Bijna kerst, we denken aan jullie...!!
Door: renemarije
24 December 2009 | Botswana, Maun
Nou, nou wat een belevenissen over een fiets sleuteltje?! Hier hadden wij gisteren 2 duiters (nee niet op de fiets!) en die hadden de sleutel van de camperwagen gebroken... deze konden ze niet meer op slot doen en ze konden ook de tankdop er niet af krijgen... toch vervelend allemaal, maar niet getreurd ons handig Reneetje samen met buurman Piet hebben het ff gefixt.. aajeto!
Het is hier vrij rustig, maar de telefoon gaat wel heel veel. Mensen willen boeken en reserveren, maar komen dan vervolgens niet opdagen.. bekend verhaal inmiddels.. erg frustrerend, maar goed vanavond hebben we toch weer een paar gasten weet nog niet precies hoeveel maar dat komt wel en iedere gast brengt weer geld in het laadje!!
Dit berichtje was m.n. om iedereen een hele goede, gezellige en fijne kerst te wensen. Reis/ verplaats voorzichtig, want we hebben begrepen dat jullie nogal vorst en sneeuw hebben! Wij drinken er 1 op en volgende week natuurlijk ook 1 (of 2) op het nieuwe jaar!
Heel veel liefs en groetjes
p.s: Merijn.. we hebben begrepen dat jij een super oppas oom bent, gaaf hoor!!
p.s: Tante Marga, Peter de Witte, Bert, Daphne, Ester en Mark allen nog van harte of alvast gefeliciteerd met jullie verjaardagen.
p.s: Onze trip naar de Okavango Delta was geweldig: veel gezien (diertjes) maar m.n. ook geweldig genoten. Het was geen vakantie in Afrika zoals de meeste mensen verwachten.. het was echt luxe en chic.
p.s: We denken heel veel aan jullie en misschien volgende jaar...?? Is nog ver weg, dus kunnen nog niks beloven maar plan is er!
x x
24 December 2009 - 18:32
Marga:
Jullie ook een goed kerstfeest en een gezond en fijne jaarwisseling. Ik heb begrepen dat Ko en Conny weer plannen hebben om naar jullie te komen?? Fijn weer even wat lijfelijk contact met je familie. Nogmaals fijne dagen. groeten vanuit de Lange achterweg. -
24 December 2009 - 20:19
Pa En Ma V.d.Kreeke:
Hallo Marije en Rene,
Fijn om weer even met jullie te praten via de telefoon. Alles gelukkig goed verlopen. Hier gaat ook alles prima.
Het is +/- nul graden. Voor morgen geven ze dooi af. Harde wind en wat regen, dus niet echt leuk voor de 1e Kerst. Alle voorbereidingen zijn gedaan. De lichtjes zijn aan, zowel buiten als binnen.
Gisteren samen met tante Nellie en Ome Gerard naar Brussel. De voorstelling van KDO,zoiets als cirque du Soleil, begon om 17.00 uur, daarna sjiek gegeten en N+G terug naar Breskens gebracht. Niet zo vroeg thuis dus.
Groetjes en heel goede Kerst en dikke knuffel Pa en Ma
25 December 2009 - 12:47
Dennis:
ja jullie ook fijne kerst!! en niet te veel drinken éé marije (martini met ijs) of renee, ik heb wel een erg super kerstbiertje op de tap, bruin beetje zoet, en 9.5 % alcohol denk dat jij die wel lekker vindt. jammer dat je zover weg zit..... -
26 December 2009 - 10:34
Johnny:
Beetje laat, maar ook prettige dagen daar in Afrika!
Nog plannen met Oud en Nieuw?
Groetjes Johnny -
26 December 2009 - 11:52
Dennis:
ik ben open hoor met oud en nieuw..... -
27 December 2009 - 11:14
Dennis:
@mieke.... wist niet dat jij van de spelletjes was?? -
27 December 2009 - 14:30
Karin:
he merietje en rene wij hebben kerst overleeft we gaan voorlopig nog maar niet op de weegschaal!!!! gezellig en lekker gegeten bij pa en ma. we zijn nu de schuur aan het opruimen en poetsen voor 2 januari, dan komt de fam vd kreeke bij pa en ma oud en nieuw wensen, maar ma vond het leuk bij ons in de schuur, dus vandaar. hopelijk komt iedereen en maken we er een gezellige middag van. ik heb er best wel last van hoor, beetje dubbel gevoel bij deze kerst, voor het eerst zonder oom arjaan. maar wel met een nieuw nichtje noa. dat jullie er niet zijn vind ik natuurlijk ook niet leuk maar ik weet dat jullie het naar je zin hebben en gelukkig zijn daar in afrika. trouwens len doet zijn spreekbeurt 6 januari over afrika. het is heel mooi geworden, met powerpoint presentatie en alles. heeft len zelf gedaan he. 8 jaar en al powerpoint presentaties maken. je hoort nog wel wat voor cijfer hij er voor krijgt. heel vel groetjes fijne jaarwisseling en ik zal aan je denken. veel te veel waarschijnlijk maar goed hoort erbij. xxx ka mis je enorm -
28 December 2009 - 08:11
Heej Rene en Marije!
