weer een nieuwe "update"....
Door: renemarije
16 September 2010 | Botswana, Maun
't was wel weer tijd voor een nieuw berichtje of nie...?? Maar allemaal bedankt voor jullie reacties. Jammer voor jullie dat het weer in Ned. niet zo goed is, maar wel leuk voor ons dan zitten jullie nog eens achter de computer :-)!!
Hier alles goed begin sept iets rustiger, daarna super drukmet leuke, gezellige en minder leuke gasten!! ach... tis all in the game zullen we maar zeggen!!
Personeel gaat goed, alleen een goede interieur verzorgster om Margret te helpen is lastig (die jonge meiden kunnen en willen eigenlijk niet zo werken??) + nachtwaker is nog lastig.. denken zelf over de aanschaf van een hond, maar die kan zo slecht vuur maken en de sleutels aan gasten geven!! Snappen jullie het nog??
Via email van Karin zijn we er achter gekomen dat de uitzendingen van Waar is de Mol beginnen op 21 september, weet niet of wij dan al direct in de 1ste uitzending ziten hoor.. maar via internet en/of tv gids kunnen jullie dat vast wel uitvinden!! veel kijk plezier!!
Wat hebben we verder nog... ik weet niet meer zo veel, misschien moe??
@ Mieke, wat ben je allemaal aan het doen?? stekeltjes en matje (zoals toen je 5 was?? en bij mij op schoot liedjes zingt?)
@ Tijn, 2de wedstrijd al man of the match!! Gefeliciteerd
@ Caro + Jeroen, tot gauw!!
@ Jaqueline...beterschap!
@ Allemaal, veel liefs en dikke knuffels
16 September 2010 - 11:06
Pb:
Heej Rene en Marije!
We zullen de tv eens in de gaten houden! Lijkt me erg leuk om jullie "crib" Bij Johnny (de Mol) te zien!
Honden kunnen ze vanalles leren toch? Wellicht doet een doos hondekoekjes wonderen!?
Mieke is inderdaad liedjes aan het zingen bij iemand op schoot... maar of het nog de zelfde liedjes zijn als toen ze bij jou op schoot zat Marije, ik betwijfel het!
Groetjes!! -
17 September 2010 - 07:10
Han Jose Teun &noor:
ha rene en marije
op uitzendinggemist.nl
kan je altijd nog ene keer kijken als je een stuk hebt gemist of nog een keer wil kijken of je toch niet toevallig in beeld was. ik zag een voorstukje op veronica.nl en daar waren ze aan het buikschuiven!! zag er gaaf uit. hebben jullie ook een poging gedaan?? hier alles goed. niet zoveel beleefd eigenlijk, het is hier home sweet home!! soms wel een beetje saai, zeker als je dan bedenkt dat caro en jeroen zondag vertrekken naar afrika!!! weeeeh!!! wij gaan in april naar peer!! helemaal in belgie naar centerparcs!! maar daar heb ik toch ook wel zin in hoor. teun zit nu op zijn handen te stiften!! net nog op mijn pyama dus het gaat vooruit... hij is er zelf in ieder geval trots op, nu ook op zijn gezicht, ik laat hem even zijn gang gaan en zal zo een foto maken.... leuk voor later!! ik ga snel stoppen voor het uit de hand loopt. doei jose -
17 September 2010 - 11:19
Johnny:
Ben ook zeer benieuwd naar de aflevering. Maar aangezien ik ze toch allemaal kijk zal ik jullie wel voorbij zien komen :)
En voor een interieurverzorgster misschien even Randstad bellen?
18 September 2010 - 13:40
Karin:
he he van uit lewedorp, het is nog maar de 2e week na de vakantie en ik heb het al gehad geloof ik met de voetbal. len traint op maan- woens- en vrijdag Tijn op dins- en donderdag. alle twee spelen op zaterdag ver moeiend hoor.
Ik weet trouwens nog wel een goeie interieur verzorgster hoor veel ervaring kan lekker hard werken. vind het alleen een probleem om mijn kids zo lang alleen te laten anders zou ik zo komen helpen hoor. hond als nachtwaker moet lukken laat die honde fluisteraar maar komen die richt hem wel af als sleutel hond. de gasten zullen wel moeten wennen denk ik. groetjes van uit het vandaag heerlijk zonnige lewedorp. ik mis je enorm maar we houden nog even moet. xxxxxx ka -
19 September 2010 - 09:50
Pa En Ma V.d. Kreeke:
Hallo Marije en Rene,
Leuk om weer wat van jullie te horen. Personeel is en blijft toch altijd een beetje(nou een beetje) moeilijk. Hier gaat alles goed met het personeel (hele week peren geplukt). Vrijdagmorgen was ik vrij,huishouding gedaan!!. Zaterdag boodschappen en was gedaan, goed weer dus zo droog. Vandaag is het wat fris, ik heb zelfs de cv aan. Pa fietsen en ik de administratie + computer. Jullie papieren zijn afgeleverd bij Carolien en Jeroen, dus die zijn er morgen.
