terror pietje.....
Door: renemarije
03 Februari 2008 | Botswana, Maun
Allereerst bedankt voor alle felicitaties, kaartjes en telefoontjes voor Rene z'n verjaardag. De BBQ was leuk, maar we misten familie en vrienden toch wel! Bovendien ging het ook nog regenen half verwege dus .. een beetje in het water gevallen. Toch uniek BBQen op 27 januari! (1 dag voor Rene z'n verjaardag)
Vorige week vrijdag 25 januari hadden we een soort "Cocktailparty" om safariecompanies en touroperators onze nieuwe huts te laten zien --> de opkomst was niet geweldig, maar de mensen die er waren zijn erg enthousiast. Op 22 februari hebben we weer zo'n soort avond allemaal om onze B&B bekend te maken en te promoten. Het lijkt erop dat dat soort marketing toch wel zijn vruchtenafwerpt dus... vohouden dan maar!
De boekingen voor komend jaar komen gestaag binnen, maar ze komen binnen dus.. toppie!!
De titel Terror Pietje slaat op.. de kat, hij wordt iedere dag groter en baldadiger--> hij springt, klimt, kauwt(lees bijt en krapt) en eet veel, maar we genieten er ook erg van, echt gezellig!!
Tot zover weer even de update; heel veel groetjes we denken veel aan jullie en tot mails, bels of schrijfs. Dikke knuffel vn Rene en Marije
p.s: Jacolien, Ome Kees, Ome Jaap en iedereen die we vergeten zijn (en/of waar ik de verjaardags datum niet van weet); nog van Harte gefeliciteerd!!!
p.s: Edwin en Arjen alvast gefeliciteerd voor morgen!
p.s: Het regent hier regelmatig; in januari ongeveer 180 mm. Lekker voor het land of teveel van het goede?!
Doei
03 Februari 2008 - 11:01
Caro:
He rene en marije,
Het lijkt erop dat ik nu eens de eerste ben!
Hier alles prima, zijn gisteren naar de vrienden van amstel geweest, met jose haar werk, jose haar collega ging niet meer mee, dus ik heette gisteravond martine, wasrg leuk, veel nederlandse artiesten, guus meeuwis, normaal, jeroen van de boom(heeft hier vorig jaar zijn eerste grote hit gehad) direct, rowen haeze, rob de njs, acda en de munnik, sara van k- choise, helemaal geslaags dus.
Zo met de kids van carolien en rene en pauline naar de optocht in s'heerenhoek, en vanavond carnavallen.
Dus allemaal leuke dingen.
Rene, leuk je even gesproken te hebben maandag,
Fijne week voor jullie, liefs caro. -
03 Februari 2008 - 11:50
Jose:
ja ja tweede -
03 Februari 2008 - 12:02
Jose:
niet veel anders te vertellen dan caro,want ik was gister met Han en Caro naar dezelfde vrienden van amstel!! gister eerst nog naar de optocht in lewedorp en in kwadendamme geweest. weer gaaf om te zien, vandaag ga ik niet, veel te koud en ik heb denk ikhet merendeel al gezien. Han staat met de scouting sheerenhoek te bewaken!! (boekjes en stickers uitdelen). hij heeft in zijn verjaardagspakket dropshot en berenburger gekregen en die heeft hij mee, dus koud zal hij het niet hebben...
we hebben een nieuwe laptop gakocht, supergaaf ding. ik heb al even gekeken hoe de webcam werkt, maar dat is schrikken zie je steeds jezelf naar dat bord staren omdat je niet weer hoe het precies werkt, dus webcammen, dat doen we nog even niet!! als ik het onder de knie zou hebben ,zou het dan zowiezo lukken om met jullie te webcammen of moet je dan wat installeren.
nou verder heb ik niet zoveel te melden. heel veel groetjes en tot mails. ik heb van de week wel 10 keer geprobeert te bellen, maar this call cannot be connected en nog meer zulke dingen. op den duur kreeg ik contact, had ik emergis aan de lijn. dat begint ook met 2677.. maar het lijkt net of ik geen buitenlandse lijn kan bellen... probeert het zo nog wel eens. heel veel groetjes jose en natuurlijk ook van Han . xxx -
05 Februari 2008 - 08:33
Rene En Marije:
hallo allemaal, alweer?!
