de zomer komt eraan!!!
15 Augustus 2007 | Botswana, Maun
Klinkt gezellig en leuk allemaal zo'n wandeling met ijs, gezelligheid en kletsen --> dat wordt hier zeker wel gemist. we hebben de laatste weken ook nog helemaal geen spannende verhalen verteld over wilde dieren of dergelijke. Dat komt allemaal in een later stadium pas, voorlopig zijn we nog ff te druk. Maar zo maar een kort weekendje de bush in zal misschien niet zo heel lang op zich laten wachten. Het wordt al iets drukker met gasten de afgelopen week 2 duitsers die geweldige ervaringen hadden gehad op safari (oog in oog met buffels, leeuwen met welpen die vis aan het vangen waren, een luipaard met prooi, etc) maar ook eerder terug moesten komen omdat de tourleider hun niet meer mee wilde nemen?! Dus nu zijn ze bij ons al 3 nachten en komend weekend komen er ook best wel wat gasten! Rene heeft het hek rondom af (ongeveer 300 meter) en is nu druk bezig met het aanleggen van cirkels (beton) tussen de verschillende huisjes zodat gasten dan van de ene cirkel naar de andere kunnen lopen zonder vieze voeten te krijgen en ook richting de douche. Het wordt erg mooi, ook met leuke patronen in de beton enz. Ons huis gaat ook al vorm krijgen de muren zitten erin tot vloer hoogte!! Verder wordt er gewerkt aan de fundering en bouwconstructies voor de andere gastenhuisjes. Kortom best veel te doen en zoals al eerder vermeld de zomer komt eraan, dus zeker rond 11:00 wordt het behoorlijk warm tot ongeveer 17:00.
Heel veel liefs en we denken veel aan thuis/ jullie!
p.s: Corneel alvast gefeliciteerd met je verjaardag
p.s: Visio collega's is het druk of rustig op de zaak?? Vakantie periode zeker
p.s: We zouden best graag even p het lapje willen kijken naar die mooie bloemen en/of even langs kunnen wippen voor bakje koffie in Lewedorp, Baarland of 's Heer arendskerke natuurlijk.
p.s: Karel en Linda, lara is al weer bijna 1 maand, onwerkelijk of genieten jullie volop?
p.s: We missen jullie, maar genieten iedere dag!!
15 Augustus 2007 - 11:29
Daphne:
He luitjes,
Wat zijn jullie goed bezig zeg! Niet te hard werken he Rene, dan heb je in low season niets meer te doen ;-)
Hier alles goed. Zodra we een keer een goede buikoverzichtsfoto (nog steeds niet gemaakt) hebben zullen we die proberen op te sturen via de mail.
En natuurlijk houden we jullie op de hoogte, zeker zodra het einde van de 40 weken in zicht gaat komen (nog 15 weken!)
Nog wensen t.a.v. iets waar jullie behoefte aan hebben?
Heel veel liefs,
Daph
15 Augustus 2007 - 15:15
Anita:
Fijn dat jullie het nog naar je zin hebben en alles steeds mooier wordt.
De scholen hier zijn ook weer begonnen. Iedereen terug van vakantie enzo!!! Maar niet allemaal even bruin!!! Jaja het is maar raar weer, van mij mag de zon nog wel eens een maandje volhouden.
Geniet ze....... -
16 Augustus 2007 - 08:00
Mieke:
jaja een weekendje de bush in? Ach ja zo af en toe moet je ook eens spannend ontspannen! Klinkt allemaal super gaaf wat jullie aan t doen zijn, lekker klussen en gewoon je eigen huis bouwen.... Zo af en toe eens een paar gasten en daar weer een beetje mee kletsen en uiteraard goed voor zorgen. Maar daar ben ik niet ongerust in!! Weet ik namelijk uit ervaring! Haha
Heel veel plezier en succes weer!
Dikke kus -
16 Augustus 2007 - 13:46
Vief:
Hoi Luitjes,
Fijn te horen dat alles goed met jullie gaat! Klinkt alsof jullie het erg druk hebben..
Hier Bij Visio zijn al weer wat mensen terug (das wel gezellig). Verder erg veel werk dus vervelen hoeven we ons niet!
Ook vakantie gehad: geklust. Was erg gezellig en t resultaat mag er zijn. Nog ff en we zijn weer een jaar getrouwd: reden om eens lekker iets leuks te gaan doen.
Veel liefs,
Vief
PS: nieuwtjes van de werkvloer: Janneke en Yvonne krijgen er een kleintje bij! -
17 Augustus 2007 - 19:29
Karin En Fam:
leuk om weer eens iets van jullie te horen, zo te lezen hebben jullie het druk en is het gezellig. veel druktes hebben jullie wel, maar dan wordt het waarschijnlijk wel mooi!!!
hier zijn de scholen weer begonnen dus dat brengt ook de vaste drukte's met zich mee, voetbal enzo gelukkig nog geen zwemles, dat begint pas over 2 weken. Len heeft het ontzetten naar z'n zin in groep 3 heeft het woordtje DIK geleerd en kan het hakken en plakken en lezen natuurlijk. tellen tot 20 gaat ook al goed.
