warm, noorse gasten en ......
Door: renemarije
03 September 2007 | Botswana, Maun
Eindelijk weer eens een berichtje van ons. Hier gaat alles prima. We hebben 2 zondagen totaal zonder electriciteit gezeten dus internet was niet mogelijk. Af en toe is ook de water aanvoer een groot probleem, dan moeten we overschakelen op rivier water wat via onze buurman (Piet) bij ons komt. Rene heeft daarop laatst een goed idee bedacht zodat het nu ook aangesloten kan worden op de leidingen van de douche enzo --> toch wel handig! Verder gaat hier alles z'n gangetje, de ene dag duidelijk beter dan de andere, maar dat zal bij jullie vast ook zo zijn. Het is de afgelopen 1,5 week best druk geweest (veel gasten waaronder 3 noorse die voor 3 maanden blijven) en druk met bouwen en verbouwen. Ons eigen huis gaat nu al lekker opschieten, maar nu is de aanvoer van cement weer een probleem --> er is geen zak meer te verkrijgen in heel Maun?! de metselaars en de andere werkjongens proberen ons ook wel een beetje uit qua geld en qua niet op komen dagen op maandag b.v. Dit is erg vervelend en frustrerend, maar is ook het echte afrika?! Oubby onze manager en kokkin is voor de hele maand september vrij = tradition!! Dus al het kookwerk en ontvangen van gasten, boodschappen doen en dministratie bijhouden ligt op Marije haar schouders --> uitdagend en vermoeiend, maar ook wel erg leuk. De noorse meiden zijn erg aardig en het is toch een soort van vast inkomen he. Gisteren hebben ze voor ons gekookt, dus dat was echt en relaxdagje. Vandaag komen er ook weer 2 nieuwe gasten (nederlanders) en dan morgen hebben we weer 3 andere gasten (ook voor eten). Rene is erg druk met de bouw van de nieuwe accomodatie en het regelen van de benodigde materialen. Voor nu weer ff lang genoeg gekletst, veel liefs en groetjes Rene en Marije
p.s: Caro en Jeroen gefeliciteerd met de aankoop van jullie huis!!
p.s: succes met klussen --> voor wie dat van toepassing is!
p.s: We willen graag nieuwe foto's plaatsen en of aan jullie laten zien, maar voorlopig nog ff geduld want dat vraagt veel tijd en inbelminuten.
p.s: Het lijkt of we heel veel gasten hebben (en dat is ook zo), maar denk/ verwacht niet dat we er al ontzettend rijk van aan het worden zijn.
p.s: dikke knuffels
04 September 2007 - 15:05
he rene en marije
klinkt goed en lekker wat gasten!
mischien niet rijk maar het begin is er!
maar ehm vinden jullie ook niet dat ze het alle 3 lekker laten afweten?
PIETER< DENNIS EN MIEKE!!!!!
nog steeds toetsenbord kwijt?
kus nicole -
04 September 2007 - 17:54
Kees En Nellie:
Hoi Rene en Marije.
Leuk om weer wat van jullie te horen.
Zo te horen hebben jullie het maar druk.
Marije nu wordt je echt een kokkin denk ik .Veel groetjes van ons Pa en Ma A.xxx -
04 September 2007 - 17:59
Karin En Fam:
he hallo 3e keer proberen krijg steeds fout op pagina. -
04 September 2007 - 18:02
Karin En Fam:
he he gelukt, ik ga niet te veel schrijven ik heb net een hand geschreven brief op de post gedaan. leuk om weer wat van jullie te horen en heel veel succes met koken, verbouwen, bouwen enz enz. leuk dat je gasten ook af en toe voor jullie zorgen. Rijk worden???? dat was toch niet jullie opzet dacht ik. nou groetjes doei doei xxx-jes van je zus. -
04 September 2007 - 18:48
Caro:
Ha rene en marije,
Lekker hoor, dat jullie al wat gasten hebben, daar moet het toch van komen.
Hier alles goed, veel te regelen, met makelaar,hypotheek enz, maar wel erg leuk.
Marije, maak jij tiramisu alla conny,en rene pannekoeken, dan komen die gasten zeker terug.
Verder alles goed, liefs caro. -
04 September 2007 - 20:35
Pa En Ma V.d. Kreeke:
Geachte Hotel managers,
Ook een reactie geplaatst, maar weer mislukt.Probeer nog een keer.
Liefs en groetjes Pa en Ma -
05 September 2007 - 13:10
Nicole:
ik krijg ook steeds fout pagina
is dat jullie probleem mischien?
MIEKE,PIETER EN DENNIS? -
05 September 2007 - 13:30
Mieke:
Zo dat klinkt goed/leuk/gezellig! Heel veel succes en plezier! Ik heb idd ook die foutmelding! Kus -
05 September 2007 - 17:41
Caro:
Ik heb geen foutmelding, dus vanaf hier geen problemen, jullie mogen ier in willeminadurp komme copjoeteruh oh! Krieg je ok een bakje koffie. -
05 September 2007 - 18:09
Pieter:
Nee ik heb mijn toetsenbord nog steds voor me liggen!! maar ik denk dat Dennis en Mieke elkaar niet meer durven "jennen" en dat Mieke de internet kosten zelf moet betalen en dat te duur vind en Dennis zijn ouders dit betalen maar dit weer van de erfenis af gaat...dus... -
06 September 2007 - 07:12
Mieke:
Hahaha Pieter! Nee hoor het internetten vind nog steeds plaats onder werktijd! ;) -
07 September 2007 - 09:43
Dennis:
Zo, ik ben er weer eens..... en ik word nogal gemist lees ik.... ik lees ook dat het bij jullie allemaal lekker gaat marije leuk om te lezen! hier mogen we ook niet mopperen hoor, volgende week heel de week zo'n 30 graden ongeveer en alleen maar zon, dus toch nog een keer een beetje zomer!
groetjes
dennis -
10 September 2007 - 11:15
Mieke:
Yessssss dan kan ik weer naar het strand! -
12 September 2007 - 08:32
Nicole:
ja dennis bedoelt met zn hol op kreta ofzo!
maar hier toch echt niet hoor!
en ehm zo erg missen we je nou ook weer niet hoor!
he caro dat is dan wel weer aardig he!
als hij het weer niet doet kom ik langs haha -
13 September 2007 - 07:44
Mieke:
Ow dus hier geen 30 graden? Ik vond het al zo rustig en vooral koud op t strand? nou ja dan maar een beetje werken.