gras op ons huis is klaar...!!!
Door: renemarije
20 September 2007 | Botswana, Maun
Hier zijn we weer...!! Alles gaat hier z'n gangetje. We hebben niet veel te vertellen over onze avonturen. Het gras zit op ons huis --> dus nu is het nog een questie van "alleen maar" inrichten. is ook nog veel werk, maar we vorderen gestaag dus dat is oke. Van de week belde Mieke (leuke verrassing) en we waren geloof ik alleen maar aan het klagen --> soort van klaaglijn! Maar we hebben het nog steeds prima naar ons zin, alleen het blijft Afrika hé! De andere huizen (gasten verblijven) gaan ook behoorlijk opschieten, dus we zijn nog druk bezig. na weer een rustige periode (qua gasten die niet opkomen dagen!) hebben we weer een aantal boekingen voor de komende week, dus maar afwachten of ze ook daadwerkelijk komen?! Veel liefs en groetjes van Marije en Rene.
p.s: Mieke bedankt voor het bellen erg leuk! En zo goed verstaanbaar alsof je hier bij me stond.
p.s: Tante Coby en Ome Kees, nog gefeliciteerd met jullie 30 jarig huwelijk --> wat een tijd hé! Bovendien ook nog goede tijden rijden op het circuit!
p.s: Visio- collega's ik krijg nogsteeds mijn salaris uitbetaald, is dat iets waar ik jullie voor moet bedanken? vandaag heb ik het teruggestort dus zou nu goed moeten zijn.
p.s: Bevalt de nieuwe ergotherapeut een beetje?
p.s: Fam. Traas, handgeschreven brief nog niet ontvagnen?
p.s: Jose en Han, gisteren de foto's bekeken van de CD, was erg leuk.
p.s: Pa en ma's, hartstikke bedankt voor alles!!
20 September 2007 - 08:35
Mieke:
Hey, ik vond het ook erg leuk om jullie te horen! Geweldig alsof ik je gewoon in Goes belde. De telefoonrekening zal wel wat anders meldden ;) Maakt niet uit het was het waard! Leuk om jullie stemmen weer eens te horen. Ehm salaris terug storten, ik denk er niet aan! Haha Veel succes en ik hoop dat alle gasten nou wel gewoon komen. Veel liefs en een dikke kus -
20 September 2007 - 08:45
Anita:
Misschien moet je het zien als een kleine donatie, haha. Volgens mij kan je best goedkoop bellen, moet alleen even uitzoeken hoe!!
Groeten XXX -
20 September 2007 - 09:44
Dennis:
dat is dan toch wel behoorlijk snel gegaan dat huis.... ik bedoel voor afrikaanse begrippen.... -
20 September 2007 - 09:49
Mieke:
Die zijn een beetje hetzelfde als die van jou, toch Dennis?? -
20 September 2007 - 14:02
Dennis:
zorg jij nu maar voor een beetje leuke klanten voor a.s. zaterdag -
20 September 2007 - 14:27
Mieke:
Wat staat daar dan weer tegenover? -
20 September 2007 - 18:04
Kees En Nellie:
Hoi Rene en Marije,
Leuk om weer een berichtje te krijgen,dus nu gaan jullie je huisje inrichten,leuk hoor,de familie zit wel in de huizen he? Hier gaat het goed een beetje herfstweer echt hollands weer.
Verder niet veel bijzonders te melden, veel groetjes uit Baarland,Pa en Ma Axxx -
21 September 2007 - 12:46
Linda En Lara:
Ha die rene en Marije,
Hoe is tie?? Zo te lezen gaat het goed. Met ons gaat ook alles goed. Lara is afgelopen week naar het bureautje geweest. Ze weegt 5,5 kg en is 57 cm en dat voor haar 9 wkn.
Ze slaapt en eet goed.
dikke kus Linda en Lara -
21 September 2007 - 20:54
Loes:
Hallo daar, das niet gek Marije dat je gewoon nog je salaris door betaald krijgt. Het is alleen jammer dat je het moet terug storten. Hier op Visio alles goed. Janneke groeit aardig, met lyanne gaat het goed zo af en toe een flinke mopper bui teken dat ze goed in haar vel zit. Het is lekker druk bij de vvb. De nieuwe ET is druk aan het inwerken. Fijn dat het goed met jullie gaat en dat jullie eigen stulpje al een eind vorderd. Ik kan mij voorstellen dat jullie af en toe moeite hebben met de mentaliteit van de plaatselijke bevolking. ( cultuur verschil)Nog 2 maanden en dan gaan wij lekker op vakantie naar de tropen.
