Oktober (hier wel!?), Gezellig en groetjes - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu Oktober (hier wel!?), Gezellig en groetjes - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

Oktober (hier wel!?), Gezellig en groetjes

Door: renemarije

Blijf op de hoogte en volg

01 Oktober 2009 | Botswana, Maun

Hallo Allemaal (familie, vrienden, kennissen, collega's, etc,etc)

Wij hebben September weer overleeft... echt super druk totaal 310 gasten, dus das gemiddeld 10,333 per dag (Daar tellen we de noorse meiden ook bij en dat zijn er natuurlijk al 4 per dag, maar toch?!) En allemaal mee-eten!! Gisteren gewoon eindelijk weer eens pannekoeken met de meiden en vanavond zijn rene en ik maar met z'n 2-en voor dinner, de B&B zit trouwens wel vol, maar we "sturen" iedereen uit voor dinner.

Super gaaf dat we zo veel reacties hadden op het vorige bericht..bedankt!!
De kok en wij hebben trouwens een "deal" gesloten, we willen haar toch niet kwijt en zij heeft ook met andere mensen gesproken en is tot de conclusie gekomen dat een vaste baan dicht bij huis toch wel een fijn is. Misschien gaat ze wel wat minder uren werken per maand (vanaf november of januari) en we zoeken nog steeds naar iemand die wissel diensten met haar kan draaien, maar het probleem is al voor een groot deel opgelost!! Ook de nachtwaker positie is vervult.. we hebben nu 2 jonge jongens die afwisselend 1 maand in de tuin 1 maand als nachtwaker werken! Zo hebben ze iedere maand een inkomen/baan. Beide zijn vrij goed in Engels en kunnen/willen ook helpen met afwassen en opruimen als we grote dinners hebben. Klinkt bijna te goed, maar het werkt wel lekker en als je zaak goed loopt dan is er ook (financiele)ruimte voor en behoefte aan uitbreiding van je personeel (= positief maar ook lastig?!)

Nu volgen er heel veel p.s-en, niet voor iedereen ineressant misschien maar we doen ons best. Het lukt vaak niet om jullie persoonlijk te schrijven en dan een kleine reactie op deze site, geeft in ieder geval aan dat we betrokken zijn!

p.s: Waar moet ik beginnen?
p.s: Mieke, corneel, steef en Wieb veel plezier!
p.s: Pa en ma v/d K goed om te horen dat jullie het goed hebben gehad en het lapje erg mooi is.
p.s: Bert en Madde..veel sterkte
p.s: Jose en Han veel sterkte, zijn moeiijke tijden begreep ik van ma a.
p.s: Nicole erg leuk/ gezellig om je aan de telefoon te hebben
p.s: Pieter... ben jij die kok, je bent van harte welkom hoor, maar dat wist je al toch!!
p.s: Mieke... een kok laten zwemmen en dan ook nog hard laten werken...tis hier geen europa hoor!
p.s: Tante Cora vervelend om te horen dat het in Kenia zo moeizaam loopt, wij hebben (nog) geen grote problemen. Soms een hele dag geen electrisch, maar water is er over het algemeen wel.
p.s: Nicole, Linda, Jojanneke nog gefeliciteerd met jullie verjaardagen
p.s: Karel, Giel alvast gefeliciteerd
p.s: Jeroen (van Caro) gefeliciteerd met je nieuwe baan... was voor ons wel een verrassing hoor!
p.s: Karin, zwembad opruimen?! veel werk... de noorse meiden hebben dat " klusje" geklaart bij Thuso, viel ook niet mee maar zijn ze aardig in geslaagd (= ook leuk voor ons)
p.s: Dennis Mijnsbergen... ga je ook nog een keer wat schrijven op de site of..??
p.s: Johnny (Uiterhoeve), veel succes
p.s: Arjan de Roo, sorry ben nog ff niet in staat geweest om te reageren, was show van Robert-Jan leuk/goed?!
p.s: Voor een ieder die hier niet persoonlijk aangesproken wordt.. we denken toch wel an jullie!

x x

• 01 Oktober 2009 - 10:47

Heej buutendurpers!
    Fijn om te lezen dat het na toch wat strubbelingen qua personeel ook anders kan!
    Wie weet komt het nog eens van om daar hollandse kost voor jullie te maken! Op het verlanglijstje staat het zeker! Of me dat voor 10,333 personen lukt is dan nog even de vraag..;)
    Veel succes met alle druktes en hopelijk blijven we enkel positieve berichten lezen!
    Groetjes Pb

@ Mieke...Tuurlijk is het gezellig met jou....

• 01 Oktober 2009 - 11:20

Karin:

leuk weer even een update.
    ja personeel altijd lastig, maar het is voorlopig opgelost en dat is het belangrijkste.
    nachtwaker en tuinman in een. wat wil je nog meer. veel succes ermee.
    hier gaat eindelijk de herfst beginnen hoor ze geven voor vrij zat en zondag veel regen af en storm, eindelijk het was veel te droog. wel lekker hoor dat najaarszonnetje. autocross was ook weer gezelie met surender. mieke nog gezien even bijgekletst. met de kids gaat het goed, school voetbal tennis duiken kinderfeestjes enz enz druk dus. groetjes en veel liefs ka

• 01 Oktober 2009 - 12:32

Mieke:

Gelukkig zijn de personeelsproblemen opgelost! Nu je het zegt Marije we kunnen natuurlijk niet verwachten dat er gezwommen en hard gewerkt word.... hihi Verder alles goed hier, was leuk karin ff te zien alleen Tijn genoot volgens mij minder van onze bijklets actie... Ach leert ie gelijk hoe dat gaat met vrouwen, bla bla bla.@Pieter; hebben ze geen magnetronmaaltijden voor 10,333 personen? Dan heb ik misschien nog wel een tip. Koop meerdere verpakkingen!
    It's good to be back! ;)

Dikke kus

• 03 Oktober 2009 - 10:25

Johnny:

Thanks voor de PS. Komt wel een x goed hoop ik :)
    Leuk om te lezen dat het zo goed gaat bij jullie.

Groetjes Johnny

PS Dennis is hier maar stil ja...

• 03 Oktober 2009 - 11:52

Dennis:

Hoi schatten......

ja mijn excuses dat ik een erg lange tijd afwezig ben geweest, het wordt weer tijd om hier de boel weer een beetje op te stoken.....
    ik lees wel dat het erg goed gaat bij jullie da's dan weer leuk om te horen! o ja rene de amarulla is erg lekker, of was erg lekker... tot morgen of overmorgen of de dag daarna, want dan ben ik er weer hoor...!!

xx dennis

• 05 Oktober 2009 - 10:51

Pieter:

Mooi zo! Alle Prominenten weer aanwezig!
    @ Mieke: Wat een geweldig idee Mieke! Zelf bedacht?
    @ Dennis: Wanneer begin jij met stoken dan?
    @ Johnny: Join the club!;)

• 05 Oktober 2009 - 12:11

@Pieter: Dankjewel.

• 06 Oktober 2009 - 09:25

Johnny:

Ik mis alleen MelC of loop ik weer wat achter? ;)

• 06 Oktober 2009 - 11:06

Ietsjes..

• 07 Oktober 2009 - 07:08

Johnny :

Ik kom ook niet meer zo vaak in het café. Dan loop je gewoon een beetje achter ;)

• 08 Oktober 2009 - 10:59

Nou MelC ook al even niet meer hoor! :D

• 08 Oktober 2009 - 11:06

Johnny:

Jij nog wel met regelmaat?