warm, bruiloft en ....
08 Oktober 2006 | Botswana, Maun
Internet verbinding in ons huisje kan niet en lijkt ons ook niet zo handig, bij het eerste de beste regenbuitje valt de stroom uit dus... Bovendien als je geen computer hebt?! (Wat hier ook maar beter is waarschijnlijk i.v.m. diefstal) We zitten nu in het internet cafe en het is behoorlijk broeierig buiten, we hopen dat het weer een regenbui doet, zodat het wat afkoelt!
Vorig weekend hadden we independence dag en een bruiloft --> was geslaagd, iets anders als bij ons maar eigenlijk niet eens heel veel. Van de week (afgelopen vrijdag) heeft Marije een begrafenis bijgewoont (van die zware mevrouw die als inclient bij Thuso was). Was interessant om mee te maken. Rene is veel bezig geweest bij het zwembad, hier is best wel weer veel verandert; een betonnen rand om het zwembad met hierop mooie tegels. Nu wordt er druk aan het overige straatwerk gewerkt. Bij terug komst zullen we het eind resultaat wel kunnen laten zien! (Nog ff geduld dus)
Gisteren tijdens een wandeling in het Maun-park goed nat geregent, was best wel lekker. Tijdens die wandeling ook weer genoeg gezien; impala, zebra, wildzwijn, bavianen, giraffe, etc.
Tot zover weer onze berichtgeving, veel liefs en groetjes Rene en Marije
p.s: Karin, leuk dat je aan het solliciteren bent, succes hiermee
p.s: Stukje appeltaart--> klinkt goed
p.s; Giel en Karel nog gefeliciteerd met jullie verjaardagen op 2 oktober!! (Sorry voor late reactie)
p.s: We hopen dat Len weer een beetje is opgeknapt
p.s: leuk weer familie, (andere) vrienden op de site
p.s: van wie de string is weten wij zeker niet!!
Go siame
08 Oktober 2006 - 13:14
Nicole:
he dennis ik hwb geen bitterballen gezien?
was wel erg gezellig gister!!
vanmorgen wat minder!!!!!!
pieter ben je al boven water?
ik ben mn stem een beetje kwijt!
wie had de meeste punten?
je hebt toch wel gewonnen he?
is de fles leeg? -
08 Oktober 2006 - 13:36
Pieter:
Zoooo.... Ook weer opgedroogd!!! Was weer één groot feest gisteren! Maar ondanks mijn oranje tenue was er weinig te merken van een Hollandse avond... en idd geen bitterballen Dennis! en ook geen worst! Had je het een btje te druk? Btje slechte Generale rep. Moet dus een vervolg komen! want dit kunnen we niet maken als Rene en Marije terug komen!!
Wel een btje jammer Nico dat je afhaakte! het begon net "interresant" te worden! en ja de fles is leeg! Waar ik overgens geen schuld aan heb! Maar je stem hebben wij gevonden hoor!!! -
08 Oktober 2006 - 13:38
Pieter:
Ben trouwens mijn string kwijt...... -
08 Oktober 2006 - 14:28
Karin:
had net een stukje geschreven bij vorige bericht dus heb niet zo veel te babbelen, groetjes karin -
08 Oktober 2006 - 15:43
Kees En Nellie:
Hoi Rene en Marije,
Dumella,Leuk weer van jullie te horen,Bij jullie regent het wel eens maar hier heeft het veel geregent van de week maar nu is het heerlijk herfstweer.Gister was het oogstfeest in Kwadendamme met solex race en wielrennen,We zijn nog even wezen kijken,was gezellig.Nu gaat het er al op lijken zeker
bij het zwembad?
Jullie hebben veel groetjes van de familie en veel liefs van Pa en Ma Allemekinders.xxx.
08 Oktober 2006 - 17:09
Mieke:
Zo ik ben dr ook weer, was zeker gezellig ennnnnnnn ik heb lekker wel bitterballen gehad!!! Dankjewel Dennis, was erg lekker! -
08 Oktober 2006 - 17:10
Ow ja was die string toevallig Oranje? -
08 Oktober 2006 - 19:16
Pieter:
Last van geheugenverlies Mieke? je hebt hem nog op je hoofd gehad! -
09 Oktober 2006 - 00:20
Dennis:
oei.... oei..... ik ben een beetje laat zie ik.... ja tis zondag avond en al 02.17 uur.... dus een typ foutje maar door de vingertjes zien denk ik, maar doe as youseyl mijn best. Pieter Bas Potter er waren wel!! bitterballen maar dat heb je al gelezen!! en nicole..... jij was wel erg ondeugend gister..... en ja PBP wees maar blij dat het niet echt jou string was want dan had je echt nog mionder dan ik in je broekje want zelfs ik pas hem niet!! ....... denk ik....? (ik heb hem niet gepast hoor.... zag ik zo wel) maar uhhhh weet niet spreek julli wel weer!! doei truste -
09 Oktober 2006 - 14:24
Mieke:
Waar heb jij dan eigenlijk uitgehangen gisterenavond? Want volgens mij was je rond 21:30 uur aan t afsluiten, dus............ -
09 Oktober 2006 - 15:07
Pieter:
Ja ja Dennis natuurlijk! Je veraad jezelf weer! Maare hoeveel bitterballen waren er dan? 4? -
10 Oktober 2006 - 08:25
Nicole:
ja ook erg weinig van gezien van die bitterballen!
alleen voor mieke dan?
ehm pieter ik moest wel weg want iedereen in rep en roer want ze waren me kwijt haha!
ehm dennis jij loopt toch niet een beetje in stringetjes rond he?
maar was weer een avondje om niet snel te vergeten?
