ff contact via waar ben jij
06 Juli 2007 | Botswana, Maun
hier zijn we dan weer eens, het valt nog niet zo mee om internet verbinding te krijgen of outlook express te gebruiken.
bij de b&b is het ook veel te stil, maar dit was allemaal wel een beetje te verwachten.
dus we proberen hier zo veel mogelijk achter aan te zitten.
het blijft afrika dus alles gaat niet zo snel als in nederland.
we gaan zo even een ommetje maken in het park(in maun) om eens te kijken hoe dat er nu uit ziet, en gisteren zijn onze verblijfsvergunningen binnen gekomen (joepie)
dus we hebben soms wel eens een (gvgvhv mometje) maar verder eten we goed en genieten we van de vogels de zon en van de kleine dingen.
groetjes veel liefs rene en marije
06 Juli 2007 - 08:58
Anita:
wat voor mometje? Jullie komen weer helemaal tot rust.... dat hoor ik wel. Plezierig -
06 Juli 2007 - 11:21
Pieter:
Je bedoeld een 'Hosternokke platte zeuge' momentje! Kan gebeuren;)
Groeten!! -
07 Juli 2007 - 12:13
Dennis:
ja, dat kan gebeuren een keer zo'n momentje.... maar dat komt weer wel in orde denk ik.... veel plezier, en zorg maar dat die huissies vol komen... -
07 Juli 2007 - 17:45
Tobias:
die verblijfsvergunningen gaan daar iig sneller dan hier... ;-)
teke care!!! -
09 Juli 2007 - 16:04
Kees En Nellie:
Hoi Rene en Marije
Hoe gaat het met jullie?
Leuk weekend gehad?
Hier zijn Jose en Han en Caro en Jeroen gister geweest om de koffie ,was gezellig. de foto's bekeken van de bruiloft van Inge en ....
Verder vandaag weer gewerkt en straks gaan eten, heel veel groetjes van Pa en Ma A.xxx -
09 Juli 2007 - 16:05
Kees En Nellie:
Hoi hoi het lukt deze keer doei ma a.xxx -
10 Juli 2007 - 10:06
Johan:
Hallo Marije en Renen,
Leuk om even iets van jullie te lezen.
Wij zitten hier lekker op kantoor met zijn drieen.
Onze nieuwe collega Esther Krijger is begonnen en heeft heel veel zin in het werk.
Verder is er een donderbui boven ons hoofd aan het losbarsten.
Gisteren hebben we een zonvloed gehad.
Achter het gebouw stond het blnk en loes had haar schoenen maar uit gedaan om naar de auto te komen.
De auto's stonden tot aan de velgen onder water.
Bij onze tuin thuis was het plons, plons en tot mijn enkels stond ik in het water.
Ach alles went.
Verder van hieruit geen nieusw.
Hartelijke groet van Stella, Esther, marcel en johan -
10 Juli 2007 - 11:22
Carla:
Hoi René en Marije,
Nou in Middelburg heeft het niet gehoosd, zoals wat ik net van mijn collega's in Goes lees, maar een beetje geregend.Ik heb nu vakantie, maar we doen het even rustig aan met weggaan. Het weer is pet rondom ons, dus moet je verder reizen voor een zonnetje en daar kijken we naar uit. Ook nog GROOT NIEUWS, want Jurre is wel voor zijn herexamen geslaagd en aangenomen op de roosevelt academy in Middelburg. Groetjes van Carla. -
12 Juli 2007 - 20:09
Stefan:
ha blanke afrikaantjes,
goed om te horen dat jullie goed aangekomen zijn in het land van leeuwen,olifanten,buffels en negers.Weet alleen ff niet wat jullie bedoelen met gvgvhv momentje?
Dit jaar kan ik nog niet jullie kant op komen,maar volgend jaar ga ik wel'n poging wagen.stap zaterdag op het vliegtuig naar mexico.spreek jullie over een aantal weken weer.veel succes en de groetjes.