rust aan het front en ..... - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu rust aan het front en ..... - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

rust aan het front en .....

Door: renemarije

Blijf op de hoogte en volg

12 November 2007 | Botswana, Maun

Hallo Allemaal,

na 2 weken vrij veel gasten (noren), veel plezier en een hoop werk/ kookervaring is het nu wer even wat rustiger. De noren hebben het erg goed gehad en zijn afgelopen vrijdag weer veilig naar huis gekeerd. De 3 noorse meiden zijn er nog voor 1,5 week en gaan dan ook weer terug. zal wel raar en stil zijn. En nee Pieter in die hut is geen plaats voor jou meer, de dames zijn namelijk goed gebouwt en houden erg van hun ruimte + spullen!! Trouwens 1 van de 3 is best wel een beetje jou type (denk ik) , maar we zijn geen dating bureau en noorwegen is toch ver van Nederland!

Vorige week zondag hadden we ook een avontuur, Marije (ik) ben toen gebeten door een grote schorpioen in mijn voet. Het was erg pijnlijk, maar gelukkig was hij niet giftig!! wel spannend om soort van te wachten of je gaat schuimbekken of iets degelijks. we hebben 911 toch maar gebeld voor de zekerheid en ik kon pijnstillers ophalen bij het ziekenhuis??!! Ja hallo, we zijn natuurlijk niet van porselein, maar stoer was het eigenlijk wel (ondanks de pijn). tijdens het diner op dinsdag of woensdag hadden we een slang in de tuin en die was er gisteren avond weer. Op ongeveer een meter of 1,5 van Rene vandaan. Onze nachtwaker heeft hem doodgemaakt, nadat Rene hem een kiiker had "gevoerd". Niet echt natuurlijk, maar we wilden de slang van tussen de bosjes en beschutting krijgen, dus... dat is gelukt. Klinkt allemaal spannender dan het was, maar toch .. er is wel leven in de brouwerij!!! De slang was een mozambique spitting cobra, maar het is echt waar dat ze eerder van je weg gaan (als je beweegt of zo), dan dat ze de confrontatie opzoeken.

Nou to zover het journaal uit Botswana,
heel veel liefs voor iedereen en veel groetjes van Rene en Marije

p.s: Pieter, je was een pposje niety van de partij--> projectje?? Goed om te lezen dat je weer mee doet.
p.s: Waar is dennis eigenlijk, nog met z'n ... in griekenland of??
p.s: 10 november waren Rene en ik een half jaar getrouwt en nog steeds verliefd, goed he!!
p.s: Janneke ik had je email ontvangen en een terug gestuurt, maar die is blijkbaar niet aangekomen?
p.s: Daphne, Janneke, Yvonne en...?? Veel succes met de "laatste loodjes". en geniet van de vrije dagen etc.

Dikke knuffels

• 12 November 2007 - 15:59

Johan En Janine:

Hallo Rene en Marije
    Hier een mailtje uit zierikzee.
    Fijn om te lezen dat bij jullie op een schorpioenbeet na alles goed gaat. Met ons gaat het ook goed. Johan is in september met de duikopleiding begonnen. Vorige week voor z'n 1e gedeelte geslaagd en de komende weken staat duiken met helm??? op gepland. Hij komt elke week vrolijk thuis en dat is wel iets anders dan de afgelopen 2 jaar op die militaire school. Nou we houden jullie in de gaten en als Johan genoeg verdient heeft kunnen we misschien wel een keertje komen neuzen in botswana.
    Lieve groetjes Johan janine en de 3 meiden.

• 12 November 2007 - 20:31

Pieter:

Nee hoor helaas...ik zag in die Noren wel een projectje maar ik hoor weer afkeurende stemmen...Ik kijk wel vaak op jullie site maar vond het allemaal erg serieus;) en vond niks om (niet)serieus op te reageren:D Maare nog even om op die Noorse meiden (terug) te komen...hoezo zuinig op hun ruimte + spullen? Wat bedoel je? Wat betreft dat dating bureau, je hebt mn telefoon nummer hé!!
    Verder met mij (gezondheid) alles redelijk rustig. evt transplantatie staat op de lange baan. hopelijk komt van uitstel afstel?!
    Veel Plezier verder en hou ons op de hoogte!!
    Doe de dames de groeten hè!!:D;)

• 12 November 2007 - 20:40

Tobias:

Hee helden!
    Leuk zo tussen het studeren door een persoonlijk journaal te lezen uit de avontuurlijke Bots! Wat een verhaal van die schorpioen en slang, zo is geen dag het zelfde. Wij hebben hier int Bredase net een huisje gekocht en zijn er erug blij mee. Jaren 30 pandje met erker en tuintje. Wel spannend dat gedoe met hypotheken enzo. Zogenaamd weet iedereen het beste wat je wel en niet moet doen/nemen, maar als ze nou allemaal hetzelfde zouden zeggen :-s
    Verder tot over de oren in werk en studie. Gisteren naar bandje Mika geweest en dat was een waar feest. Kennen jullie Mika?
    Ik blijf (samen met Joyce) met veel plezier jullie updates lezen!

