regen, gasten, 5 dagen en (pech) vogels..?? - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu regen, gasten, 5 dagen en (pech) vogels..?? - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

regen, gasten, 5 dagen en (pech) vogels..??

Door: renemarije

Blijf op de hoogte en volg

19 Januari 2009 | Botswana, Maun

Hallo allemaal,

Hier een berichtje uit een regelmatig opfrissend Botswana. We hebben de afgelopen week regelmatig regen gehad; soms 20 mm soms " maar" 5 maar prima voor de tuin en de groente... Ja ja we verbouwen ook onze eigen groente. M.n. de paprika en de buternut doet het erg goed en dat is wel leuk om groente te eten uit eigen tuin!!

WE hebben de afgelopen dagen ook weer een aantal gasten gehad, niet veel, maar ze houden je toch wel bezig; ontbijtje, wasje (moeiijk te drogen?!), eten, rondleiding, wachten met de sleutel etc, etc. De meeste zijn bekende of regelmatig terug keerende gasten dus die moeten we in eere houden en dat doen we dan ook (of daar doen we erg ons best voor)

A.s vrijdag gaat onze reis al beginnen om zaterdag in Ned. an te komen, de dagen worden nu echt heel weinig en er is nog best veel te regelen, maar dat komt allemaal goed hoor!!!

Over vogels of pechvogels gesproken: Jose was gevallen op het ijs, ben je al weer een beetje opgeknapt?? En nu begrijpen we dat Dennis van Lou in het ziekenhuis ligt met ski-ongeluk.Oom Arjaan en Oom Gerard hebben ook de nodige ziekenhuis bezoeken en nare ervaringen achter de rug. En bij de familie traas heeft er een virus geheerst, dus die waren ook niet zo fit en verder...?!
Iedereen bterschap en/of succes, niet teveel brokken maken hoor, we weten wel een leukere plek om jullie te bezoeken!!

Tot snel;

Verjaardagen zo uit het hoofd: Ome Jaap, Jacolien, Ome kees en Ome Piet,En natuurlijk Han op de dag dat we thuis komen allemaal alvast of nog gefeliciteerd

• 19 Januari 2009 - 10:52

Hallo:

misschien zitten jullie nog wel op de computer als je dit leest. het is echt nog minder dan een weekje he!! superleuk. ik hoop dat jullie een goede reis hebben en we jullie snel zien. oja met die smak op het ijs viel het wel mee hoor, beetje blauw en stijf, maar dat hoort erbij. dennis in het ziekenhuis, niet zo leuk... heeft dat iets met pieter te maken?? zal wel niet want die zou proberen hem heel te laten. nou ik hoop dat iedereen snel opknapt.
    groetjes jose

• 19 Januari 2009 - 11:00

Pieter:

Heej Rene en Marije,
    De tijd begint te korten! Weer bijna terug in het Nederlandse voor jullie! Ik ben ook weer terug van wintersport en ik moet zeggen dat het in NL toch wel weer ff wennen is! Koud, nat en vies! Terwijl op vakantie heerlijk het zonnetje scheen! Dennis is er inderdaad wat minder van afgekomen op vakantie en heeft zijn enkel gebroken en is, zoals hij zelf zij, “als een koning” met de gips vlucht naar huis gekomen. Hij heeft wel geteld een 2 uurtjes kunnen skieen waarna hij bij het apres skieen slachtoffer werd van de gladde paadjes.
    Ondanks deze tegenvaller was het boarden heerlijk en de apres ski super! Alleen jammer dat we onze gangmaker moesten missen.
    Groetjes en tot binnenkort!
    Pb

• 19 Januari 2009 - 11:02

Pieter:

@jose
    Ik heb mijn best gedaan Jose! maar hij moet ook niet zomaar gaan aprés skieen zonder mij!! Dan krijg je dit!;)

• 19 Januari 2009 - 11:55

Karin:

hopelijk zijn de virussen weg iedereen behalve tijn is ziek geweest buik griep. lekker hoor val je wel 2 kilo af in 2 dagen. goed dieet. ja de dagen worden spannend hier we tellen af en houden alles in de gaten. we zullen je op de voet volgen van vlucht naar vlucht. tot zaterdag, ik zal heel blij zijn als ik je weer in het echt kan knuffelen en kroelen. gr ka en fam

• 19 Januari 2009 - 13:10

Mieke:

Haha Dennis heeft nog geluk! Ik was er namelijk niet bij en dan had het nog wel eens veel slechter af kunnen lopen..... Tot snel!

• 19 Januari 2009 - 13:51

Rene En Marije:

Wauw, leuk al die reacties!! Tot heel snel! Graag nog veel meer reacties dan gaat de tijd aleen maar sneller..?! x x

• 19 Januari 2009 - 15:44

Pa En Ma V.d. Kreeke:

Hallo vakantiegangers,
    We sms-en wel iedere dag, maar een berichtje via de e-mail is ook wel leuk toch? Pa komt net thuis van z'n werk, dus ga ik zo koken. Spruitjes met gerookt spek en met puree van aardappelen en knolserderij en kaas. Marije, jij lust nog steeds geen spruitjes en snert of is dit gewijzigd.? Het is weer aan het regenen, maar het is niet zo koud. Ik kan je winterjas nergens vinden. Dassen en wanten wel, maar jas niet. Moet die wel hier zijn of is de jas in Botswana of bij iemand anders?? Het was weer erge gezellig bij Nellie en Kees. José, Han en Teun waren er ook nog om koffie te drinken. Teun geen koffie maar melk!! Grapje.
    Groetjes en dikke kus Pa en Ma.

• 21 Januari 2009 - 07:26

Joyce & Tobias:

Spannend, terug naar het koude NL! Een hele goeie reis gewenst!
    Hebben jullie nog een gaatje in het bezoekersschema? dan zouden wij het leuk vinden jullie ook even te zien!
    ps: ik heb geen telnr meer van jullie (telefoon verloren) Laat ff weten hoe jullie bereikbar zijn!
    groetjes

• 21 Januari 2009 - 09:00

Kees En Nellie:

Hoi Rene en Marije,
    Nu word het aftellen he,Nog een heel gedoe voor je weg bent, Je kunt niet even zomaar de deur achter je dicht doen nu je een bedrijfje hebt.Van dat vieze weer merk ik nu niets hoor, het lijkt nu wel voorjaar.Van ons alvast een heel goede reis gewenst graag MET koffer aankomen en Toby Rene en Marije zijn de eerste week aan de westdorpseweg,de rest spreek je maar af met R en M.Nou wij zijn er klaar voor om jullie te ontvangen ( ik heb gister lekkere SNERT meegenomen uit de winkel Leuk he??? Veel liefs en groetjes van Pa en Ma A xxx.