Gelukkig is de sneeuw hier grotendeels weg! Wel een leuk zicht maar niet echt praktisch. Van een witte kerst was dus niet geheel sprake, meer van een grijze. Maar wat maakt het uit! Voegt ook niet echt iets toe. Kerst avond weer een gezellig avondje vermaak in het lokale etablissement, die voor de gelegenheid een aantal kerst mutsen had laten produceren. Nog steeds jammer Mieke dat deze niet van een dusdanige kwaliteit waren dat de kerstmuts tot over je kin kon komen… :p
29 December 2009 - 10:38
Dennis:
dat lag niet aan de kwaliteit van de kerstmuts, maar meer aan de grote van Mieke's hoofd denk ik pieter... -
29 December 2009 - 11:48
Zeer goed mogelijk! -
29 December 2009 - 12:03
Mieke:
Ik ga hier niet eens op reageren... of toch wel???? -
29 December 2009 - 21:20
Dennis:
Hoi marije en rene, vanavond zijn je vader en moeder nog even wezen eten, lekker gebakken paling van van de kreeke.... maar da's geen familie denk ik... prettige jaarwisseling!! Mieke, waar blijft je rectie? of heb je het weer druk? en ja weet jou familie ook dat je van spelletjes met kaarsvet houdt??? -
30 December 2009 - 14:27
Mieke:
Haha tja... dat was voor mij eigenlijk ook een eenmalige actie, waarmee ik vooral mezelf een beetje verraste... -
31 December 2009 - 08:54
Heej Rene en Marije!
Alvast een hele fijne jaarwisseling en al het beste voor het nieuwe jaar!! En hopelijk gaan we jullie weer zien in 2010!!
31 December 2009 - 09:23
Ja PbP dat lijkt me een goed plan!! fijne jaarwisseling en tot in 2010 -
31 December 2009 - 14:13
Pa En Ma V.d. Kreeke:
Hallo Marije en Rene,
Ja, Ja we schieten al op!!! Het einde van het jaar.Vanmorgen nog even om boodschappen, voor de snert en tomatensoep. Dit alles voor zaterdagmiddag.We brunchen dan met de hele familie in de schuur bij Edwin en Karin.Pa is de oliebollen aan het bakken en natuurlijk ook appelflappen.(moet ik nog schillen)Ga ik nu doen. Karin komt zo wat oliebollen ophalen.
Heel veel liefs en een gezellig uiteinde.
Pa en ma. -
31 December 2009 - 16:27
Caro:
Ha rene en marije,
Hier weer eens bericht uit heinkenszand,
we hebben ons foute pakje al aan, het thema van deze oud en nieuw is "proud to be fout"
dus denk dat het wel gelukt is, jeroen heeft han zijn bloemetjespak aan, en ik heb net nog een roze pakje met 4dubbele schoudervulling gevonden, had het alleen eerst achterstevoren aan, maar nu zit het wel oke volgens mij.
Zonet bij pa en ma oliebollen wezen eten, ze waar ook dit jaar weer erg lekker en nog warm, smullen dus.
We gaan zo naar leon en inge, daar komt iedereen heen, vanmorgen hebben we inkopen gedaan en voorbereid voor het eten vanavond, sate, vispannetje, salade's, lasagne, soep en brood enz., dus dat wordt smullen. Hopen dat het er nog bij past.
Verder morgenmiddag naar jeroen zijn oma in h'zand, daar komt de hele fam.
Jullie blijven thuis i.v.m. het rieten dak, of gaan jullie het erop wagen?
Nou, wens jullie alvast een goeie oud en nieuw, en alle goeds voor 2010,
Liefs caro en jeroen. -
31 December 2009 - 16:45
Han Jose En Teun:
he hier nog even een laatste berichtje voor 2009! hebben jullie nog plannen of gewoon veel gasten. je kan in ieder geval een heerlijke plons in het zwembad maken, de nieuwjaarsduik is vast lekkerder van temperatuur dan hier. wij slaan dit jaar maar over!! haha. we hebben net de oliebollen op en ma is nu soep aan het maken. we moeten hier blijven want han is pa aan het helpen met zijn trekker die iets niet doet.... gelukkig zijn ze nu weer binnen en riepen ze net: ie doet ut! dus ik denk dat we niet in de schuur hoeven te bivakeren tot 12 uur. vanavond komen ze bij ons oud en nieuw vieren, samen met han zijn moeder. ik heb bowl gemaakt, soortje van gezond!!! haha dat nu kweetniethoeveel oliebollen.... teun loopt nu met een pen rond en tekent op de nieuwe kalender voor 2010!! gelukkig op de achterkant, anders kon je hem al tniet meer gebruiken, aangezien hij geen bloemen en dieren tekent, maar alleen hele mooie krassen maakt. nou, we wensen jullie een goed eind van 2009, en een geweldig 2010. doe voorzichtig met het vuurwerk, dat zal vast bij jullie ook wel de lucht in gaan! en heeeel veel groetjes van ons. xxxx -
01 Januari 2010 - 10:39
Johnny:
De beste wensen voor 2010 en veel toeristen voor jullie dit jaar! :)
Groetjes Johnny