vertrek visite, alweer Oktober en super warm - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu vertrek visite, alweer Oktober en super warm - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

vertrek visite, alweer Oktober en super warm

Door: renemarije

Blijf op de hoogte en volg

06 Oktober 2010 | Botswana, Maun

Hallo Allemaal,

Nou we hebben onze visite alweer uitgezwaait en na ook wat vertraging op de terug weg, zijn ze toch ook weer goed in Ned aangekomen. We hebben het super leuk met ze gehad en er echt van genoten dat ze hier waren om ons leven hier met ons te delen en (m.n voor Jeroen) een inschatting te maken van hoe 1 en ander hier verloopt/ gaat. @ Caro en Jeroen: Super bedankt dat jullie de moeite hebben genomen om hier te zijn!!
Het is vandaag alweer 6 Oktober, niet te geloven hoe snel de tijd gaat. We hebben het niet super druk om het moment, maar toch ook nog weer meer gasten dan van te voren verwacht. Eind Oktober wordt m.n. nog heel druk en tussendoor hebben we genoeg te doen hoor!! Trouwens als we ff niet zo veel gasten hebben proberen we siesta te houden en ff af te koelen in het zwembad..... vandaag haalde de termometer ook weer zo rond de 45 graden, dus dan wil je niet teveel doen hoor!!

Hadden we al vertelt dat we een container hebben?!..als veilige opbergruimte! Werkt ideaal en nu wordt ons huis ook wat leger/ overzichtelijker = fijn.

Verder ff geen spannende/ bijzondere dingen (dachten wij).. hebben sommige van jullie nog nieuwtjes...??
@ Tobi en Joyce, sorry dat we nog niet pers. gereageert hebben. Maar gef. met jullie voorgenomen huwelijk..in dec toch maar wanneer dan precies?
@ Mieke bedankt voor pers. email = altijd leuk!
@ Allen... heel veel liefs en tot in dec als we niet gesmolten zijn tegen die tijd??

x x

• 06 Oktober 2010 - 16:32

Kees En Nellie:

Hoi Rene en Marije,
    Ja, nu ben ik eens de eerste.Ja ze zijn weer thuis hoor.Vandaag zullen de koffers wel komen.Gister hebben ze alweer geholpen met de mais onder zeil te doen.Hier gaat alles zn gangetje,niet zo warm als bij jullie,doe maar rustig aan s'middags.veel liefs en groetjes van Pa en Ma Axxx

• 06 Oktober 2010 - 18:31

Karin:

hoi hoi
    zo warm al bij jullie!
    supe dat jeroen en caro het naar hun zin hebben gehad bij jullie. hadden ze terug dan weer vertraging??? een container is altijd makkelijk en veilig en het ruimt je huis een beetje op. staat hij achter je huis???
    wij zijn weer druk geweest met voetbal vandaag. Tijn had schoolvoetbal toernooi in H-zand. ze zijn 3e geworden. super goed dus. daarna snel eten en len naar de voetbal training. groetjes xxx ka mis je.

• 07 Oktober 2010 - 11:48

Pa En Ma V.d. Kreeke:

Goede middag Marije en Rene,
    Houden jullie siësta of nog aan het werk? Carolien en Jeroen ook weer terug in het Zeeuwse, maar toch weer met vertraging.
    Wel heel erg warm bij jullie. Hier is het best lekker weer. Droog, maar geen zon. Nog in de serre geluncht. Vanmorgen was het een beetje mistig. Pa is gras maaien bij Bierens in Lewedorp en fruit enz. afleveren bij Karin. Ma-Di-en Wo heeft hij in Limburg gewerkt. Dus vroeg op +/- 4.30.
    uur. Je pasjes werken goed?? Ze zijn ons wegje aan het repareren, maar vanmiddag is het al weer klaar. Wij kunnen er gewoon door. Ik ga nu mijn huiswerk maken voor de foto-cursus en aan het foto-boek werken voor Tolhoek, dus nog druk.
    Groetjes en dikke kus.
    Ma en Pa

• 08 Oktober 2010 - 06:58

Johnny:

Klinkt weer erg hot wat jullie meemaken :)
    Succes met afkoeling zoeken !

• 09 Oktober 2010 - 14:52

Arjan:

45 graden??
    ik zie het al voor Marije met zon boeiroodhoofd!!!

• 11 Oktober 2010 - 14:01

Johnny:

Flesje Martini koelt wel af toch?!

• 12 Oktober 2010 - 18:24

Caro:

Hallo!!

Daar zijn we weer eens.
    Een flesje martini zal wel afkoelen, als ze meer dan een bodempje hebben, en anders een flesje bevroren water!!??

Wij zitten lekker voor de houtkachel; iemand nog een stuk boomgaard in de aanbieding??
    Maar best werm bie julder, allee!! Lekker plonzen op zijn tijd?
    Nog druk met de gasten?
    Nog wat van ozzie vernomen?

