Toch nog wel wat gasten!!.. veel plezier donderdag - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu Toch nog wel wat gasten!!.. veel plezier donderdag - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

Toch nog wel wat gasten!!.. veel plezier donderdag

Door: renemarije

Blijf op de hoogte en volg

22 Juni 2010 | Botswana, Maun

Hallo allemaal,

Nou wij hadden het afgelopen zaterdag ook best druk hoor.. nog al wat nederlanders uit Maun uitgenodigd en een lekker potje (kipcurry en soort goulash) gekookt, dus het was gezellig. Nie zo druk als bij viersprong waarschijnlijk, maar prima!! Nou maar hopen dat ze donderdag ook een mooie/ goede kunnen wedstijd spelen :-)!!

Het is op dit moment nog niet druk, maar er komen toch iets meer gasten aanwaaien dan verwacht en begin Juli lijkt nu ook wat voller = belangrijk voor business en m.n. ook om personeel bezig te houden, want als die zich gaan vervelen hebben wij het ook niet zo naar ons zin!!

verder gaat hier alles zijn gangetje, poezen zijn ok, te weer is iets te koud en het water houden we in de gaten. Veel liefs en tot het volgende berichtje.

p.s; leuk hoor dat jullie zo actief berichtjes schrijven op de site, maar hou het wel een beetje gezellig he!! Je weet pas wat je mist als het ver weg is! wij missen jullie
p.s: Jose, Han en Teun nog een maandje?? veel plezier en succes!!
p.s: Caro en Jeroen nog 3 maanden, das echt al snel.. we hebben er zin in!
p.s:@ allemaal nog 6 maanden als alles goed gaat en dan zoeken we de kou bij jullie weer op, tegen die tijd hebben we daar dan vast wel weer zin in... zet de martini, glue wijn en donker bruine biertjes maar vast koud of toch warm??!!
x x

• 23 Juni 2010 - 08:06

Johnny:

Heej Rene en Marije! Gelukkig komen er toch wat gasten over de vloer en krijgen jullie een drukke zomer! Hier begint het ook weer wat zomer te worden. Deze week erg warm. Dan zal het in de 4-sprong wel tropisch warm worden donderdag :)

Succes met alles!!

• 23 Juni 2010 - 18:22

Karin:

hoi hoi

• 23 Juni 2010 - 18:32

Hoi Hoi :

nog een keer maar nu goed.
    super toch nog wat gasten in de B&B. ja koud hoor -2 bij jullie. we zien ze op t.v bij voetbal wedstrijden allemaal met jassen en sjaals zitten. grappig hoor om te zien bij ons is het vandaag 25 graden geweest, en ik moest weer eens w erken we gaan volgende week verhuizen met de zaak skids dus van de week 2 halen 1 betalen en het lijkt wel gratis of zo de mensen komen allemaal tegelijk. volgende week 2 dagen poetsen en schilderen en dan verhuizen. donderdag werken in nieuwe zaak. het wordt groot en leuk.
    stippie heeft het overleeft!!!! ja die was heel ziek, hij at niet meer, en dan stopt bij een konijn z'n stofwisseling en die gaat niet zomaar weer beginnen, dus 2 keer dierenarts a 50,00 en 8 x perdag olvarit baby voeding worteltjes met een spuitje naar binnen werken, samen met 2 spuitjes medicijnen. oranje bekje van konijn dus hij past goed bij voetbal. nu gaat het weer goed met stippie, hij eet poept en huppelt. het TT weekend belooft weer goed te worden, de mannen hebben er zin in. edwin zit met een aantal in hotel in Groningen, slaapt hij op een bed, wel zo lekker. ik ga met kids zat BBQ een. volgende week lewedorpse thema feest diepzeeduiken. daarvoor komen een aantal bij ons BBQ een dus we gaan weer een paar drukke weekenden tegemoet, dan 1 week rust en dan zwarte cross. gezellig. we feesten er hier gewoon op los.
    veel succes met water, voetbal personeel en alle andere dingen groetjes mis je heel veel xxxx ka

• 28 Juni 2010 - 12:37

Johnny:

Heeft iedereen het te warm om te reageren?
    Jij toch niet Dennis? Je hebt air-co ;)

• 29 Juni 2010 - 09:20

Johnny:

PbP Laat jij het ook afweten hier?

• 29 Juni 2010 - 12:02

Pb:

Kan niet zeggen dat jij nou zo veel zinnigs te melden hebt Johnny...

• 29 Juni 2010 - 13:24

Johnny:

Nee dat klopt. Maak ook erg weinig mee momenteel. Behalve dan een wedstrijdje voetbal kijken. Beetje hetzelfde als jij zeker? :)

• 30 Juni 2010 - 05:59

Jep..:D
    Wel leuk al die bavaria jurkjes trouwens bij de voetbal! Maarre One Size Fits All?? ;)

• 30 Juni 2010 - 06:00

Pb:

Ik denk niet dat het voor jou bedoelt is Johnny, zo'n jurkje...

• 30 Juni 2010 - 08:10

Johnny:

Dat is niet te hopen nee! Maar er komen er idd steeds meer van die jurkjes in het cafe. Ze zouden het eigenlijk met verplichten :)

• 30 Juni 2010 - 08:14

@Dennis: Is de Tour ook te volgen op groot scherm? :D

• 30 Juni 2010 - 17:45

Mieke:

@Pieter; jij mag mijn jurkje wel eens lenen hoor!

• 30 Juni 2010 - 18:55

Johnny:

Zal hem goed staan denk ik :)

• 01 Juli 2010 - 10:35

Pb:

Denk dat ik dat maar gewoon aan Johnny en Mieke overlaat.
    Morgen weer in jullie dress?

• 01 Juli 2010 - 12:41

Johnny:

Nee, daar is het morgen te koud voor