Rene is jarig!
28 Januari 2006 | Botswana, Maun
Dit wisten de meeste van jullie natuurlijk al! We hebben al een paar felicitaties ontvangen, bedankt daarvoor!
Het is ons vandaag gelukt om de foto's op usbstick te zetten, nu nog zien of we er een paar kunnen plaatsen op de site?! We gaan Rene z'n verjaardag vanavond vieren met taart en/of ander lekkers. Straks eens kijken of we terecht kunnen bij in een zwembad bij een hotel hier in de buurt. kortom het is nog best vroeg, maar we hebben al gegeten, een was gedaan (met de hand in de wastobbe), de kamer geveegd en zitten nu eigenlijk al weer veel te lang achter internet.
Rene en ik vinden het leuk om sommige dingen met jullie te delen, sommige dingen weten jullie misschien liever niet, maar hier komt toch een primeur:.. niet schrikken het gaat over toilet gebruik! Het w.c-tje waar wij op gaan bij onze gastvrouw/familie is voornamelijk van golfplaten gemaakt. De deur kan niet echt dicht en als je gaat zitten dan kraakt het aan alle kanten (alsof je op een dixi gaat zitten, waarvan je verwacht dat die elk moment kan omvalllen). Het is dus keer op keer weer een uitdaging om naar de w.c te gaan en relaxed te zitten (hi, hi).
Nu gaan we ff de foto's proberen, weer veel liefs, groetjes en tot gauw!! Rene en Marije
28 Januari 2006 - 10:40
Tante Catrien En Oom Piet:
Natuurlijk wisten wij dat René jarig is. En 25 jaar is ook geen gewone verjaardag. Dit is voor ons dan ook een reden om juist vandaag jullie site op te zoeken en jullie beiden te feliciteren met de 25ste verjaardag van René. Wij wensen jullie een mooie verjaardag toe en voor jullie verder alle goeds in het leven. Moorgen komt dee fam. Allemekinders nar Ovezande en wij zullen zeker jullie belevenissen in het verre Botswana bespreken. Trouwens, wat denken jullie van een po? Daar val je niet zomaar vanaf. Met vriendelijke groet, Tante Catrien en oom Piet Ovezande -
28 Januari 2006 - 13:47
Dennis:
Natuurlijk wist ik niet dat rene vandaag jarig is, en ook niet dat ie 25 wordt, maar van harte gefeliciteerd rene! en ja wat betreft die wc..... tja, alles went toch....prettige verjaardag!! ga nu effe kijken of de foto's er op staan tot volgende week! -
28 Januari 2006 - 13:48
Dennis:
staan nog geen foto's op, of komen die op een andere site? -
28 Januari 2006 - 16:27
Eefje, Wouter, Merijn, Marga & Rinus:
Gefeliciteerd Rene!! 25 jaar is inderdaad een bijzondere leeftijd.
Fijn om te horen dat alles goed met jullie gaat. We blijven jullie belevenissen volgen!
Liefs familie van de Kreeke -
28 Januari 2006 - 21:02
Ome Piet En Tante Jo:
Allereerst Rene van Harte Gefeliciteerd samen met Marije een verjaardag dat je niet snel zal vergeten in dat verre Afrika.
Ik denk dat je deze mail vandaag niet meer zal lezen,want het is bij jullie zeker ook al snel donker en bij tijd op bed, en vroeg weer op.
Groetjes ome Piet en tante Jo -
28 Januari 2006 - 21:33
José:
ha René en Marije,
allereerst natuurlijk supergefeliciteerd met je verjaardag broertje! Ik heb een kadootje opgestuurd, maar dat zal wel te laat komen! want ik heb het 10 dagen geleden gestuurd en het doet er 3 weken over!! maar ja, dan weet je dat het komt. ik hoop dat het een gave verjaardag wordt en je niet te vaak naar de wc moet!! verder gaat het hier prima, gister naar de vrienden van amstel geweest in ahoy, met het werk en vandaag heel de dag geklommen met de stoere jongens, erg leuk allemaal dus. verder vriest het hier, dus deste beter voor jullie in de zon! veeeeel groetjes en een feestelijk verjaardagsweekend! groetjes José. -
29 Januari 2006 - 09:17
Johan En Janine:
Rene nog gefeliciteerd met je verjaardag.
