nieuwe postbus en kort berichtgeving - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu nieuwe postbus en kort berichtgeving - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

nieuwe postbus en kort berichtgeving

Blijf op de hoogte en volg

10 Juli 2007 | Botswana, Maun

Hallo allemaal,

Fijn om ale reacties weer te lezen, we moeten zeggen dat het nog niet mee valt om hier ales weer op te pakken en het vertrouwde leventje met familie, vrienden en collega's achter te laten. Het lukt natuurlijk wel en alle lieve berichtjes (ook via de hotmail) helpen daar gelukkig goed bij. Het lukt niet altijd om iedereen snel of prive terug te mailen en soms hebben we berichten geschreven en in een outbox geplaatst maar dan kunnen we ze helaas nog niet verzenden. Dus heb een beetje geduld met ons a.u.b en dan komt alles dik in orde. We hebben een eigen post adres: Private Bag 114, suite number 8, maun, botswana. Voor briefjes, post, kaartjes en/of dingen van dat soort. De eerste gasten hebben onze Bed and Breakfast bezocht, dus dat is erg leuk. Verder zijn we druk met regelen: internet verbinding, spullen kopen voor nieuwbouw van omheining en nieuwe accomodatie etc. Sommige dingen werken hier echt verschrikkelijk onpraktisch en of je ergert je er aan of je moet er alleen maar om lachen. b.v.: 3 dagen geleden hadden we wat materialen besteld bij een groothandel. ze komen dit dan thuis afleveren--> eerst raken ze de weg kwijt, dan moet de moter van de vrachtwagen blijven draaien anders komen ze niet meer weg, vervolgens gaat de chauffeur zitten en doet niks om de anderen te helpen en de jongens die de spullen moeten uit laden, moeten de spullen vanonder allerlei ander materiaal vandaan halen, omdat ze dat later nog moeten bezorgen (niet echt handig/praktisch!!). Kortom er valt weer een hoop te zien en te beleven. Met de gasten die komen in de B&B is het erg leuk kletsen --> allemaal heel verschillende persoonlijkheden= interessant.
Johan, wat je vertelde van de regen klinkt wel indrukwekkend. Hoe is het verder op het werk al een nieuwe ET-er voor VVB, is linda nog lekker aan het relaxen thuis of...?? hier is het weer steeds beter aan het worden, maar ook de muggen laten zich wer meer zien is een iets mindere bijkomstigheid.
We missen jullie (we hebben het afgelopen half jaar veel te goed gehad!!), maar staan nogsteeds volledig achter onze beslissing en gaan er iets heel moois van maken (nog mooier, want het is al geweldig!).
Heel veel liefs en dikke knuffels Rene en Marije

• 10 Juli 2007 - 12:30

Anita:

Leuk dat er mensen zijn die voor b&b bij jullie komen. Maak er wat moois van, zodat de mensen die bij jullie geweest zijn tegen anderen kunnen zeggen, dat het goed vertoeven is!!! Succes
    Bij ons is het momenteel al een paar dagen dat het met bakken uit de hemel komt, dus geniet daar maar lekker van het zonnetje. DOEIDOEI

• 10 Juli 2007 - 17:14

Mieke:

Geweldig nieuws allemaal! Ben heel trots op jullie! Wij hebben sinds vorige week 2 jong katertjes, en nee dus geen ''poesjes'' haha ze zijn super grappig en heel lief. 1 is helemaal rood en heet Barros (motorcoureur) en de andere is wit met rood en heet Baloef (een ''bijnaam uit dienst) Het is voor mij dus niet echt straf om binnen te zijn met onze nieuwe vriendjes! Zaterdag rondje op mn motor.... Ging ie ineens kapot, maar gelukkig heb ik een team vakkundige monteurs en is ie nu weer al gerepareerd, gelukkig met niet al te veel kosten!!! Verder gaan we maandag naar Zandvoort, lekker met zn allen weer eens een rondje scheuren! Tot later dikke kus! En nog bedankt voor ''de pannenset'' X

• 10 Juli 2007 - 19:32

Pa En Ma V.d.Kreeke:

Lieve Marije en Rene,
    Berichtje ontvangen. Leuk dat er gasten komen.Hoe hebben ze zich aangemeld via de website? Ik zit nu te typen bij Anton, even wat fruit brengen. Vanmorgen naar de Belating dienst geweest. Jullie horen dat nog via de hotmail. Vandaag naar Ome Rinus z'n verjaardag geweest, samen met Pa en Tijn en Len. Pa is nu aan het peren dunnen. Ik zal nu proberen het berichtje te verzenden.
    Groetjes en heel veel liefs Pa en Ma v.d.Kreeke.

• 12 Juli 2007 - 00:09

Dennis:

leuk weer te lezen!!! lijkt me echt super daro!! alleen de manier van werken zou ik misschien wel wat driftig van worden... leuk te horen dat de ongeveer eerste lanten zijn aangekomen!!! marije XXX en rené ook XXX veel plezier!!

• 12 Juli 2007 - 07:54

Joyce&tobias:

Hé te gek...gasten!
    Zijn ook wel benieuwd hoe ze bij jullie terecht zijn gekomen. En hebben jullie al voor ze moeten koken of is daar de staff voor? De site ziet er trouwens goed uit. Is het nog gelukt om reclame te maken?
    Geniet er van! Groetjes

• 14 Juli 2007 - 09:01

Pa En Ma V.d. Kreeke:

Lieve Marije en Rene,
    Ik probeer dit berichtje nu te versturen via m'n eigen computer. Anton komt zo om de computer te repareren (sluit niet goed af'
    Groetjes Pa en Ma.

