Misverstandje..??
Door: renemarije
10 Januari 2008 | Botswana, Maun
Vandaag is Mieke jarig --> gefeliciteerd!! Daar is geen misverstand over te bedenken, maar ik begreep via de email van mijn moeder dat sommige mensen dachten dat 2008 het jaar is dat Rene en ik voorgoed terug komen naar Nederland?! Als de de business een beetje blijft lopen is dat zeker nog niet ons plan!! Sorry als we sommigen van jullie blij gemaakt hebben met een dode mus! We zijn wel van plan om dit jaar voor een vakantie (week of 3?!) terug te komen en ook dan zullen we veel mensen "moeten" bezoeken en heel graag willen spreken en zien, dachten we zo!
Vandaag regenachige dag, maar ff niet zo heel warm dus lekker geslapen (met uitzondering van een kriebel rupsje hier en daar --> niks dubbelzinnigs, dus zet dat maar uit je hoofd) We hebben hier best wel last van een soort prosessie rups met heel veel kleine haartjes, hij laat die haartje achter op je huid en dan gaat dat erg jeuken. Je kunt maar ergens last van hebben ist nie!?
Verder erg rustig dag (dagen), maar schiet wel lekker op met verbouwen, decoreren, etc. Komende week gaan we een aantal mensen uitnodigen van safari companies enzo om onze toko te promoten en dan eind januari vieren we Rene z'n verjaar dag met buren/ vrienden (m.n. Nederlanders) van hier. Wordt vast gezellig, leker BBQen (ja, ja nu kan dat een keer op Rene z'n verjaardag --> dat heeft hij altijd al graag een keer willen doen, dus... dan doen we dat).
Heel veel liefs weer en dikke kussen
Rene en Marije
p.s: Merijn ik hoop dat het weer mee viel toen je moest gaan werken?!
p.s: Loes, graag gedaan en lijk me leuk om je verhaal te lezen/ horen van de Molukken
p.s: Karin vandaag jullie pakketje ontvangen, ben benieuwd?!!
Veel liefs
10 Januari 2008 - 13:39
Jarig Jop (Mieke):
Dank u voor de felicitaties! Hm lastig zeg die rupsen.. Ach ja als je jezelf niet kriebelt... dan doet de rups het wel! Haha veel plezier!! Dikke kus -
11 Januari 2008 - 10:27
Pieter:
Heej!!
Jammer dat jullie alle mogelijkheid van dubbelzinnigheid direct al in de kiem smooren..maar inderdaad een kriebel rupsje MET haar kan niet van Rene zijn!
Het blijft elke keer leuk (en fijn) om te lezen dat jullie het erg naar je zin hebben en goed maken zo ver weg!! Hou ons op de hoogte en veel succes!!!
Mieke ookal ben ik dan een dag te laat...Gefeliciteerd hé!! -
11 Januari 2008 - 14:45
Karin:
veel plezier alvast met je verjaardags BBQ in Januari wie had dat nog gedacht.
hopelijk vonden jullie de inhoud van het pakketje leuk?!!! wij hebben vandaag de kerst boom pas opgeruimd. heel het huis onder de denne naalden, maar daar is een stofzuiger goed voor. Len is ieder takje aan het klein knippen. zo kan alles in de kliko. veel succes met het inrichten van jullie huis, is het dan nu bewoonbaar en klaar of moet je nog steeds kleine dingetjes doen? nou groetjes en dikke kus edwin karin tijn en len -
20 Januari 2008 - 11:20
Pa En Ma V.d. Kreeke:
Lieve Marije en Rene.
Even testen. -
20 Januari 2008 - 11:28
Pa En Ma V.d. Kreeke:
Nogmaals Lieve Marije en Rene,
Ik heb het al meer geprobeerd om een berichtje te sturen, maar dat is niet gelukt, dus vandaar eerst de test. Hier gaat alles goed. Pa moest vrijdag onverwachts werken en Karin ook en Len was ziek, dus de telefoon ging al vroeg vrijdagmorgen. Allemaal weer goed verlopen. Ik ben net terug van badminton en Pa is alles aan het klaarmaken om het plafond van de overloop te schilderen. (gevaarlijk boven trapgat). Nu gaan we een boterhammetje eten en straks T.V. kijken. W.K. sprint de 500 en 1000 mtr. Wotherspoon staat 1e bij de heren en Wolf(duitse) 1e bij de dames, maar er kan vanmiddag nog van alles veranderen.
Het is vandaag droog, wel hoge temperatuur en weer veel wind.
Groetjes en liefs Pa en Ma. -
21 Januari 2008 - 08:57
Mieke:
Hey bedankt voor de brief! Antwoord is onderweg!
Groeten en een dikke kus! -
24 Januari 2008 - 13:32
Nicole:
he rene en marije jaja ook ik ben weer eens op jullie site te vinden vorige week een aantal keer geprobeerd maar mn bericht kwam er niet op!!
in ieder geval bedankt voor jullie kaart harstikke leuk!!
was leuk kaartje hoor haha!
zo te lezen gaat bij jullie alles goed!
hier ook in yese hoor haha!
nou op een beetje oude vrouwen klachten na (ben vorige week door mn rug gegaan, en blijft zeuren)
denk je steeds dat het goed gaat weer foute boel maar ja we gaan gewoon door!
veel succes en werkse!
en gezellig dat jullie waarschijnlijk op vakantie komen (klinkt raar op vakantie in nederland) haha maar wel leuk!
dikke kus! -
28 Januari 2008 - 08:16
Mieke:
Lang zal die leven, lang zal die leven in de gloria, in de gloria... Hieperdiep hoera (3x) Rene! van harte gefeliciteerd en lekker BBQen vandaag! Dikke kus -
28 Januari 2008 - 09:31
Kees En Nellie:
goede morgen heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag rene en nog hheel veel mooie jaren samen met marije,ik zit hier bij mevr moens op de laptop,ook van haar gefeliciteerd.veel liefs en groetjes en nog een fijne dag samen gr.ma a.xxx -
28 Januari 2008 - 10:15
Nicole:
GEFELICITEERD!!!!!
28 Januari 2008 - 12:58
Vief:
Hoi Rene en Marije,
Rene: van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!
Hoe is het verder daar met jullie?
Hier alles goed (ik zal snel eens een up-date mailen want er is veel te vertellen).
Al weer ruim 17 weken dus nog ff en we zitten op de helft: gaat echt snel...!!
Liefs,
Vief (en Peter natuurlijk)
30 Januari 2008 - 20:31
Jose:
ha rene en marije
sueprgefeliciteerd met je verjaardag! het pakje is onderweg hoor, ik heb je nog geprobeert te bellen, maar this call can not be connected!
ik probeer het van de week nog wel een keer. vandaag hebben we een laptop met ingebouwde webcam gekocht, dus nu gaan we helemaal vaak mailen denk ik... een mega blits ding, heb nog nooit zo'n mooie computer gehad. maar helaas hebben we geen laptop voor jou opgestuurd, maar die hebben jullie toch al he! is het leuk geweest, feestje in de zon? nog mensen op visite gehad? en ontbijt op bed in je nieuwe huis?? heel veel groetjes uit het regenachtige nederland!
xxx han en jose -
31 Januari 2008 - 20:53
Mieke:
Hey hey nieuws! De website van team N254 is in de lucht! www.teamn254.nl kijk snel!