bedankt!!
Door: renemarije
05 Januari 2011 | Botswana, Maun
We zijn weer veilig terug in Botswana. De terugreis was lang en vermoeiend, maar veliep eigenlijk zonder tegenslag... goed he! M.n. Marije heeft een beetje moeite om weer te aclimaticeren...het is warm en misschien speelt hoogte verschil ook een rol??
Verder is alles goed hier de poezen en B&B zien er goed uit. Personeel heeft het goed gedaan (natuurlijk paar kleine dingetjes, maar dat is altijd!) Rieni en Michel hebben heel geweldig onze taken over genomen, echt super!!
Nu ff kort, later volgt meer, tenzij jullie belangrijke vragen hebben, dan vraag je ze maar, zodat we daar gericht antwoord op kunnen geven!!
Alle spullen zijn ook goed aangekomen... ook Dutch Dinamite!!
Vanuit hier willen we iedereen bedanken voor een super tijd in Nederland...t was gezellig, druk, bijzonder en ook weer een beetje zoals vroeger (= positief!)met een hoop nostalgi en herinneringen. We zullen het nooit vergeten. Missen jullie, maar vinden het ook fijn om weer terug te zijn. Heel veel liefs en dikke knuffel! x x
05 Januari 2011 - 19:12
Stefan:
Het was idd goed om je weer ff gezien en gesproken te hebben René.Jammer dat Marije er niet bij was.
Geef jullie nu ook nog ff de beste wensen mee voor dit nieuwe jaar.
Hopend dat de volgende keer niet zo lang meer duurt om weer een keer wat af te spreken.Jullie weer bij mij of ik voor de afwisseling ik eens een keertje bij jullie.
Nog veel plezier met jullie B&B de komende tijd.
Houden kontakt.
Groetjes en kusje voor Marije.
Steef. -
05 Januari 2011 - 19:27
Caro:
Ha!!
Fijn dat jullie weer goed thuis zijn gekomen.
Wij vonden het super om jullie weer te zien.
Hoe valt de dubbel D in de smaak?
Is het niet te zoet, met die warmte, trouwens weet niet of het zoet is, want ik heb het nog niet geproefd!!
Hier alles weer gewoon, de kerstboom maandag eruit gegooid en vandaag de rest, prettig, alles weer fris, nu mag het voorjaar worden; helaas duurt dat nog even.
Mijn auto is weer rammelvrij, en vanavond weer hard gelopen, ging eigenlijk helemaal niet slechter dan anders, en toch heel december niet geweest, olee, denk tussen de 4 en 5 km, ga het van't weekend even fietsen(erg he)!!
Nou, jullie weer lekker settelen, hopelijk niet al te druk, en rustig aan!!
Liefs caro.
05 Januari 2011 - 19:50
Karin:
ja ook ik vond het geweldig om jullie weer te zien. samen naar rotterdam was wel extra leuk hoor. m'n zusje voor mij alleen.!! natuurlijk moet je even wennen aan de warmte enzo. maar dat ben je vlug weer gewend denk ik. kids zijn weer naar school voetbal is nog 1 weekje pauze en ik moet 2 dagen werke van de week. en ik kan bijna niet lopen van de pijn in m'n rug. dus dan is staan een hele dag best zwaar, heb een beetje zittend werk gedaan. veel liefs en xxxxx ka -
05 Januari 2011 - 20:56
Pa En Ma V.d. Kreeke:
Hallo Marije en René,
We hebben al via de telefoon gesproken, maar toch fijn om ook weer via de mail van jullie te horen.
Fijn dat de toko ook in orde was.
Het was heel goed om jullie weer persoonlijk te zien en te spreken.
Hier gaat ook alles weer z'n gangetje. Pa vandaag natuur en ik om 9.30 ontbijt bij de Hema (voor 1 euro) en
daarna Nordic Walken. Vanmiddag Nw.jaarsbijeenkomst van de Vrouwen van Nu. Hannah kwam ook nog even langs. Ze dacht dat ze haar tentamen slecht gemaakt had, maar ze had toch nog een 6 1/2.Ze was heel opgelucht.
Ik ga nu film kijken.
Groetjes en dikke kus van Pa en Ma. -
06 Januari 2011 - 18:13
Jacqueline:
ik reageer ook weer ff hoor,marije ik vond t fijn om met je gesproken te hebben,ook al hebben we weinig contact toch kan zo'n gesprek gelijk weer erg persoonlijk zijn en goed aanvoelen he?
ik heb er in ieder geval van genoten dat je zo open was !!!bedankt daarvoor!enne rene,niet gesproken maar wel begrepen dat je erg op je plekje bent daar,wens je dan ook weer heel veel genietmomenten toe!
groeten vanuit flakkee, ook v chris en kids -
08 Januari 2011 - 16:45
Arjan:
hoi luitjes,
vond het super jullie weer eens in levende lijven te ontmoeten!!!!
was echt super!!
liefs arjan -
09 Januari 2011 - 09:19
A1:
HE A2
zoals beloofd een reactie
mooi dat we elkaar weer effe gezien hebben.
heb je je broek al aan want het is volgens mij lekker warm bij jullie.
de groete.
heb je je kano al (haha) -
10 Januari 2011 - 13:22
Mieke:
Hallo!
Net gesmst maar wilde toch nog ff vertellen dat we gisteren naar de film zijn geweest (Meet the little Fockers). Zijn jullie daar nou ook nog geweest? Ik vond m echt zwaar tegenvallen!! Die andere 2 zijn veel leuker! Zo vandaag dan echt richting de 30 he? 27 alweer...... Haha ben nog steeds een jonge blom, toch????
Vraag me ook nog even af of PB en DD nog leven???? Volgens mij is DD gan skieen en PB?? Johnny ben jij hier ook nog wel eens te vinden? We moeten onze ''gezellige'' gesprekken hier weer eens oppakken he??? -
11 Januari 2011 - 13:54
Bert, Madde En Kevin:
Hallo,
Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen en dat het personeel zijn best heeft gedaan en goed voor de B&B heeft gezorgd . Ik kan me alleen maar aansluiten bij de anderen die al een berichtje hebben achtergelaten, dat het heel leuk is om elkaar weer eens te zien en 'echt' te spreken. Dat is toch heel anders als alleen maar af en toe een berichtje via de site. Hopelijk duurt het volgende keer niet zo lang meer voor we elkaar zien. Misschien volgend jaar? Affijn we zien wel. Bij deze nog de beste wensen voor het nieuwe jaar! We hebben ook een kaartje gestuurd naar jullie, maar dat komt misschien pas aan in maart....
groetjes, Bert, Madeleine en Kevin -
13 Januari 2011 - 15:29
Johnny:
Hoi hoi!! Ik ben er ook nog hoor! Heb alleen een week met griep op bed gelegen. Koorts is weg, alleen nog zo slap als wat.. Zal weer wat meer reageren Miek ;)