Marije jarig en pa en ma veilig aangekomen - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu Marije jarig en pa en ma veilig aangekomen - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

Marije jarig en pa en ma veilig aangekomen

Blijf op de hoogte en volg

04 Mei 2006 | Botswana, Maun

Hallo Allemaal,

Nu een berichtje van ons vieren, ik (Marije) ben al gruwelijk verwend; kado's, lekker ontbijt en ook heel veel felicitaties via de website en via de koffers van pa en ma van de Kreeke.
Zo als jullie dus wel begrijpen zijn pa en ma veilig aangekomen, ze hebben een goede vlucht gehad (iets overgewicht in de koffers, ha, ha, maar het mocht toch allemaal mee!) We hebben al het 1 en ander ondernomen, maar nog niet veel buiten Maun geweest. Vanavond en vannacht gaan we vrij luxe slapen en eten om mijn verjaardag te vieren en dan morgen willen we richting Nata en daarna naar Kasane vertrekken met de eigen auto (die gisteren nog weer even gekieteld is in de garage, dus zou moeten lukken).
We gaan zo naar ons huisje en w.c-tje kijken + kleren en kadotjes weggeven --> het lijkt wel sinterklaas?!
Iedereen super bedankt voor de (praktische)kado's, we (ik) kan alles goed gebruiken echt super!
Dennis en Pieter --> ik weet uit ervaring dat Mieke ook een goede tegen kandidaat is en tuurlijk missen we dat slap geouwehoer wel een beetje, maar zo genieten we inderdaad toch nog een beetje mee.
Visio-collega's even een speciaal bedankje; ik ben heel blij met de meegebrachte werkspullen! Jullie zijn al heel druk met verhuisen zeker?
Alle anderen; bedankt en tot mails, heel veel liefs Rene en Marije en Pa en Ma van de Kreeke.

• 04 Mei 2006 - 09:28

Rene En Marije:

He, sommige mensen zitten direct met ons online?! Maar hier is de tijd op de computer niet helemaal correct?! Het is nu 11:30. En nee Dennis ma is het zeker niet vergeten!!
    Dikke kus terug en veel groetjes voor allemaal.

• 04 Mei 2006 - 11:20

Ik doe mn best......

• 04 Mei 2006 - 16:52

Bert En Madeleine:

Gefeliciteerd met je verjaardag !! En veel plezier met je ouders op jullie tripjes.

• 04 Mei 2006 - 17:51

Pieter:

Gefeliciteerd met je verjaardag! en 3 Dikke kussen voor Marije (René ik zou ze jou ook wel willen geven maar dan gaan mensen rare dingen denken! ;) )
    Maar het is goed om te horen dat ons slap geouwehoer niet al te vervelend is! En dan gaan we er natuurlijk ook gewoon mee door!! (Dennis...Game On!)
    Veel plezier!

• 04 Mei 2006 - 17:57

Papagaai:

...Inderdaad Nicole!!! Beter een papagaai op je schouder dan dennis!!!

• 04 Mei 2006 - 18:47

Merijn, Eefje, Wouter, Marga & Rinus:

Marije, ook namens ons van harte gefeliciteerd!!!
    Fijn dat je een leuke verjaardag hebt en dat Ko en Connie goed zijn aangekomen. We blijven jullie belevenissen volgen.

Liefs fam. van de Kreeke

• 05 Mei 2006 - 00:06

Dennis:

ik weet niet, ik schijt niet hoor op je chouder, of je moet het echt willen!! maar leuk te horen dat je een beetje een heel erg leuk verjaardag hebt samen met pa en ma!! dat fluwe gedoe van pieter rene, dat lossen we wel op in december, dan krijg jij gewoon drie lekkere kussen van mij, zo lekker dat dan misschien iedereen ze wel wil!! maar ja tis niet voor iederween weggelegt om drie kussen van mij te krijgen dus rene, jij hebt de primeur! veel plezier nog en heeft mama van da kreke je namens mij al goed gezoend? dat was haar opdrachr die ik heb megeven?

• 05 Mei 2006 - 11:44

Mieke:

Hmmmm een kusje van Dennis? Lijkt me best lekker! Ik verheug me er nu al op!

• 06 Mei 2006 - 00:57

Dennis:

jij bent vanavond van mij..... is corneel op oefening.....?

• 06 Mei 2006 - 18:30

Kees En Nellie:

Hoi Rene en Marije,en Pa en Ma vd Kreeke,
    Veel plezier daar samen leuk dat jullie nu ook eens voor Sinterklaas kunnen spelen, Ik zou dat wel willen zien daar.
    Veel groetjes en tot mails Pa en Ma Allemekinders.xxx

• 07 Mei 2006 - 10:22

Nicole:

nog gefeliciteerd!
    ik was elke keer pas laat klaar met werken dus kon nog niet eerder op de computer! geniet lekker van alle kados en een fijne tijd met je ouders!
    dikke kus
    ps dennis op zn schouder schijten?
    ik kan me niet voorstellen dat je dat echt wil hoor!
    inieder geval pieter niet denk ik!

