Regenseizoen is voorbij - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu Regenseizoen is voorbij - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

Regenseizoen is voorbij

Blijf op de hoogte en volg

08 April 2006 | Botswana, Maun

Hallo allemaal,

Leuk dat de foto's door (bijna) iedereen bewonderd worden. Camio is beter en heeft haar tuinbroek (gekregen via Karin) aangehad en was er erg blij mee. De andere kinderen spelen druk met al het speelgoed, dus was ook erg welkom. Bedankt daarvoor en voor het uitdelen/ rondbrengen van de foto's.
Tijdens het checken van onze bankrekening via internet zagen wij een welkome donatie van Daphne en Peter voor de reparatie van het zwembad bij Thuso--> iedereen die daar aan mee geholpen heeft erg bedankt!
Gerda, wij hebben van jou geen email ontvangen op hotmail. Als je hem naar Thuso hebt gestuurt kan dat wel eens wat langer duren (i.v.m. internet problemen). Ons "goede" hotmailadres is: houtmar@hotmail.com.
Vandaag is Tijn jarig--> gefeliciteerd, we gaan waarschijnlijk iets leuks doen met de kids om het te vieren.
Pieter nog gefeliciteerd met je verjaardag (beetje laat, maar toch gemeend). Arjen gefeliciteerd met de aankoop van een eigen woning, het is vast groter als ons huidige verblijf?!
Verder hebben wij niet zo veel nieuws. van de week hebben we weer druk gewerkt; Rene veel aan het zwembad en een " wipkip" Marije heeft therapie gegeven en 2x theraplay (zie andere verslagen). Het was erg leuk, soms druk maar prima.
Auto heeft het super gedaan (vorig weekend en van de week), dus daar zijn we erg blij mee. Zoals sommige van jullie al schreven geeft het een stuk vrijheid.
Pa en Ma van de Kreeke jullie kunnen in de tent slapen of in de auto (als je bang bent?!), maar we hebben nog contact over de andere mogelijkheden. Een slaapzak of 2 meenemen lijkt zo wie zo wel een goed idee.
We zijn niet zo goed op de hoogte van het europeese nieuws, als sommige mensen eens een stukje willen schrijven (over wat hun interesseerd of wat belangrijk is) heel graag.
Heel veel groeten en liefs van Rene en Marije
p.s: Carolien en Jose veel succes met de "bedrijvenloop"!
p.s,p.s: die leeuwen zijn geen welpen hoor!!
nog 1 laatste: Bert en Madeleine bedankt voor jullie persoonlijke brief en veel succes met jullie verdere verbouwing en samen hokken.
toch niet de laatste; Mieke en Corneel zitten jullie al in Zuidafrika of op de bank van jullie huis? Moet Corneel nog uitgezonden worden?

• 08 April 2006 - 11:54

Dennis:

leuk weer wat van jullie te lezen!! Wat ben je van plan met die "wipkip" te gaan doen marije? en voor se rest, ja het nieuws, weet er eigenlijk ook niet veel van, er gebeurd niet veel boeiends eigenlijk denk ik....

• 08 April 2006 - 12:00

Karin:

Ja vandaag tijn 8 jaar. leuk dat jullie de pakjes ontvangen hebben. nog niet zoveel bezoek gehad, hopelijk vanmiddag nog een paar. groetjes Ka.

• 08 April 2006 - 12:05

Tijn Traas Zwem Actie:

Hoi iedereen die marije en rene volgt op internet. Ik ga woensdag 12 april zwemmen voor botswana samen met de goese reddingsbrigade. in het zwembad van Goes.
    Dit is een sponsor actie, dus ik vraag aan zoveel mogelijk mensen om mij te sponsoren. als je dat wil doen, kun je mijn mamma een e-mail sturen. alvast bedankt en ik zal goed mijn best doen, voor het zwembad in botswana. Groetjes Tijn
    kkcouture@wanadoo.nl

• 08 April 2006 - 21:48

Kees En Nellie:

Hoi Rene en Marije,
    Fijn om weer wat van jullie te horen.
    Hebben de kippen alweer eieren gelegd? Het wordt tijd want volgende week is het pasen.Vieren ze dat ook bij jullie?
    Zo te horen hebben jullie het best druk.Hier gaat het goed hoor niet zoveel nieuws.Hebben jullie het cadeautje al ontvangen voor de baby?
    Verder veel groetjes van ons uit Baarland en tot de volgende keer maar weer ,Pa en Ma Allemekinders.