(nou ja een paar stukjes dan?) -
10 Oktober 2006 - 09:28
Dennis:
ik ben nog effe naar de snor geweest was wel leuk..... en nee ik niet in stringetjes lopen...... en zat Jarno in de "spuug" taxi? -
10 Oktober 2006 - 11:40
Loes:
Hallo luitjes,
Dat is even geleden dat ik wat heb laten horen. Maar als ik het allemaal zo lees vervelen jullie je niet en maken jullie heel wat mee. Ik zal je nog even een nieuwtje vertellen onze Caryn gaat ons verlaten, dus we zijn weer op zoek naar een nieuwe orthopedagoog. Lyanne en ik kregen al te horen dat het vast aan ons lag. Jammer genoeg kunnen we jouw de schuld niet geven want je bent er niet. Dus hopelijk hebben we in jan. een nieuwe. Voor de rest is het hier lekker druk, we hebben onze werkzaamheden en het gaat goed met ons allemaal. -
10 Oktober 2006 - 18:51
Nee Jarno is ontschuldig...... En ik ook want ik was op de fiets! -
11 Oktober 2006 - 10:01
Dennis:
ik had ook niet anders verwacht, teun dan zeker.....?? waar blijft PbP nou weer eigenlijk.... -
11 Oktober 2006 - 14:20
Mieke:
PbP is kwijt, opgepakt wegens kotsen in een taxi misschien???? -
12 Oktober 2006 - 01:14
Dennis:
NEE!!! dat kan niet en dat wilik hem ook niet inde schoen schuiven..... twas de taxi met o.a. alex erin, wie zaten daar nog meer in......? kweet niet, maar de koster was niet blij..... -
12 Oktober 2006 - 06:48
Karel En Linda:
he die marije en rene. Long time no message from us. Maar nu is het dan eindelijk toch zo ver. Met jullie gaat alles goed lees ik. Nou met ons gaat ook alles goed hoor we bouwen er nog even een tweede huis tegen ons huis. Tegen de tijd dat jullie terug zijn zal dit wel een eind klaar zijn.
Op het werk is alles best wel druk maar binnenkort is dat klaar want we hebben een klantenstop.
In november moeten vief en ik examen doen voor ons verlichting om precies te zijn 6 en 7 november. Denk aan ons dus als je er tijd voor hebt, want als er vanuit afrika aan ons gedacht word dan redden we het zeker.
Nou ik ga kappen.
Tot januari hopen wij. We missen je en nu mis je ook nog een "tupperware party" speciaal voor dames voor eigen gebruik.
Nou Doeiiiiii
12 Oktober 2006 - 07:00
Vief:
Heeee, Hier nog even een nieuwtje; Damian heeft een broertje gekregen: Robin! Alles is goed gegaan en P en ik zijn dus weer trotse oom en tante.
Heel veel plezier nog daar en geniet nog ff!!
Hier alles goed maar we missen jullie wel hoor.
-x-
vief -
12 Oktober 2006 - 07:21
Hahaha taxi de Kotser!!! -
12 Oktober 2006 - 09:19
Dennis:
taxi de kotser...... die is leuk, ga ik onthouden. -
12 Oktober 2006 - 15:32
Pieter:
Taxi de Kotser? Dat verhaal gaat heel Goes door! Ze hebben het toch ook op een lopen gezet zonder te betalen? Kotse kotse nie betale???:D -
13 Oktober 2006 - 13:44
Mieke:
Zal ik jullie allebei dan maar opgeven voor opsporing verzocht? -
13 Oktober 2006 - 19:30
Pieter:
En wie zijn jullie allebei dan wel? Wie is er kwijt? -
14 Oktober 2006 - 12:22
ik ben niet kwijt..... -
15 Oktober 2006 - 09:24
gister kastanje-avond gehad..... -
15 Oktober 2006 - 17:15
Mieke:
Ow dus jullie leven nog? nou das mooi (op wie zou ik me anders moeten afreageren) Wa was dat nou eigenlijk weer voor onzin met die kastanjes? -
15 Oktober 2006 - 18:50
Pieter:
Ha Ha! Das is de nieuwe Herfstbok!! Grappig toch? Volgende week hebben we Dennenappel bier! :D Hebben we wel ff wat grotere glazen nodig Dennis... -
16 Oktober 2006 - 09:18
haha......nee, dat wordt niks.... -