ff kort berichtje - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu ff kort berichtje - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

ff kort berichtje

Door: renemarije

Blijf op de hoogte en volg

13 September 2007 | Botswana, Maun

Hallo allemaal,

We denken erg veel aan jullie en zijn blij de berichten te lezen op de website, op de email en natuurlijk ook de post en telefoontjes zijn erg welkom. Afgelopen maandag zijn 2 werjongens met hun baan gestopt --> vonden dat ze te hard moesten werken voor te weinig geld. Maar er zijn genoeg jongens die hetzelfde werk kunnen en willen doen voor dat geld, dus we hebben alweer "nieuw" personeel. Het personeel wat een contract heeft is goed en betrouwbaar, dus dat is wel lekker. Afgelopen maandag zijn andere werkmannen begonnen met de bouwconstructie voor het rieten dak van ons huis en vandaag zijn ze begonnen met riet/gras leggen. Echt super gaaf!! Als het goed is komt er vanavond weer een gast, dus straks eens wat bakken en koken : butternutsoep, chickencurry met rijst en salade, cake met ij o.i.d. komt allemaal wel weer in orde denk ik. Morgen blijft hij ook nog eten + slapen (tomatensoep, draatjesvlees en pappa (meelpap/maispap) + lasagne en chocolademousse a la Karin. Niks te klagen toch!

Heel veel liefs en knuffels Rene en Marije

p.s: Gaat alles bij Janneke, Daphne en Yvonne goed --> zij weten zelf wel waarom!
p.s: Nicole is bijna jarig, alvast gefeliciteerd
p.s: caro kunnen wij ook ff om een bakkie koffieeehhh komen (was het maar waar, zo maar ff voor een uurtje en een klets praatje.
p.s: Karin ik was ook aan een handgeschreven brief begonnen, dat heeft een week geduurt en nu is hij nog niet gepost, dus.....
p.s: Nellie en Kees fijn dat het beter gaat met schapen
Doeiii

• 13 September 2007 - 08:00

Anita:

haha! Het is ook overal het zelfde. Zo min mogelijk doen voor veel geld.

Veel succes met al die verschillende gasten die bij jullie langs komen.

doeidoei

• 13 September 2007 - 12:01

Mieke:

Hihihi idd ja! Goed om te horen dat het goed gaat met jullie! Kon ik maar even bij jullie langs komen voor een beetje (veel) eten... hhhhmmmm dat klinkt lekker! Ow ja en een praatje zou dan ook wel lukken, maar dan wel met volle mond :) Succes maar weer! Dikke kus

• 14 September 2007 - 17:13

Dennis:

zo..... ik ben ook weer eens online, maar dan vanuit het zonnige griekenland....30 graden en verbrand.... maar wel leuk en gezellig gehad, vliegen vanacht terug, dus ben morgen weer van de partij.....

ps je menuutjes klinken wel lekker, alleen die maispap lijkt me versrikkelijk, en wat is in hemelsnaam buttersnutsoep??

veel plezier, en zeker niet te vergeten.... goede zaken....!!

• 14 September 2007 - 18:15

Nicole:

Leuk dat het zo goed met jullie gaat, en Dennis ik hoop dat de vellen er aan hangen ;)

• 14 September 2007 - 21:05

Nicole:

net heeft mieke even voor me getypt ik gaf instructies vanaf de bank!
    wel van die vellen hoor dennis zijn echt mijn woorden!
    en dank je wel natuurlijk jaja volgende week is het weer fesst op yerseke!!!
    dikke kus

• 16 September 2007 - 15:55

Karin En Fam:

hoi hoi leuk weer een berichtje, zo te lezen gaat alles goed, leuk een rieten dak, is het nu bijna af of moet alles vanbinnen nog klaar??? veel succes met koken en nieuwe gasten en ik wacht de hand geschreven brief af, heb je die van mij al???doei ka

• 17 September 2007 - 07:41

Caro:

Ja hoor, dat kan, maar kan misschien nog even duren.
    Hier alles prima, gisteren super lekker weer, maar het miezert nu, dus dat is wel jammer.

Succes met alles, groetjes caro.

• 19 September 2007 - 13:09

CORA:

Hallo luitjes,
    T ja vroeger was er een uitdrukking die zei: Ik wens je veel personeel toe! Maar heden??????? Uit wat ik van Anouk hoorde gaat deze uitdrukking nog steeds op. En mensen uit Afrika hebben heel familie. En heelvaak gaan ooms en tantes dood en altijd moeten ze die op vrijdag/of maandag begraven. Begrijpen jullie wat ik bedoel?
    Een butternut is een soort pompoen en net als andere pompoenen lusten die veel kruiderij en zijn ze heerlijk. voor recepten zie vegetarische kookboeken.
    Hier is het echt schrijfweer.
    Groetjes en veel werkplezier, (tante )CORA.PS Ik vond het erg grappig dat je mij,op 25 juni ll, zo aansprak.