Morgen kerstinkopen gaan doen met ina van de bloemist, ben benieuwd, hopelijk veel mooie dingen.

Verder is het gewone leven weer begonnen, gewoon werken, is ook wel weer aan te wennen hoor.

Verder kunnen we terugkijken op een super vakantie, mede dankzij jullie; hiervoor bedankt!

Heel veel groetjes,

Jeroen en caro.

• 12 Oktober 2010 - 18:24

Caro:

Hallo!!

Daar zijn we weer eens.

Maar best werm bie julder, allee!! Lekker plonzen op zijn tijd?
    Nog druk met de gasten?
    Nog wat van ozzie vernomen?

Heel veel groetjes,

Jeroen en caro.

• 13 Oktober 2010 - 15:22

Rene En Marije:

Flesje Martini... sla je denk ik stijl van achterover of ga je van op z'n kop staan?? Deze week is het eingelijk super druk maandag, dinsdag en vandaag vol. Morgen 7 kamers en dan...?? Vrijdag lijkt heel rustig en t weekend is ook weer werk aan de winkel 2 x dinner en gemiddeld 5 a 6 kamers vol tot nu toe. Volgende week ziet er nu rustig uit, maar we zullen zien, je weet het nooit met deze zaak. als het goed is gaan we volgende week 2 daagjes er weer tussen uit, misschien nog voor de regen komt zomaar naar moremi (alweer?!) samen met Rieni en Michel. Jullie horen er weer van!!
    Veel liefs en groetjes van ons

• 13 Oktober 2010 - 19:58

Joyce & Tobias:

Ha luitjes,
    wat een temperaturen... Niet normaal meer ;-)

Begrijp ik het goed dat jullie richting NL komen?
    Als jullie in december idd niet gesmolten zijn, willen jullie dan op 10 december op ons trouwfeestje komen?

Zouden wij erg leuk vinden!

Grtjs,

• 17 Oktober 2010 - 15:13

Pa En Ma V.d. Kreeke:

Hallo Marije en Rene,
    Pakje voor Rienie is binnen. We bewaren het tot in december. Zijn de plannen van Rienie en Michel al bekend??Vandaag is het weer mooi weer. Vanmiddag nog lekker buiten koffie gedronken, met onze snoeters in de zon.Vorig weekend zijn we van vrijdag tot zondag in Groede geweest. Pa wat gewerkt in de tuin en Nellie en ik gewandeld. Zaterdagmorgen samen gefietst naar Cadzand-Bath en zondagmorgen met Gerard gevaren op de Westerschelde. Er lagen nog wat zeehonden op de zandplaten leuk! Pa afgelopen week weer gewerkt en woensdag natuur. Ik woensdag Nordic Walken in Driebergen was erg gezellig en we hadden weer goed weer. Heel veel paddestoelen in het bos, o.a. de vliegezwam,rood met witte stippen. Pa is nog bloembollen aan het planten op het lapje en ik ga pompoensoep maken.
    Verder geen nieuws.
    Groetjes en XXXX
    Pa en Ma.

• 21 Oktober 2010 - 08:10

Karin:

hoi hoi
    kaartje van caro ontvangen. en verjaardagskaart is er ook al via de post. lekker vroeg ben ik al een beetje jarig. ik ga met de fam alvast een voorproefje nemen bij taart en tafel van jacolien in goes. we gaan er met z'n tweetjes of met ma ook nog wel naar toe in de kerst vakantie. zag er al leuk uit, ik laat wel horen hoe het was. Ik moet op m'n verjaardag gewoon werken dus we gaan vrijdag. de kids hebben dan herfst vakantie. we gaan niet echt iets doen verder. tennis en voetbal gaat gedeeltelijk gewoon door. nog een kinderfeestje woensdag en vrijdag dus we hebben het druk. zelf ben ik weer bezig om met tijn een feestje voor z'n vrienden in elkaar te knutselen. een sinterklaas spelletjes avond. ze zijn tenslotte allemaal bijna 12 jaar dus dat moet kunnen. we laten ze zelf iets koken of bakken en eten dat dan samen op, daarna spelletjes spelen en kadoooootjes zoeken of zo. we zien wel. ze maken het altijd zelf al heel gezellig in de schuur met bar, koelkast en biljart. het lijkt vandaag iets beter weer te zijn dan de afgelopen dagen we hebben veel regen gehad. onweer en hagel. vanmorgen was het maar net 6 graden. dus koud. nu een lekker zonnetje, maar blijft fris. nou koffie is op dus ik ga weer wat doen, ik ben vrij vandaag, moet morgen werken.!! vandaag beetje thuis poetsen en zo. groetjes Ka mis je heel veel xxxxxxxxxx