat het hier kouder wordt kan je wel zeggen ja! Haha nou laat de winter maar komen, maar dan wel ECHT winter! Hoe is het met iedereen hier, het is zo stilletjes! En Karin, hoe is het met Len zn fietsenrek? Vliegt alles wat ie eet (vooral friet) in het rond? Haha dat deed ik vroeger wel! -
25 Oktober 2007 - 18:55
Daph:
He jije en Rene,
blij dat alles goed gaat bij jullie.
Bij ons gaat ook alles zo z'n gangetje. Over 5 weken ben ik uitgerekend en ik geniet nu van mijn verlof. Door de lekker lage temperaturen buiten en de verwarming aan in huis ben ik stevig verkouden maar dat gaat wel weer over.
Marij, de rammelaar staat te pronken op de commode. Kamertje is zo goed als klaar. Nu nog spullen wassen en afwachten....
Natuurlijk, zodra er iets te melden valt....weten jullie het ook.
Hoop weer snel een nieuw bericht van jullie te lezen,
Liefs,
Daph
26 Oktober 2007 - 18:23
Kees En Nellie:
hoi rene en marije, ja we hebben de kaart en de brief gehad hoor, hij is niet zo lang onderweg geweest als de vorige.zo te zien gaat het goed met jullie. succes met jullie huis en de gasten. hier alles goed het wordt kouder,maar het is ook bijna november. veel groetjes en liefs van pa en ma axxx -
30 Oktober 2007 - 13:27
Hallo Marije en Rene,
De regen komt hier met bakken naar beneden, de was binnengehaald. Vanmorgen op de fiets naar de markt, ook nat geregend. Nel van Boven was met de 2-zits wandelwagen op weg naar Goes = dus ook natgeregend. Jullie zijn aan het bouwen, maar hier gaan we de bovenverdieping renoveren. Nieuwe kastdeurtjes, vloerbedekking en een nieuw bed + alles schilderen. Er komen ook nog spullen van jouw tevoorschijn Marije o.a. plakboek van Michael Jackson en uittreksel van boeken. Bewaren???
Pa is afgelopen zaterdag met Tijn en Len naar "de nacht van de nacht" geweest. Dat speelde zich af in het slot van Ellewoutsdijk. Verschillende kamers, ingedeeld met uilen, nachtvlinders, nachtgeluiden en voorleeskamer. Ze zijn om 18.30 vertrokken en waren pas om 10.30 uur thuis. Nu schijnt de zon weer, dus ga ik de spullen van Karin (Tijn) d'r kamer verhuizen naar de schuurzolder en misschien wat weggooien.
Groetjes en liefs Pa en Ma.
30 Oktober 2007 - 13:29
Ma:
De tijd moet zijn: 22.30 uur thuis -
03 November 2007 - 19:09
Rene En Marije:
Weer ff snel proberen. De afgelopen dagen zijn we een soort van miniatuur noorwegen geweest. 8 noorse gasten 9in 4 van de 5 hutten) en natuurlijk de noorse meisjes (die nu 1 hut moeten delen), dus veel noren, maar ook erg gezellig druk. Gisteren is ons bed thuisbezorgt en dezelfde dag had Marije de laatste verf laag er nog opgedaan, dus konden we direct in ons eigen bedje slapen. Was ideaal, maar ook wel ff wennen hoor!
Rene heeft vandaag en gisteren 6 papajabomen verplant en is al druk bezig met het nieuwe llodgieters werk voor de gasten verblijven. Kortom we zitten echt niet stil hier en het wordt steeds maar warmer. We hopen heel erg op een beetje regen en jullie op zon?!
Tot zover weer ff de berichten!
p.s: Daphne en Peter leuk om te horen dat het goed gaat!! Veel succes!
p.s: Karin, had je ons smsje ook ontvangen? Het pakketje was goed aangekomen he?!
p.s: Tot ziens weer en heel veel groetjes van ons allebei!!
p.s,p.s: Zijn alle zussen, schoonbroers en ouders een beetje tevreden met hun "kleinegeitje?! -
04 November 2007 - 19:40
Kees En Nellie:
ja we vinden de cadeautjes erg leuk en de foto's natuurlijk.kunnen jullie al wat noors praten?en eten jullie nu kneukerbreut?doe een beetje kalm aan he met de warmte bij jullie, veel liefs n groetjes van pa en ma a xxx -
06 November 2007 - 20:59
Janneke Openneer:
HOi Marije en rene,
mijn verlof is net ingegaan, heerlijk, leuk om te lezen hoe het jullie vergaat. Hoop dat jullie mijn mail gehad hebben? je hoort er van als de kleine zich heeft aangediend! Groetjes Janneke -
07 November 2007 - 08:05
Pieter:
Hé Rene en Marije, Goed om te lezen dat jullie je nog niet vervelen!
Zeg die hut met die Noorse meisjes, is daar toevallig nog een plekkie bij vrij? -
07 November 2007 - 14:18
Jaja voor een talencursus zeker? Smeurleup! (das Noors he?!) -
08 November 2007 - 13:14
Pieter:
Nou ik ben in gebarentaal heel wat beter dan in Noors dus moeten we daar maar mee beginnen!;) -
08 November 2007 - 13:55
Mieke:
Ja met handen en voeten kom je een heel eind natuurlijk! :) -
09 November 2007 - 19:54
Uhhu...:D -
11 November 2007 - 14:33
Lieve Marije en Rene,
De foto's zijn echt heel mooi.Wij kunnen niet zo goed zien waar ze staan. Op het nieuwe gedeelte? Het grote huis is zeker van jullie. Ze zijn niet rond, te moeilijk om te bouwen??? Wij zijn ook nog druk bezig met de renovatie van bovenverdieping. 1 raam waaide (rukwind)donderdagavond op het schuine dak (stond wat open i.v.m. nat schilderwerk. Het raam was nog heel, maar er waren wel 8 dakpannen kapot. Dinsdag naar de kaakchirurg geweest. Rechterkant gezicht dik + blauw en geel. Niet erg lekker dus. Vanmorgen Pa gefietst met Max en ik naar badminton. K+E+T+L om de koffie geweest. Pakje donderdag verstuurd. Hoop dat het goed aankomt.
Groetjes en liefs Pa en Ma. -
29 December 2007 - 20:32
Jacqueline:
Hoi, dit wordt dus het tweede berichtje.. verkeerde volgorde,eerste is verdwenen..maar goed nog maar eens dan, Vanmiddag zag ik je moeder op het kraamfeest van Peter en Caro(hebben een dochter,Fleur) enne gevraagd waar ik jullie kan vinden, ziehier...jullie staan nu bij de favourieten dus je bent nog niet van me af....Gave foto's trouwens,Tja nieuw jaar komt dichterbij he, gek hoor om jullie niet op de famhappening te zien op 1 januari (oke nu de zesde),We zullen op jullie toasten! Is er veel tijdsverschil? Hebben jullie trouwens altijd internet,geen stroomuitval oid?t ziet er allemaal wel sfeervol uit bij je hoor, hopen maar dat er wat op dat lot van Karin gaat vallen....Zie je t al voor je van die rasechte Zeeuwen die niet graag van t eiland afgaan(nou ja clichegrapje mag er wel tussen..)met z'n allen in die hutjes van jullie.....
Hoe is t trouwens met de "verbinding"naar boven? Denk aan ons laatste gesprekje dan begrijp je wat ik bedoel.. ben er benieuwd naar. als je tijd, zin hebt om te mailen...ga je gang... fijne dagen enne liefs van Jacq,Chris en kids