Keep you taai!

• 12 November 2007 - 20:48

Karin En Fam:

hoi hoi leuk weer een berichtje van jullie, gelukkig maar dat die schorpioen niet giftig was, wel even schrikken denk ik. pakketje met kado's voor de fam heb ik ontvangen foto's gebrand voor iedereen en jose heeft het doosje bij mij opgehaald, hopelijk vonden hun de foto's en kado's ook leuk. bedankt. groetjes en kusjes en knuffels terug.

• 14 November 2007 - 15:44

Mieke:

Wow klimkt idd best stoer!! Maar ben wel blij dat het mt een sisser (wat een woordspeling he?) is afgelopen. Verder ben ik deze week ziekjes, beetje last van t buukje, waar nu dus weer wat minder van over is... ;)
    Vrijdag N254 party (raceteam) bij lou, waarschijnlijk weer super, maar zoals ik me nu voel ben ik graag de BOB. Nooit gedacht mij dat nog eens te horen zeggen he?! Goed bezig hoor een half jaar getrouwd en volledig tot over de oren hotel de botel van/op elkaar! Keep up the good work! Dikke kus
    P.S Pieter echt kappen nou, eerst die talencursus!

• 18 November 2007 - 08:53

Kees En Nellie:

Ha rene en marije,
    Leuk om weer wat van jullie te horen via de webside.Dus het is bij jullie nu wat rustiger,dat mag ook wel eens na al dat wilde dieren gedoe.Hier alles goed koud met zon,dus lekker gezond weer.Veel nieuws is hier niet te melden alles gaat zo zijn gangetje en we kijken al weer uit naar de goed heilig man.verder veel liefs en groeten van pa en ma a.xxx

• 19 November 2007 - 20:45

Janneke:

nee, inderdaad geen mail gehad, of is misschien in mijn junkmail terechtgekomen??

• 20 November 2007 - 13:14

Pa En Ma V.d. Kreeke:

Hallo Marije en Rene,
    Best wel eng daar bij jullie. Geen last meer gehad van je beet. Hoe was jullie weekend? Hier gaat alles z'n gangetje, nog steeds aan het verhuizen (intern)en uitzoeken van iedereen z'n spullen. Een mens verzameld nogal wat in de loop der jaren. De computer staat nu in de nieuwe kamer met c.v. aan, dus weer lekker warm.
    Nog berichtje via e-mail.
    Groetjes en dikke kus Pa en Ma v.d. Kreeke.

• 20 November 2007 - 19:40

Caro:

Ha rene en marije,
    Oe ist noe, al een beetje afgekoeld daar?
    Hier is het kil en wintertenen weer,dus denk maar aan ons als jullie het erg warm hebben.
    Hier alles prima, gisteren met wendy naar de film gewest, voor iedereen die naar de film wio, ga vooral NIET naar rosanna(of zoiets), wat een but-film was dat zeg,echt niks aan maar toch nog wel gelachen.
    Verder 8 december inkoopjes aan het doen.

Plezierig en heel veel groetjes, caro.

• 21 November 2007 - 11:08

Vief:

Hoi,

Nog gefeliciteerd met het eerste half jaar!! Toch leuk he..steeds iets te vieren samen.
    Wat een spannende dingen maken jullie mee. Hier niet veel bijzonders eigenlijk: alles zijn gangetje. KVS werkt al een klein beetje en verder is t lekker druk op t werk.
    Oh ja, Peter heeft een nieuwe baan dus dat is een positief feitje!

Veel plezier en tot mails,
    xxx
    Vief

• 23 November 2007 - 16:46

Mieke:

Jaja er heeft zich een heugelijk feit voor gedaan... We hebben eindelijk internet in de torenring. Nu kan ik julder dus dag en nacht in de gaten houden!! ;)

• 23 November 2007 - 19:28

Daan:

Hallo Marije en Rene,
    Jullie kennen me nog niet maar vorige week woensdag ben ik bij mijn ouders Daphne en Peter ingetrokken.
    Oftewel ik ben geboren op 14 november om 21.56 uur en woog 3400 gram.

We hebben jullie gemaild op het discovery adres maar weten niet of het bericht is overgekomen.

Hier gaat alles goed.

Veel liefs,

Daphne Peter en Daan.

• 26 November 2007 - 08:50

Pieter:

Wat?? Hebben ze SHAK ook aangesloten?? Hosternokke toch! ut mo nie hekker worre!! Niet te modern hé Mieke!!

• 26 November 2007 - 10:15

Mieke:

Nee, noe wee even rustig an! kant noe a biena nie me bieouwe!