Ga fruithapje klaarmaken o.a. met druiven en peertjes van onszelf, zijn dit jaar heel goed, mooi groot en heerlijk van smaak.
Groetjes en dikke kus Pa en ma. -
22 September 2010 - 07:43
Helaas deze keer Patty Brard bij Waar is de Mol.. Volgende week dan maar?! -
22 September 2010 - 08:16
Botswanagangers:
Hallo Hallo allemaal,
even 2 berichten: carolien en jeroen zijn (na een beetje vertraging) gelukkig goed en veilig aangekomen en hebben het nu al naar hun zin!! Erg gezellig en onze proviantkast is weer aangevult... bedankt!! Iedereen bedankt voor de smsjes en het in de gaten houden van 'waar is de mol", gisteren nog even niet "onze" uitzending, maar waarschijnlijk volgende keer of die keer daarop. Sorry dat wij het ook niet precies weten, maar volgens mij is het ook wel een leuk programma om zo wie zo te kijken of..?? Hoe laat begint het eigenlijk 22:00 of zo?? Wij gaan lekker van onze visite (+ koffie en ontbijtkoek) genieten en voorbereiden voor dinner x 16 personen vanavond!! Ja,Ja we werken ook nog gewoon hoor!! X X -
22 September 2010 - 14:57
Kees En Nellie:
Hoi alle vier,
Zo,ze zijn dan toch na wat vertraging aangekomen.En Jeroen, hoe vind je het optrekje? en Caro, er is weer heel wat verandert he,Veel plezier samen en een heel fijne vacantie .tot sms maar weer,liefs en groetjes voor jullie allemaal Pa en Ma Axxxx -
23 September 2010 - 08:30
Nicole:
he rene en marije,
als het nou iets dichter bij was zou ik komen soliciteren haha.
en je kan een hond veel leren hoor, maar vuur maken?
en sleutels geven?
ik denk het niet haha.
xxx -
23 September 2010 - 08:32
Nicole:
oh ja en ik ga natuurlijk kijken naar waar is de mol!
ik ben benieuwd!
28 September 2010 - 09:54
Jose:
ha
t komt volgende week, van de week bridget maaasland. hier alles prima maar wel een beetje saai, normaal komt caro 2 keer in de week en nu ben ik stik alleenug!! maar geweldig dat julliehet goed naar je zin hebben met zijn vieren. ze hadden zelfs een luipaard gezien he, op safari!! NIET normaal, die zie je normaal alleen op discovery of animal planet op tv dus!! noor is weer goed gekeurd op het burootje, 60 cm nu en 5750 gram!! groeit dus prima. teun is nu bij de peutergroep aan het spelen. zal het vast wel leuk hebben daar, super veel speelgoed dus leuk (hij heef thuis nl bijna niks...) er komt daar ook altijd een voorleesoma, grappig he net als in sesamstraat... han is weer aan het werk, vorige week had hij een teamuitje ze gingen zeilen. de familie bbq was ook erg leuk, wel veel regen, maar dat maakte niet uit. iedereen zit denk ik dinsdag voor de tv!! haha . vanavond ga ik weer naar babymassage, leuk om te doen en nog gezellig ook! nou ik stop weer, ga een soepie maken, tis hier gewoon een beetje koud, ik heb de verwarming al aangezet!! doei jose em natuurlijk de groeten van de rest! ook voor caro en jeroen natuurlijk. doei -
30 September 2010 - 14:18
Pb:
@ M&J: Kan ook niet zeggen dat jullie nu veel te melden hebbben!? -
04 Oktober 2010 - 13:11
Johnny:
@Pb Vind jouw toevoeging ook niet van al te hoge waarde. -
04 Oktober 2010 - 14:52
Karin:
morgen nog steeds geen botswana bij de mol. maar danny de munck!!!!!
dus wachten we nog maar een week. het programma is op dinsdag avond van 21.30 tot 22.30 op veronica.
caro en jeroen weer terug in het land??? jullie hebben het naar je zin gehad met z'n 4 tjes.? veel gedaan veel gezien??? het is hier super weer hoor deze week vandaag 20 graden en zonnetje. ze zeggen nog een hele week alleen woensdag veel regen, dan heeft tijn net precies schoolvoetbal toernooi. we zullen zien. ga zo koken, vroeg eten er moet er eentje gaan voetballen he. gr xxxxx ka en fam ik mis je ontzettend veel maar hou vol hoor tot de kerst. -
04 Oktober 2010 - 15:55
Nicole :
dennis id en blijft een man, en die kunnen nou eenmaal geen 2 dingen tegelijk.
hij is tegenwoordig aan het twitteren (heeft hij eigenlijk wel iets te melden daar?)
en nu is hij weer een aantal hersencellen aan het kapot maken bij de heineken!