Jose ff ter geruststelling; de telefoonlijn hier is erg slecht en af en toe sluiten ze de electriciteit af en dan kan je er helemaal niet goed doorkomen --> onze mobiels hebben dan ook bijna geen netwerk! De landlijn van Discovery staat doorgeschakeld naar onze mobiels, dus dat is wel eens een probleem?! We horen je binnenkort vast wel en anders; mailen gaat ook toch? Gaaf he van jullie laptop, maar dat webcammen, zie ik ook nog niet zo zitten. Volgens mij zou het met skype wel moeten lukken, maar als je geen goede verbinding hebt.... dan is dat bijna niet te doen. Er komt vast wel een oplossing!!!
Verder geen nieuw nieuws!
05 Februari 2008 - 08:57
Ka En Kids:
even testen
05 Februari 2008 - 09:03
Ka En Kids:
oke hij doet het, net een heel verhaal geschreven valt dat ding weer uit.
dus weer op nieuw.
Ik ga eind april naar Marije en Rene toe, even om de koffie met de kids. edje blijft thuis die gaat naar de superbike, koninginnedag, en het straatfestival van ovezande. dus die verveelt z'n eigen niet. Len wordt dus 7 jaar als we in het vliegtuig zitten en we zijn bij marije als ze jarig is, dus dat is wel leuk.
jammer rene van de regen op je bbq, maar het was vast nog bere gezellig. pietje is een echte terror kat zo te horen, je moet hem ook niet te veel verwennen. wij hebben hier de carnaval ook weer overleeft, ik heb weer eens lekker safari gezopen. uit een bier glas!!!! kids waren bij opa en oma, das dat was wel makkelijk. lekker op het dorp gebleven dus we konden kruipend naar huis. groetjes en we mailen nog wel een paar keer voor dat je koffie moet zetten. gr ka -
07 Februari 2008 - 17:15
Kees En Nellie:
Hoi Rene en Marije,
Na zeker een week niks op de comp. gedaan te hebben zijn wij weer online.
Zo te horen gaat het goed met jullie,hier ook hoor We hebben nu 2 lammetjes en er zullen er nog wel meer komen denk ik (das wel te hopen)Van de week gordijnen gemaakt voor Caro en Jeroen.Ze zitten al netjes hoor.De carnaval is ook weer achter de rug,(niks van gemerkt) niet veel nieuws he?Heel veel liefs en groetjes van ons uit Baarland,Pa en Ma A,xxx en maar weer tot mails of sms. -
08 Februari 2008 - 12:43
Pa En Ma V.d. Kreeke:
Hallo Marije en Rene,
Bedankt voor jullie vroege smsje. We zaten nog aan het ontbijt. Er is dus toch verschil van tijd. Ruim 1,5 uur. Is dat i.v.m.onze wintertijd? Hier gaat alles prima.(even tijd tussen de visites)
Pa is met Max. Het is prachtig weer. Zondagmiddag zijn we naar Kees en Nellie geweest Gezellig even bijpraten. Ome Jaap belde afgelopen nacht,alles gaat goed, maar die hebben dus gebrek aan regen.
Groetjes en liefs Pa en Ma. -
09 Februari 2008 - 09:29
Joehoe,
daar ben ik weer: Ma nog gefeliciteerd met je verjaardag! Gisteren heb ik ff gebeld naar huis en dat was erg gezellig en leuk. Veel kijk plezier (voor wie naar Wk schaatsen wil kijken?!) en zenden ze bij jullie eigenlijk ook iets uit over de African cup of nations? Morgen moet Kameroen tegen Egypte spelen. We zullen het wel volgen op de radio.
Weer veel groetjes!
p.s: Karin, hier moet je geen safari drinken, maar op safari gaan?! Nee, hoor je mag ook de hele week bij mij op schoot zitten er moet niks!!
P.s: Hebben onze vrienden de carnaval overleeft....... het is zo rustig op de site (Mieke, Pieter, Dennis, Nicole, te druk gehad met kostuums maken?)
p.s: Ik begreep van ma dat de wortelcake lekker was?! breng het recept maar mee hoor, dan proberen we dat hier ook eens -
09 Februari 2008 - 20:42
Mieke:
Hallo ik ben er nog hoor! En je weet toch dat ik niet van carnaval hou???!!! Blij te lezen dat het goed gaat! Is de postbode al geweest? Dikke kus -
10 Februari 2008 - 13:12
Dennis:
jajaja.... daar ben ik weer eens, ja sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen.... druk druk druk, en ja ik weet eigenlijk niet.... maar hier gaat ook alles zijn gangetje!! leuk om te lezen dat het bij jullie ook goed gaat!
tot snel. -
11 Februari 2008 - 10:01
JoeHOE??!
