dennis mist pieter-bas-potter
29 April 2006 | Botswana, Maun
even een berichtje want we gaan weer touren (verkennen voor pa & ma Kreeke)
van de week zijn erg uitdagende clienten geariveerd bij Thuso, in ieder geval voor de vaste staf.
Maar Marije komt deze in nederland weekelijks tegen(toch loes?), spastich, autistisch, laag plafond etc etc.
Rene van de week niet zo heel veel bijzonders, palen van een dak vervangen, stenen bij zwembad gemetseld en kippenren aan de onderzijde cement gestort zodat ze er niet meer onderdoor kunnen.
De kippen hebben van de week voor het eerst eieren gelegd, joehoe! iets van 10 super lekker om eigen eieren te eten(mag ook wel na 2 maanden in een nieuw hok,huis, luxe huis, villa, resort).
De familie lijkt zich ook voor te berieden op de komt van pa en ma van de Kreeke, ze zijn druk met schoonmaken en "bang" dat jullie het te klein/simpel vinden. Maar dat slaan we er wel uit, hi, hi. Nee, maar komt wel goed!
Even mededelingen rondje en felicitaties:
Vivianne en Peter jullie gaan trouwen wat leuk! Maar tegen die tijd zijn we nog niet terug hoor (pas eind december), we vieren hier wel een beetje met jullie mee?! Veel plezier en geluk in ieder geval!
Len, gefeliciteerd met je 5de verjaardag.
Karin, Edwin gecondoleerd met dhr. Buise.
Eefje, Wijnand en tante Mieke + oom Corneel gefeliciteerd met een gezonde zoon.
Rekeningnummer van de stichting horizon Holland is te vinden op de site www.horizonholland.org, er gaat dan wel 10% naar de organisatie. Voor prive geld overmaken geven we volgende keer ons rekening nummer nog wel, weten we niet uit ons hoofd (dom he).
Nu ff geen inspiratie meer behalve;
Allemaal een hele fijne koninginnedag (niet te veel oranjebitter drinken, tenzij bij Dennis!!).
Dennis, je boodschap is telefonisch al door gegeven, maar volgende week zal de echte " klapper" wel komen.
Heel veel liefs en groetjes/knuffels Rene en Marije.
29 April 2006 - 09:30
Mieke:
Yesssssss ik ben de eerste die reageerd! Maar ehm veel plezier met jullie verkenning en ik zou zeggen de groetjes daar! Dikke kus -
30 April 2006 - 07:37
Pa En Ma V.d. Kreeke:
We komen eraan. De koffers zijn gepakt, te zwaar dus er moet nog iets uit. Pa is fietsen met Max. Ik ga nog een beetje poetsen, heel klein beetje. Karin brengt ons naar het station en dan zijn we dinsdag bij jullie.
Kusjes Pa en Ma -
30 April 2006 - 11:29
Dennis:
hoi, ja veel succes met touren, niet te ver van huis hè want dan kom je misschien wel ergens waar je beter niet had kunnen komen of je verdwaald misschien wel..... en ja, die titel is wel wat overdreven maar waar hij is, ik weet het niet hoor, nog steeds geen berichtje.....we zien wel veel plezier de komende weken met je pa en ma, en o ja marije wanneer ben je ook weer jarig? -
30 April 2006 - 13:12
Kees En Nellie:
Hoi Rene en Marije.
Fijn dat de kippen nu eindelijk leggen toch nog eer van je werk Rene.
Jullie gaan de boel verkennen?
Ik ben vanmorgen nog even langs geweest bij Pa en Ma vd Kreeke,ze hebben er zin in hoor,Ik mocht niet mee in de koffer,te zwaar,
Veel plezier met elkaar en we zijn benieuwt naar jullie belevenissen.
veel groetjes van Pa en Ma Allemekindersxxx. -
01 Mei 2006 - 09:49
Mieke:
Pieter????????????? Wat doen we hiermee Dennis? Opsporingsbericht laten uit gaan of vinden we het wel lekker rustig zo?! -
01 Mei 2006 - 11:12
Rene En Marije:
We zijn richting nata geweest en weer ontdekt dat de wegen hier in Botswana erg lang kunnen zijn. Ongeveer 3 uur aan 1 stuk heeft Rene rechtdoor gereden. Zaterdagavond hebben we bij onze camping een game drive gedaan van 19:00 tot 21:00. eerst hadden we het alleen maar fris en zagen niet veel. Maar toen: sporen van leeuwen en al over onze verse bandesporen dus --> dicht in de buurt?! Het duurde niet lang of onze gids had ze gevonden; 3 mannetjes nog vrij jong maar best wel groot. Later hadden we ook nog een treffen met impala, 2 olifanten, een duiker en een springhaas. Kortom deze gamedrive was echt de moeite waard!
