rustig, ek, personeel en flapdrollen
Door: renemarije
13 Juni 2008 | Botswana, Maun
Eindelijk weer eens een nieuwe reactie. Als het goed is niet zo lang, want ik wil graag naar huis om te eten.
Op dit moment is het in de B&B erg rustig, maar er komt vast nog wel het een en ander aanwaaien.
Begin juni heb ik gesmst naar sommigen hadden we wat flapdrollen over de vloer, maar uiteindelijk hebben zij het goed naar de zin gehad, betaald en zijn weer vredig vertrokken. Dat zijn ervaringen waar we altijd van leren, dus is grappig en leerzaam tegelijker tijd. Zelfs ons personeel moet er nog regelmatig om lachen, dus das ook wel leuk.
Het ek volgen we niet echt, vanwege gebrek aan t.v. Maar sommigen van jullie hebben ons redelijk op de hoogte gehouden via sms. Naar ik begreep was het een mooie wedstrijd. Wij gaan proberen vanavond ook te kijken in een "sport bar", dus pizzaatje erbij en genieten (als er geen gasten komen tenminste?!).
Oubby (onze manager en chef heeft ontslag genomen, ze vertelde dit maandag en kwam dinsdag al niet meer werken, zover ver voor verantwoordelijkheids gevoel en "commitment". Vorige week vrijdag is er een nieuwe Obakeng (zelfde naam, heel ander type) begonnen. Ze is erg aardig en moet nog veel leren, maar dat beloofd wel goed te gaan. Gisteren chocolade cake met haar gebakken en ze was erg trots op het eindresultaat. Het gebruik van een electrische mixer is dan ook erg grappig. Zulke dingen zijn leuk, maar vergen ook veel tijd en investeren in training etc. We zullen wel zien hoe het uitpakt, maar ze heeft wel potentie --> leuke meid, mooi koppie en wil erg graag leren!
Rene is begonnen aan het 2de douche blok, en dat schiet al aardig op. Het eerste douche blok is af en erg mooi geworden! Ik doe boodschappen, boekingen, kooklessen en nog meer van die klussen.
Toch weer lang.....???
Veel liefs, veel plzier vanavond voor de voetbal kijkers en de anderen geniet van het weekend. Mensen bij Lou --> drink er 1 op ons a.u.b. .. Niet van ons!!! maar denk aan ons terwijl je drinkt. groetjes en knuffels.
13 Juni 2008 - 15:43
Jose En Han:
hoera allereerst!!
ik heb weinig te melden dan dat we morgen gaan paintballen met de stoere jongens, voor mij de laatste keer, kan ik daarna weer gewoon een watje worden, hoef ik niet meer stoer te doen... verder vond ik het super leuk dat je belde woensdag rene, echt leuk je live te horen. heel veel groetjes voor jullie allebei, groetjes han en jose xxx -
13 Juni 2008 - 17:33
Oranje Fam Traas:
Hoi vanuit Lewedorp heb vanmiddag je sms gehad dus was al gedeeltelijk op de hoogte. leuk dat het met je nieuwe leerling kok goed gaat gaat vast heel erg lukken met jullie. wij gaan zo naar ned frankrijk kijken, waarschijnlijk gewoon thuis op de bank, mischien naar cafe? veel plezier rene en marije met het kijken en de piza (ik weet hoe lekker die daar is, dus geniet nog even mee,) gr van alle leeuwtjes bij ons op de bank. -
14 Juni 2008 - 10:32
Marije En Rene:
Hallo oranje gemeente!!
Dat was genieten he gisteren , ten minste voor de echte voetbal fans dan. Wij hebben ook gekeken in een restaurant/ bar en dat was erg gezellig. Er waren nog wat andere nederlanders en het was gewoon gezellig, pizzaatje erbij en een mooie wedstrijd = prima en goed.
Vandaag heb ik nieuwe informatie en foto's op de website gezet. (ben best wel trots dat het gelukt is!!) Als jullie tijd hebben kun je misschien ff checken?! Het is allemaal nog niet perfect en de engelse versie is nog niet aangepast, maar dat ga ik van de week ook proberen dus dat zullen we wel zien. Als jullie spelfouten zien of onduidelijkheden geef maar ff door via: discoverybnb@info.bw a.u.b. dan kan ik proberen het weer aan te passen?!
Veel liefs en iedereen bedankt voor het sms-en, is erg leuk + bedankt voor de reacties op deze site en email + post in het algemeen. -
17 Juni 2008 - 11:49
Pieter:
Heej!
Nou ik heb er één (aantal) van jullie genomen hoor! Of was het nu op jullie? Affijn, dr is in ieder geval aan jullie gedacht! -
18 Juni 2008 - 09:58
Pa En Ma V.d. Kreeke:
Hoi, Hoi,
Hier ook weer eens een berichtje van ons. We hebben het heel erg druk met voetballen kijken, Ha, ha. Gisteren weer gekeken met allemaal andere voetballers, maar toch weer gewonnen. Het was een heel andere wedstrijd.
Leuk dat jullie al weer een nieuwe sekretaresse/kok hebben gevonden. Kan ze de traditionele maaltijden koken? Afgelopen zondagmorgen zijn we naar Nellie en Kees geweest om nog wat spullen (o.a. boeken) te brengen. Gistermiddag naar Merijn z'n verjaardag geweest. Karin + kids waren er ook. Lekker buiten gezeten, het ging net,want het is nog steeds fris, altijd een koude wind. Pa is naar Addie Schipper. In de tuin werken. Ik doe wat administratie en daarna nog wat schilderen. (kast) Chris Boogaard kwam net nog om de contributie van Tjoba.
Groetjes en liefs Pa en Ma. -
19 Juni 2008 - 12:08
Mieke:
Hoi! Net mn prive mail verstuurd maar ik vergeet nog wat te zeggen!
Maak je niet druk over muziek en mode. Want muziek is tijdloos en de mode is op dit moment de afrikaprint enorm in de mode! Kus