Nee, Ik helaas dit jaar ook nog niet wezen carnavallen, Hopelijk kan ik het volgend jaar weer!!
De reden dat het zo rustig is op jullie site is dat Dennis er niet meer zo vaak op kijkt! Kunnen we hem niet zo vaak meer afvallen! (..) en ik kijk wel uit om dat bij Mieke en Nicole te doen!! Ik wil carnaval volgend jaar nog wel redden!;)
De African cup is hier wel te volgen maar momenteel is het schaatsen wat de klok slaat..je moer er van houden zeg maar.. Verder op sportgebied is het met de voetbal ook wel een end gedaan en mazzelt p$v steeds dichter naar het kampioenschap. Tjoba heeft de kansen daarop wel verkeken dit weekend door een wat ongelukkig verlies en is nu afhankelijk van andere om nog enige kans te maken op een eretitel.
Groetjes!! -
11 Februari 2008 - 10:15
Mieke:
Pieter, nooit gedacht maar je bent toch best slim... En Dennis tja wat kan ik er nog over zeggen... -
12 Februari 2008 - 08:47
Hallo,
Fijn jullie reacties te zien. Ga zo ff de postbus checken (de niet internet versie) en misschien....
verder hebben we een goed weekend gehad; zondag bij de buren gegeten was erg gezellig! En gisteren veel werk verricht; schilderen buiten kant familie kamer, bedden maken, schoonmaken en in de tuin werken --> was een lekkere dag!!
Veel groetjes terug -
13 Februari 2008 - 18:44
Joehoe!
Jaja..zo nu en dan heb ik nog wel eens een slim momentje..?! -
14 Februari 2008 - 01:11
Anoniempje:
ha marije.....prettige valentijn of is het nu valentein.....? -
14 Februari 2008 - 11:43
Marije En Rene:
Ook een prettige valentijn voor jou/ jullie.
Op dit moment regent het hier = welkome regen. verder heel weinig nieuws te vertellen. Nou eigenlijk is er wel veel nieuws maar dat komt meer van jullie kant!! Dat moeten de mensen allemaal zelf maar vertellen tegen wie ze willen. En ik noem absoluut geen namen, iedereen (en 't zijn er best veel) die zich aangesproken voelt blijf rustig want dit is het eerste en het laatste wat ik er over schrijf, totdat jullie er zelf over beginenen natuurlijk!! Maar in iedergeval ook via de website van harte gefeliciteerd en succes!
Pa, ma van de kreeke en fam. Traas ik heb nog persoonlijke mail geschreven!
Fam. Allemekinders; heel erg bedankt voor Rene z'n verjaardagskado. We hebben afgelopen dagen 1 gast en gisteren een aantal eters gehad, dus nog geen tijd voor de DVD. De foto's zijn wel super leuk!
Mieke, ja een brief schrijven kan ook en is zeker net zo leuk. Ik heb hem maandag ontvangen, heel erg bedankt super leuk.
En Pieter om in de sfeer te blijven:
Doehoei!! hi, hi -
14 Februari 2008 - 14:33
Pieter:
Jahoor! Anoniempje om 02.11 in de nacht..ra ra..
Kweet dat ik me in ieder geval niet aan gesproken voel met al dat nieuws! Leuk hoor!? Wel de bal opgooien maar afmaken..tss En ik ga dat natuurlijk allemaal weer als laatste te weten komen..affijn..;)
Houdoe!! :D -
14 Februari 2008 - 18:59
Kees En Koos:
Hallo marije en Rene eignlijk schaam ik me wel een beetje,want nu jij in het gastenboek van team N 254 hebt geschreven weet ik je ineens wel te vinden, maar ik ga er van uit dat jij wl weet dat ik niet regelmatig via de mail reageer naar wie dan ook
Maar we houden je echt wel in de gaten hoor via jullie site,en zien steeds dat jullie je wel redden daar gelukkig
En wat die foto s van de sponsoravond betreft ,jullie weten vast hoe zo n avond er uit ziet He !!!!!
We zijn zelf ook wel trots op de www.teamn254.nl site (zeg het voort) door leo goedegebure verzorgd
Bedankt voor je leuke reactie
Mischien moet ik eens mer een berichtje naar jullie sturen (wie weet)
Groetjes aan ieder die ze wil hebben
Kees en Cobie