Dikke kus en het gaat jullie goed! Groetjes. -
22 September 2007 - 12:29
iets lekkers..... -
23 September 2007 - 18:10
Merijn En Familie:
Hoi Marije en Rene, leuk om elke keer iets over jullie te lezen. Hier gaat het zo z'n gangetje. De herfst gaat beginnen, hoewel het vandaag zomerse temperaturen waren. Veel succes daar en groetjes uit sraskerke. -
24 September 2007 - 09:23
Mieke:
Oke Dennis, toch een man van je woord. Zo'n ijsje was heerlijk! Hihihi, het was wel gezellig he? -
25 September 2007 - 10:01
ik vond van wel.... -
26 September 2007 - 13:27
Nicole:
heej rene en marije schiet lekker op met jullie huis leuk!
wij zijn ook nog druk aan het tuinieren en bijna klaar eindelijk!!
moet elke dag 3 keer stofzuigen ofzo van al dat zand!!
heb zaterdag mn verjaardag voor familie gehouden en nu een zaterdag komt dat stelletje ongeregeld!
ik hoef geen namen te noemen denk ik toch?
nou succes met de volgende gasten en idd hopen dat ze komen opdagen!
dikke kus
ps dennis? iets lekkers?
en jij geeft ijs??????????????????????? -
26 September 2007 - 15:17
Pieter:
Een lik lolly was het denk ik... -
27 September 2007 - 07:18
Rene En Marije:
nou een lekker ijsje op 't terras?? Of is het inmiddels al geen terrasweer meer? Hier lijkt het weer te gaan veranderen, gisteren bewolkt en veel wind (en 't was niet van een pittig bonenschotel of zo!) Vandaag is het weer zonniger en dus ook warmer, maar nog steeds aangenam briesje. Caro en Karin we hebben jullie post ontvangen --> bedankt (snif, snif!).
Dikke knuffel Rene en Marije -
27 September 2007 - 08:42
Haha nee Pieter, het was iets met Nuts?? -
27 September 2007 - 08:47
Mieke:
Helaas pindakaas, ik ben met Team N254 op pad! Maar bij deze veel succes en natuurlijk veel plezier! -
27 September 2007 - 16:22
Pieter:
Wel eens en lik lolly van dichtbij gezien...? -
28 September 2007 - 14:48
Pa En Ma V.d. Kreeke:
Hier gaat ook alles z'n gangetje. Het perenfeest was erg gezellig. Anneke had een heerlijke witlofsoep gemaakt(een beetje van Knorr en een beetje van haarzelf.) Ik heb tiramisu gemaakt met bitterkoekjes, ook lekker. Vanavond gaan we naar Nellie en Adrie van de Kreeke. Pa werkt weer, deze keer op de maasvlakte in Rotterdam.Morgen ga ik allerlei lekkere dingen maken met Kweeperen. Gelei en jam enz.
Nu koken, kool + gehakt en rijst.
Ik stuur ook nog een mailtje.
Groetjes en dikke kus Ma en Pa. -
28 September 2007 - 19:04
Nicole:
he dennis dat is op je verjaardag?!!!!
(dierendag?) -
01 Oktober 2007 - 06:54
Mieke:
Hey Dennis je hebt gelijk maar ik denk dat het de oude website van de vorige eigenaar is.... Want het lijkt wel heel veel op de B&B van julder.. Zou dat kunnen? Want dan heb ik het raadsel opgelost en win ik 10000 eurie van Dennis!! Hahaha geen raadsel te snel, mieke ontdekt de waarheid wel! ;) -
01 Oktober 2007 - 08:37
Caro:
Ha,
ik heb hem ook gezien, lijkt er inderdaad veel op, maar betty is wel een beetje bleek geworden.
Hier alles prima.
Ga zo weer werken, en het regent, dat had piet volgens mij niet afgegeven!
Succes van de week, liefs caro. -
01 Oktober 2007 - 13:07
Mieke:
Tja misschien was ze een beetje misselijk....