• 14 Juli 2007 - 10:48

he rene en marije
    super leuk dat je eerste gasten geweest zijn!
    wel even je draai vinden denk ik?
    toch weer allemaal nieuw natuurlijk!
    ben blij dat het goed gaat met jullie en zorg ervoor dat je huisjes tekort komt, is alleen maar een goed teken he!
    ik heb vorige week mn eerste werkdag gehad op mn nieuwe werk was super leuk!
    en ehm mieke, dennis en pieter vind jullie maar erg rustig!
    mieke speelt natuurlijk heel de dag met de katten, dennis wat doe jij? soep eten haha!
    en ja pieter???? ook andere bezigheden?
    nou rene en marije veel plezier daar en we wachten op volgend bericht!
    dikke kus nicole

• 14 Juli 2007 - 12:01

Pieter:

(Ik w8 ff tot de kop eraf is;)Tis nu allemaal nog zo serieus... ;))

• 15 Juli 2007 - 12:16

Dennis:

ja..... we moeten het toch langzamerhand wel weer een beetje gaan overnemen hiero.....

• 15 Juli 2007 - 13:27

Pieter:

Wat voor zwaailamp had Mieke nou weer om dr nek hangen gisteren?? Val je anders niet genoeg op Mieke??

• 15 Juli 2007 - 17:08

Kees En Nellie:

hallo rene en marije.
    hoe gaat het?is wel een mooi huis geworden zeker bij Betty heeft ze het mooi ingericht? Zo te horen hebben jullie nu je draai wel gevonden,hier is het nog vrij rustig de graan oogst komt er zo weer aan,dat gaat ineens zo vlug.
    verder veel groetjes en veel succes met alles gr.Pa en Ma A.xxx

• 16 Juli 2007 - 09:43

Dennis:

ze is bang dat ze anders niet gezien wordt..... nou nou wees niet ongerust hoor

• 16 Juli 2007 - 20:14

Haha!! Tzijn jou woorden!!:D:D

• 17 Juli 2007 - 07:34

Mieke:

oke dus we gaan zo beginnen? Hebben jullie zelf al gezien hoe jullie er zo af en toe bij lopen?!! Stelletje mafketels! Mn ''zwaailamp'' had ik gewonnen door 4 strikes te gooien bij bowlen en nee er lagen niet van de banden in de goot! Dat kan ook niet want Dennis was aan t werk ;)

• 17 Juli 2007 - 09:57

Dennis:

hoho.... niet gelijk te agressief meisje.....

• 17 Juli 2007 - 10:58

Mieke:

Haha je bent alweer bang zeker?!

• 17 Juli 2007 - 13:29

Pieter:

HAHA! Dat kan natuurlijk niet he Mieke! Dennis kan maar in één goot te gelijk liggen!!:D

• 18 Juli 2007 - 08:38

Mieke:

Tja ik doe het niet graag, maar misschien moet ik je dan toch maar gelijk geven! Ehm vertel gaan er, als het ooit nog zomer wordt, nog balletjes gegooid worden? Want dan kom ik met mn complete uitrusting voortaan het strand op stekkeren.. :)

• 19 Juli 2007 - 07:21

Loes:

Hoi,hoi
    Fijn dat het goed met jullie gaat. Marije het is gelukt we hebben een nieuwe ET (die mevr die naar hier kwam wonen uit Duitsland) We gaan er dus weer wat van maken. Het gaat hier allemaal zijn gangetje Janneke is gelukkig al goed op dreef. Je zal wel gehoord hebben dat Linda en Karel een dochter hebben. Verder is het op Visioland rustig vakantie. Ik ga zelf volgende week hopelijk wat beter weer, want we blijven namelijk thuis. De vakantie voor december is geboekt 4 wk Ambon heb er veel zin in. Ik ga Jaco zover krijgen dat we ook een keer naar jullie komen hoor.
    Gr dikke kus Loes.

• 19 Juli 2007 - 18:37

Vief:

Heeej Marije en Rene!
    Hoe is t daar?
    Hier alles zijn gangetje. Linda en Karel hebben idd een dochter gekregen: Lara!
    Alles is goed gegaan dus dat is helemaal geweldig!!!
    Je hoort er snel van.
    Liefs,
    vief

• 19 Juli 2007 - 18:42

Pieter:

Be prepared!! Ik heb deze winter een nieuw soort bal met aller irritante piep toon speciaal voor jou aangeschaft!!! Dus mocht je te bang zijn en weer gewoon op je handdoek blijven, kun je je toch lekker opvreten door die irritante piep!! Ik heb er nu al onwijs veel zin in!!:D:D

• 19 Juli 2007 - 18:54

Nicole:

haha niet smorgens pieter dan is dr stemming nooit opperbest!!

• 19 Juli 2007 - 18:55

Nicole:

en ehm dennis hoe gaat het nu met je soep?

• 20 Juli 2007 - 14:00

Mieke:

Oh nee! Ik ben gisteren al op het strand geweest, en zo te horen was dat de enige rustige keer! Haha misschien wel de enige keer dit jaar?! Ik g denk ook maar emigreren........ Ben ik gelijk van die vervelende Dennis en Pietro af! :D