• 09 April 2006 - 15:12

Daphne De Witte-ter Horst:

Er is gul gegeven tijdens onze trouwdienst, fijn dat jullie het geld zo goed kunnen gebruiken. En super ook dat jullie de 23ste nog even hebben gebeld, ik schrok er gewoon van. We hebben 24 maart een superdag gehad. Niks van "het is een grote waas" gewoon intens en bewust genoten van alles en iedereen.
    Volgend jaar maart kunnen jullie de taart nog proeven want de bovenste etage staat volgens goede traditie in de diepvries. Bosvruchten vulling overgoten met witte chocolade, errug jammies.
    Inmiddels al over de helft van ons verblijf in Zuid-Afrika (ons nog zien zwaaien?) Kaapstad, Stellenbosch, De Rust, Wilderness, Ballito....alles is geweldig! Morgen vertrekken we voor het SAFARI gedeelte naar Umfolozi HluHLuwe en na nog een paar adresjes gaan we op zondag de 16de weer richting Europa.
    Genieten jullie ook nog even lekker verder, doen wij dat ook!

Heel veel liefs van Meneer en mevrouw de Witte-ter Horst

• 09 April 2006 - 18:01

Mieke:

Ik ben sinds donderdag verhuisd! Nu Corneel nog, want die is op oefening en ja hij gaat nog op uitzending, maar dat mail ik liever ff prive ivm data enz je snapt het wel?!We gaan igg in december naar Suid-Afrika dus dan lopen wij elkaar net mis zoals het ernu uitziet! Ik ben blij om te lezen dat met jullie alles goed gaat, en ik wens jullie nog heel veel succes! Dikke kus Oink

• 10 April 2006 - 10:19

Jose:

Ha Rene en Marije, wat gaaf dat jullie gister op het antoowrdapparaat stonden, ik was helaas nog niet thuis. leuk live te horen dat het allemaal prima gaat en jullie het naar je zin hebben. Gister was hier ook een gave dag. met emergis liepen we met 4 teams mee aan de marathon van rotterdam, wat een mensen, echt heel gaaf! we hebben het gered in 4 uur en 2 minuten. niet slecht he! caro moest eerst, over de erasmusbrug en nog veel meer, en dat ging wel oke geloof ik, mijn loop viel niet mee, maar ook ik ben er gekomen... daarna nog met de watertaxi naar hotel new york om te eten, superleuke dag! nou ik hoop dat het regenseizoen ook wegblijft en jullie veel op je terras? kunnen zitten om te genieten van het afrikaanse bestaan...
    heel veel groetjes José

• 11 April 2006 - 07:26

Gonnie Hordijk:

Hoi, leuk om af en toe wat van jullie te lezen. Bijzonder om daar te zijn ! Groetjes Gonnie

• 11 April 2006 - 17:07

Éj!
    Beter laat dan nooit he!
    Groetjes en veel plezier!

• 11 April 2006 - 23:40

Ennis:

lekker op tijs....

• 12 April 2006 - 15:04

Rene Marije:

niet veel te melden eigenlijk, maar we gaan donderdagavond/middag richting Shakawe voor het paasweekend hebben er erg zin in.
    Maar moeten nog stiekem best veel regelen dus houden het kort.
    komen maandag terug en zullen dan of dinsdag onze belevenissen opschrijven/typen.
    he ennis t was weer laar zekel!?
    ma ali pakketje is aangekomen en gaan zo nog even het cadotje aan bowie en lady geven .
    super bedankt de babbelaars vallen in de smaak en klederdracht wordt bewonderd.
    tot mails ,liefs Marije & Rene

• 12 April 2006 - 15:41

Pa En Ma V.d. Kreeke:

Fijn weer van jullie te horen via telefoon en email. We verheugen ons erop om jullie te zien en hoe alles er daar uitziet.De treinkaartjes hebben we al, gekregen van Tante Nellie. (tegemoetkoming van de NS, toen hum trein bij Lewedorp stopte). Het nieuws is niet erg bijzonder. Israël en de Palestijnen beschieten elkaar nog steeds. Sharon is nu officieel geen premier meer, ligt al drie maanden in coma. In Italië hebben ze verkiezingen gehouden, maar het verschil tussen Berlusconi en de tegenkandidaat Prodi is maar 25.000 stemmen, dus moeten er misschien wel nieuwe verkiezingen gehouden worden. Guus Hiddink wordt bondscoach van Rusland. Ajax heeft het nog steeds erg moeilijk. PSV is al kampioen. Verder nieuws komt via de hotmail.
    groetjes en dikke kus Pa en Ma v.d. Kreeke