• 08 Mei 2006 - 06:17

Het is weer maandag......... :(

• 08 Mei 2006 - 18:38

Karin En Fam:

Hallo daar ik ben nu wel een beetje eenzaam hoor hier zo alleen in nederland. Dus ben al een paar een senseo gaan drinken bij pa en ma in de serre aleen!!!!! en ben post gaan halen bij marije thuis, alleen!!!!! maar wel leuk om te horen dat daar in botswana alles oke is. heel veel plezier verder met z'n 4een. Groetjes ka

• 09 Mei 2006 - 06:47

Loes:

Hoi Muts nog gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren ( hopelijk wel hier dan). Ik ben te laat, maar net terug van een weekje varen. Heb je de andere spullen al ontvangen en kan je er wat mee? Zo te lezen redden jullie het erg goed. Hier op Visio zijn de voorbereidingen voor de verhuizing aardig aan de gang al verloopt het niet allemaal vlekkeloos. De groetjes.

• 09 Mei 2006 - 15:32

Pieter:

Hoe later op de avond/nacht hoe stommer de praat is die jij gaat doen Dennis!! 3 kussen van dennis... ik sla ff over...Dadelijk wil iedereen? ja natuurlijk! nummertje trekken denk ik!

• 10 Mei 2006 - 08:18

Mieke:

Nou Pieter volgens mij heeft Dennis genoeg kus kandidaten, moet je 20 mei, maar eens komen kijken! En nummertje trekken? Kijk jij nou maar uit dat je niks anders moet trekken......... ;)

• 10 Mei 2006 - 09:37

Mieke...... love you!

• 10 Mei 2006 - 15:38

Pieter:

Hé!! Dit gaat een btje de kant op van 2 tegen 1 he...! Enne ik ga zowiezo nix bij Dennis trekken!! Geen nummertje, mn portomonee niet en zeer zeker niet waar jij met je gedachten zit Mieke!!!

• 10 Mei 2006 - 18:50

Kees En Nellie:

Hallo Rene en Marije en Pa en Ma vd Kreeke,
    Zo te merken zijn jullie nog steeds op route want er wordt niet gemailt.
    Vandaag de brief ontvangen erg leuke foto's Bedankt voor de leuke brief,hier gaat alles goed groetjes van Pa en Ma Allemekindersxxx.

• 10 Mei 2006 - 19:26

Tijn:

Hoi marije ik heb maandag mijn C diploma gehaald voor het zwemmen. En vandaag naar de reddingsbrigade geweest, de voorlopige eindstand van de sponsoractie is +/-800,-- euro super toch!!!!! groetjes tijn traas

• 10 Mei 2006 - 23:22

Dennnis:

Pieter is een beetje teleurgesteld, jammer hhor!

• 11 Mei 2006 - 07:17

Mieke:

Aaaaaaah arme Pieter, misschien moet je dan de 20e ook maar even komen kijken wie weet zit er voor jou ook nog wat te zoenen tussen? Als je natuurlijk al die wilde wuuven aan kan!

• 11 Mei 2006 - 09:20

Dennis:

Ja! Pieter das een goed idee!!

• 12 Mei 2006 - 01:11

Dennis:

en je PBP heeft wel wat bla bla, maar durft snachts zelf niet te schrijven.....want hij is nu ook net thuis.....vind ik een beetje jammer hoor!

• 13 Mei 2006 - 01:07

Dennis:

en nu is hij ook net thuis na het handje raaien en weer geen bericht.... misschien bang om een letter over te slaan....... jammer hoor, maar ben weer erg benieuewd naar je nieuwe bericht komt toch wel van ut weekend
    /??

• 13 Mei 2006 - 01:08

Dennis:

en dan bedoel ik ut bericht van jullie!! Rene en Marije!

• 13 Mei 2006 - 15:53

Gerda Bakker:

'k Heb nu gemaild naar houtmar@hotmail.com. Kunnen jullie laten weten of jullie de mail ontvangen hebben?
    Groetjes!

• 13 Mei 2006 - 17:34

Pieter?????

• 14 Mei 2006 - 02:03

Dennis:

heb je wel gemist mieke.... heb je lekker geslapen ik heb Pieter gezien dus hij is niet ziek maar heeft het druk met iets nieuws,....... daarom zien we hem hier niet meer denk ik.... jammer hoor!! dan wij maar hè Mieke!!

• 14 Mei 2006 - 11:22

Pieter:

Ja ja! Ik denk dat ik de 20 ste ook maar eens even langs kom dan! ;) Of moet ik dan ook een nummertje trekken?

• 17 Mei 2006 - 17:48

Hallo Hallo Eefje:

joehoe beetje vol te houden daar? ben mama geworden hoor van een jongentje Luca!!! tot zoens