Groetjes en veel liefs Rene en Marije
p.s: Dennis; ik ben 4 mei jarig -
01 Mei 2006 - 14:23
Jan En Nel Van B.:
Veel plezier samen met jullie pa&ma en Marije alvast gefeliciteerd met je verjaardag.
veel groetjes van Jan en Nel -
01 Mei 2006 - 15:36
Merijn, Eefje, Wouter, Marga En Rinus:
hoi daar marije alles kits alvast gefeeliesiteert gr mk xxxxxxxx -
01 Mei 2006 - 18:42
Karin:
Nou pa en ma zijn onderweg hoor. hopen dat ze niks meer achter moesten laten op schiphol. Waaronder op het laatst nog in de tas geduwde engelse drop. Als de koffers te zwaar waren zit er nu dus iemand in amsterdam te snoepen. Marije heb niet echt een kado aan ma meegegeven. maar wel foto's van de kids en 2 tekeningen. hopelijk ben je daar blij mee. kado komt in december wel. Heel veel plezier met pa en ma groetjes xxx-jes -
01 Mei 2006 - 20:11
Vreemdelingen Legioen:
Hoeiendag dirum!
Je kijkt ff niet op je pc krijg je dit soort praktijken!! amai amai...en de klapper moet nog komen? ik zet me alvast schrap...denk ik? Maar het is mooi als je gemist word(ik wist niet dat je zo vaak aan me dacht dennis...;) )Zal voor jullie ook wel fijn zijn om zo nu en dan eens wat te horen uit het Hollandse... ookal is het niet altijd 'nuttige' info :)
Ben benieuwd naar de belevenissen van pa & ma v/d Kreeke. Veel plezier! -
01 Mei 2006 - 20:53
Dennis:
zozo Pieter, je treed na al anoniem op..... jaja, wat moeten we hiervan denken..... Mieke, eigenlijk missen we hem wel, of jij moet het overnemen om een beetje meer onzinnige en stomme praat hier te doen, zo houden we het wel gezellig en en beetje als in ut cafe, dan heeft Marije toch het idee dat ze er een beetje bij is toch? -
01 Mei 2006 - 20:59
jaja PBP je bent niet snel..... -
01 Mei 2006 - 21:00
Pieter Bas Potter:
aha!! noem je het zo.....onzinnige en stomme praat....jaja nou da kan goed kloppen!!:) Zelf ben je er ook niet vies van natuurlijk! maarja het is tenslotte je beroep! ;)
Nou Mieke....kweet nie of je goed bent in stomme praat? -
01 Mei 2006 - 21:03
Pieter:
je moest in de kroeg eens zo snel zijn... -
01 Mei 2006 - 21:05
Pieter:
je moest in de kroeg eens zo snel zijn... -
01 Mei 2006 - 21:05
Dennis:
ik ben altijd snel, en check je mail effe!!
ps. jammer dat mieke niet online is..... -
01 Mei 2006 - 21:08
Papegaai:
op mn schouder... -
01 Mei 2006 - 21:13
Dennis:
papagaai....?? ik ga slape.... morgen weer werken truste allemaal -
02 Mei 2006 - 15:15
Nicole:
wat een gezellig gesprek voeren jullie!
mar ehm papegaai op je schouder?
beter een papegaai dan dennis op je schouder haha -
02 Mei 2006 - 22:41
Dennis:
joezo, ik weegb wat meermarv voordmrestbgastbjd -
02 Mei 2006 - 22:51
Dennis:
wie geeft zich hier voor mij uit ik voel me vereerd/.... -
03 Mei 2006 - 12:06
Kees En Nellie:
Hallo Vacantiegangers,
Marije, Hartelijk gefeliciteerd van ons een heel fijne dag toegewenst samen met Rene en je ouders.
Zijn ze goed aangekomen en hebben ze een voorspoedige reis gehad?
Veel groetjes van Pa en Ma Allemekinders en veel plezier samen.xxx -
03 Mei 2006 - 19:12
Kees En Koos:
we zien steeds dat jullie het wel redden leuk om te lezen ook leuk dat je pa en ma er zyn lykt ons nou marye gefeliciteerd en kus van ons en natuurlyk ook groet aan rene doei -
03 Mei 2006 - 19:41
Karin En Fam:
GEFELICITEERD 30 ALWEER. -
04 Mei 2006 - 05:33
Pee En Vief:
Hoi Marije,
Van harte gefeliciteerd jonge blom!!!!!
Maak er een gezellig feestje van vandaag. Veel plezier. Kusjes
04 Mei 2006 - 07:18
Mieke:
Hallo partypoepers! Van harte gefeliciflapstaart! Denk je nou echt dat je door naar Afrika te vluchten, wij jouw verjaardag zouden vergeten.... Haha dat heb je dan helemaal FOUT! Je bent vandaag 30 en dat mag iedereen weten!!! Dennis, Pieter stomme praat? Dat is niet 1 van mijn sterkste kanten, toch?! Maar ben blij dat de duifjes weer herenigd zijn en Pieter je moet nooit meer zo lang wegblijven want dennis werd er helemaal depri van! Goed Marije en Rene veel plezier met ome Ko en tante Con! Fijne verjaardag! -
04 Mei 2006 - 09:20
Dennis:
JA!! meisje, of moet ik zeggen oude doos..... van harte gefeliciteerd met je verjaardag en veel plezier met je pa en ma daaro, heevht je ma niet vergeten at ze van mij moest doen? ik hoor het wel weer!!