• 12 April 2006 - 19:01

Tijn Traas:

Hallo allemaal ik heb vandaag gezwommen voor de sponsor actie voor botswana en ik heb samen met 60 of 70 andere kinderen gezwommen. Ikzelf heb 16 baantjes gezwommen!!!!!!!
    Hoeveel de actie heeft opgebracht zal mijn moeder wel laten weten over 1 a 2 weken is dat bekend. groetjes Tijn iedereen die mij gesponsord heeft bij deze bedankt.

• 14 April 2006 - 13:51

Merijn:

hoi marije en rene hoe ist metjulli met mij ist goed hor gr mk.

• 14 April 2006 - 21:34

Netjes Dennis...

• 15 April 2006 - 00:55

hahaha

• 15 April 2006 - 10:22

Kees En Nellie:

Hoi Rene en Marije,
    Jullie zullen nu wel aan het toeren zijn,maar wij willen jullie nog een heel fijn paasweekend toewensen.Hier gaat alles goed,Rinus de Jonge komt met de paasdagen op visite,
    Jullie hebben nog een uitnodiging gehad voor de bruiloft van Susan en Klaas(uit Friesland)
    eind mei gaan ze trouwen,ik stuur de kaart wel op.
    Hoe is het weer daar?
    Hier wordt het lente,gelukkig.
    Veel groetjes van jullie Pa en Ma Allemekinders.

• 16 April 2006 - 11:36

Nicole:

beetje late reactie he veel aan et werk. het is mvakantie he dus vel duitsers!
    klinkt allemaal leuk!
    geniet er lekker van en tot maandag of dinsdag!
    kus

• 18 April 2006 - 08:39

Rene:

He allemaal,
    Marije is op pad met THUSO dus deze mail schrijf ik alleen, dus let niet op de spelfouten(Dennis, Pieter).
    We zijn Donderdagavond vertrokken naar Shakawe. Daar een nachtje geslapen en de volgende 2nachten hebben we langs de rivier geslapen bij 2 lodges op de campground.
    Super relaxt allemaal auto,tent,campvuur,boek en eerste glaasje wijn na 3,5 maand erg lekker.
    4e nacht hebben we bij Tsodilo Hill geslapen was ook erg gaaf, beetje aiers rock of eiers rock, berg in Australie (hoe schrijf je dat pieter).
    trouwens veel nippo's gehoord bij de okavango river.
    Ga stoppen, hoop dat iedereen een leuk paasweekend heeft gehad.
    ps. tijn super dat jij zo goed voor het zwembad gezwommen hebt
    groeten en liefs rene en marijemarije

• 19 April 2006 - 09:40

Dennis:

leuk stuk rene, klinkt wel erg tof weer allemaal! en geen spelfouten ondaks de wijn! toch knap moet ik zeggen.....

• 19 April 2006 - 15:19

Nicole:

he rene en marijemarije
    haha klein foutje rene!
    leuk weer wat te horen!
    nog steeds warm en mooi weer daar/
    hier begint het ook een klein beetje!
    met je jas aan op het terras gaat het goed!
    tot de volgende keer maar weer!
    kus nicole

• 19 April 2006 - 15:28

Pieter:

Ik kan het snappen hoor René dat je na 3,5 maand zonder een wijntje een btje dubbel gaat zien!

• 19 April 2006 - 15:31

....:

...Dat heeft Dennis al na 3,5 uur....;)

• 20 April 2006 - 01:02

leuk pieter....

• 20 April 2006 - 01:05

Dennis:

hoi, ik wou eigenlijk ook jullie site nog effe gebruiken als reclame middel....., ik heb a.s zaterdag wel een erg leuke DJ die bij ons de muziek komt regelen!! ik ken hem persoonlijk uit tilburg, van "le clochard" erg toevallig dat hij ook ineens bij mij aan de bar kwam woensdag! maar ok, hij komt dus a.s. zaterdag (22/04) draaien, ik hoop dat het tof wordt, wil je meer van hem weten? www.bart.dj da's z'n site! tot zaterdag dan!!