Tijn kwam maandag zeer dol blij thuis, joepie we hebben morgen geschiedenis en aardrijkskunde. dat heeft hij toch ook niet van ons hoor. op woensdag kwam hij thuis joepie ik heb huiswerk!!!!! nou ja zeg maar gelukkig heeft hij het naar z'n zin in groep 5. ondanks het tamelijk slechte zomer weer hier in nederland, is het zwembad nog geen dag niet gebruikt. dus dat is een goede aankoop geweest.
heel veel succes met gasten en verbouwen groetjes en kroelen van de kids, een dikke knuffel van je zus gr ka xxxxxxxxxx-jes ps: mis jou ook heel erg. -
19 Augustus 2007 - 19:23
Pa En Ma V.d. Kreeke:
Lieve Marije en Rene,
Jullie laten toch nog wel wat werk over voor ons (vooral voor Pa). Jullie zijn wel heel erg druk. Wij ook wel. Pa weer werken en ik moet morgen naar de tandarts en dinsdag naar de kapper. Is dat ook werken. ?? We eten nog steeds heerlijk van de bramen en ook nog frambozen (van Addie). De druiven en komkommers doen het ook erg goed. Gisteren hadden we een barbeque van Pa z'n werk. Deze keer in Vlissingen, daar staat hun nieuwe zaak. Heel erg mooi en ook wat meer ruimte. Volgend jaar bestaat Jac. Rijk 75 jaar. Groot feest!!
Karin + Edwin + kids zijn vanmiddag nog even om de koffie geweest. Ze waren naar een show van Old Timers en ik moest de GP motoren opnemen. Morgen doe ik nog een hotmailtje met de post (niets bijzonders).
Groetjes en liefs Pa en Ma.
21 Augustus 2007 - 13:45
Nicole:
ah nee heel verhaal getypt kan hij het niet plaatsen beetje jammer!
nou opnieuw dan maar weer!
hallo rene en marije!
helaas 10 augustus geen 12 miljoen gewonnen bij de staatsloterij dus we kunnen nog niet komen, als ik het volgende maand win neem ik iedereen mee haha! (blijven dromen)
nou klinkt allemaal druk en goed!
kunnen jullie er al nieuwe fotos op zetten?
ben namelijk wel benieuwd!
heb net een weekend mosseldag achter de rug veel werken weinig slapen!
en weer mn stem kwijt zijn!
maar ja praat nou gewoon erg graag he!
en met 2 boksen naast je hoofd moet je toch wel hard schreeuwen!
maar eh dennis?
pieter?
waar zijn jullie nou?
en mieke?
kus nicole -
25 Augustus 2007 - 14:50
Nicole:
hallo komt er hier niemand meer?
26 Augustus 2007 - 16:06
Mieke:
Ja ik ben er nog en heb gisteren aan Dennis gevraagd hoe dat zit met hem. Ik verwacht m binnenkort weer! -
27 Augustus 2007 - 07:50
Pieter:
kwas mn toetsenbord kwijt... -
27 Augustus 2007 - 10:51
Gelukkig heb je m weer dan! Welcome back! -
27 Augustus 2007 - 12:38
Karel, Linda En Lara:
Hallo mensen daar in Botswana,
Eindelijk weer een berichtje van de nieuw bakken mama. Het gaat allemaal goed met Lara. Ze groeit goed en slaapt goed. We hebben haar wieg al omgeruild met het ledikant. Ze is zo een drukte schopper als ze wakker is dat ze de stoffen zijkanten van de wieg overzich heen trok. Dus vanaf gisteren slaapt ze in haar ledikant.
Met jullie gaat ook alles goed lees ik. En het wordt ook al drukker. Ik hoop dat ze via de site bij jullie terecht komen.
Of in ieder geval dan een paar.
Dikke kus,
Linda en Lara
31 Augustus 2007 - 15:16
Nicole:
hallo daar gelukkig jullie zijn er weer?
waar was ie pieter?
en ehm nog geen dennis he?
zou hij ook zn toetsenbord kwijt zijn?
of zn computer?
ja dennis is wel vaker wat kwijt he?! -
02 September 2007 - 10:26
Stefan:
Ha Rene en Marije,
Alles kits met jullie?
Hebben jullie je plattegrondje al om kunnen zetten in realiteit?
Of moesten er nog wat wijzigingen gedaan worden?
En hoe is't met de computerverbinding bij jullie?
Heb nu zelf ook een pc-tje dus kan wat vaker mailen.
Hebben jullie al een volle agenda,of hebben jullie binnenkort en weekendje vrij om weer eens deze kant op te komen,HAHAHAHAHA.
Spreek jullie later,
groetjes Steef.