Wat denk je ervan om de zelfgemaakte bank af te breken en er een toilet van te bouwen?
Succes en de groeten,
Jo en Ja -
29 Januari 2006 - 13:35
Pa En Ma V.d. Kreeke:
René en Marije ook van ons van harte Gefeliciteerd met je verjaardag. De kids hebben vannacht bij ons gelogeerd. Len was vrijdag op zaterdag niet zo lekker, spugen en oorpijn,
maar ze zijn toch geweest.Karin is vanmorgen om Len geweest en nu gaan wij Tijn terugbrengen. Het is heel mooi weer, de zon schijnt volop, maar de wind is erg koud.Afgelopen nacht was het -5 graden c..
We bellen maandagavond liefs en groetjes Pa en Ma. -
29 Januari 2006 - 14:09
Kees En Cobie:
Rene van harte we kijken iedere week even naar de site .ik ben niet zo goed in schrijven,kan veel beter kletsen.groetjes
Cobie -
29 Januari 2006 - 14:23
Alex En Mieke:
He jongens Gefeliciteerd!!!!!!! Wij hebben een vette kater vandaag. Mieke heeft vandaag ook vet moeite om op de wc te blijven zitten. Mieke vindt het ook keer op keer weer een uitdaging. -
30 Januari 2006 - 06:45
Bert En Madde:
Hey Rene van harte gefeliciteerd en nog vele jaren. Het klinkt dat jullie het steeds beter naar je zin krijgen en nu al niet meer achter het internet willen. Al dat moderne gedoe. Veel plezier. -
30 Januari 2006 - 17:48
Ellen Vianen, Horizon Holland:
Beste Marije en Rene,
Rene, nog van harte... dat is wel even wat anders he,je verjaardag in de warmte vieren? Ik volg de verslagjes en heb wel het idee dat t wennen is maar dat jullie je wel redden (of heb ik t mis). Kunnen we al bijna het eertse maandverslag tegemoet zien?
He veel succes weer met alles!
Groeten uit koud Nederland...
Ellen Vianen -
30 Januari 2006 - 20:02
Nicole:
rene nog gefeliciteerd!
en ehm bij mieke was het zeker van de drank haha -
31 Januari 2006 - 10:04
Joyce En Tobias:
Reneman en Marije,
Nog onwijs gefeliciteerd met je (je lovers) verjaardag!!!
Als ik het goed begrijp is je volgende project: de WC?! KLinkt wel lekker avontuurlijk allemaal. Jammergenoeg kunnen we hier nog niet mee kijken.
Waar blijven die foto's toch??
Heel veel groeten,
Joyce en Tobias -
31 Januari 2006 - 19:17
Karin:
He hallo daar, Met de kids alles weer goed hoor len had oorontsteking maar is weer over.
TIJN HEEFT Z'N AVI2 GEHAALD. een hele mijlpaal dus. (lezen) Daar zijn we ontzetten blij mee.
Yosun en Astrid zijn nog 1 week langer gebleven omdat het zo sneeuwt in Turkije en de scholen zijn daar dus een week langer dicht.
heel veel plezier verder en tot mails.
Groetjes Ed Ka Tijn Len -
31 Januari 2006 - 20:42
Arjan De Roo:
hoi marije en rene.
nog van harte gefeliciteerd he rene met je verjaardag. beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.heb het steeds veel te druk, maar probeer jullie wel te volgen hoor.groetjes en het aller beste daar
arjan -
03 Februari 2006 - 21:30
Caro:
he rene en marije,
oe ist noe?
Hier alles prima, zijn vanavond naar jochem meijer geweest, super gaaf! Hij is echt grappig!
Verder alles prima, en met jullie? Nog nieuw wildlife gespot? Groetjes en een fijn weekend, caro. -
26 Januari 2008 - 16:57
Vief:
Hoi Rene en Marije,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Rene!!! Maak er een leuke dag van!
Bedankt voor de lieve kaart die we hebben ontvangen.
Hier gaat alles prima: 17 weken al weer.
Ook is begonnen met de aanbouw aan ons huis; straks genoeg 'kruip'ruimte..!
Liefs,
Vief