tis ier noe stikke werm
16 September 2006 | Botswana, Maun
We hebben net Ma Allemekinders op een safariauto gezet en ze gaat een spannende maar ook leuke week tegemoed. Super leuk al jullie berichten, we genieten inderdaad en alles verloopt prima. afgelopen weekend zijn we op jacht geweest met z'n drieen + een Noor (Roger). De eerste nacht was echt basic, Marije heeft met Nellie in de auto geslapen. Net als Pa van de Kreeke had dit ook haar voorkeur t.o.v de tent (reden??? grote poezen of....??). Daarna hebben we 2 nachten in een luxe tent geslapen (als koning en koninginnen), super lekker eten en ontzettend mooie game drives. We hebben veel gezien en genoten: zebra's, impala's, eland, kudu's, wildebeest (1 geschoten door Roger), springbok, etc. Kortom erg geslaagd!! Woensdag terug thuis gekomen en donderdag weer aan het werk. Rene is druk aan het straten rond het zwembad en heeft gisteren hulp gehad van Nellie. Bij Marije is het ff wat rustiger, maar dat is zeker niet erg want het is erg warm op dit moment.
Heel veel groetjes van Ma Allemekinders, Rene en Marije.
p.s: Ma Allemekinders slaapt in ons bed, dus daar kunnen we de komende dagen zelf weer in = ook best lekker (al bevalt de tent prima)
p.s: Collega's en fam van Nellie leuk dat jullie ons ook volgen op de website--> ze geniet volop en zal wel veel te vertellen hebben als ze terug komt!
p.s: Iedereen die kadootjes, kaartjes, lekkers heeft meegegeven--> super bedankt!
p.s: Hoe was de bruiloft van vivianne en Peter, vast een mooi paar zeker??
p.s: Nicole en Linda alvast gefeliciteerd en verder iedereen die we ff niet zo gauw weten.
p.s: Pa Allemekinders zo te horen red je het goed, leuk van de " vergeten" koffie, das nog eens een goedkoop bakje.
Veel liefs tot gauw.
16 September 2006 - 10:30
Pa En Ma V.d.Kreeke:
Lieve Marije, Rene en Nellie,
Bericht weer gelezen, fijn dat alles zo goed gaat. Lekker geslapen in de auto? Het wildebeest geslacht en opgegeten? Nellie op safari naar de Okavanga Delta, we zijn hartstikke benieuwd hoe ze het vindt. Hier is het ook prachtig weer. We zitten volop in de perenpluk. Van de week moet ik veel werken en Pa hoeft een paar dagen niet te werken, dus die gaat dan peren plukken. Woensdagmiddag naar de kaakchirurch, spannend!!
groetjes en liefs Pa en Ma.
16 September 2006 - 11:59
Dennis:
Ja, tof verhaaltje weer! leuk om te lezen, maar wat zijn game drives? -
16 September 2006 - 17:14
Nicole:
hallo allemaal!
dank je wel! je hebt je kalender toch wel mee zeker? of gewoon een goed geheugen?
klinkt weer super leuk en gezellig!
dennis ik kom dinsdag middag rond 4 uur even langs om je even te pimpen!
PIMP MY DENNIS!!!
hihi
veel plezier daar nog!
dikke kus -
16 September 2006 - 17:52
Mieke:
Joehoe vandaag met 9-0 gewonnen en dat gaan de wuufjes ff vieren in de stad! Leuk dat het nog steeds goed met jullie gaat! Ben nnog steeds trots op jullie! Maar hoop wel (om2 redenen) dat het snel december is.... Kus -
16 September 2006 - 18:22
Caro:
Dat zijn wild-tochten, dennis, dan ga je wild spotten, net zoiets als hazen en fazanten bekijken op je solex. alleen dan anders.
Maar ha rene marije, en ma, leuk dat het daar zo goed gaat, klinkt gaaf hoor!
Hier ook alles goed, gisteren nog bij pa geweest, ze hebben gemist en bieten gerooid, maandag worden ze opgehaald, dus daar heeft ma weinig last van.
Dinsdag en woensdag ga ik met wendy naar limburg, bij valkenburg in de buurt, beetje wat bekijken, lopen en bijkletsen, dus dat word denk ik wel leuk.
Verder nu lekker weekend.
Nou, veel plezier daar en de groetjes van ons allemaal.
17 September 2006 - 02:34
Dennis:
dank je caro..... en ja nicole lijkt me leuk, als marije of rene me nu zouden zien zouden ze me niet kennen denk ik..... kan jij tenminste wel zien waar je gebleven bent, heb je al een hip kapsel in gedachten...? en ja Pieter is druk denk ik, zijn projektje is op visite dus ja daar hebben we nu niks aan denk ik, en Mieke hoe is met je accu??? gaat ie lekker, of moet ik met startkabels komen?? -
17 September 2006 - 10:36
Hé Rene en Marije!
Ondertussen hebben jullie toch wel eens zin om dat zwembad in te duiken! En zeker met dat warme weer!
Maare Dennis zullen wij dan ook maar een "wild game" organiseren? lijkt me wel tof op de solex...kan mieke ook mee! Dinsdag 4 uur? wil ik nie missen die tover truuk!!;) Ik weet waarom je zin heb in december hoor Mieke! want dan komt de goede sint weer in het land hé! kijk ik ook altijd naar uit hoor! Ik zou van de x startkabels vragen:D -
17 September 2006 - 11:48
ik sluit me er volledeg bij aan Pieter -
17 September 2006 - 17:19
Karin:
Hallo marije rene en nellie, leuk dat alles zo goed gaat, bedankt voor je belletje, ik weet dan niet zo veel te vertellen maar ben wel blij om je stem weer eens even te horen. de fam traas kijkt ook heel erg uit naar december, ook om meerder redenen, en natuurlijk ook de sint ja, die kan toch niet missen in december. maar de kids hopen meer op de kerstboom, omdat dan marije en rene weer thuis komen, hopelijk herkennen jullie ze. groetjes karin -
17 September 2006 - 17:57
Pa ,caro En Jeroen:
hallo rene en marije en nellie,
hier weer een berichtje van ons. Pa was blij met het telefoontje van ma, leuk dat ze even belde. Hier alles prima, vandaag bij oma v.d dries op visite geweest in h'zand en vanavond friet gegeten bij pa. En jikke even uit de wei gehaald, die was ze even bij elkaar aan het drijven, niet helemaal de bedoeling. Pa gaat v.d week nog wat helpen bij rijk,en verder niet veel bijzonders. eric van yvonne is weer thuis uit het ziekenhuis(heeft 2 omleidingen gekregen)en is weer aan het opknappen, gelukkig maar. En jose is vandaag aan het werken. Verder alles goed, groetjes van ons allemaal uit baarland. -
17 September 2006 - 18:53
Mieke:
Tja startkabels of een volledige knokploeg, ben er nog niet helemaal over uit..... Helaas zal ik dinsdagmiddag niet aanwezig kunnen zijn bij de extreme make-over, er zijn namelijk mensen met een gewone baan en die werken rond die tijd nog KEIHARD, en daar ben ik er toevallig 1 van. -
17 September 2006 - 20:18
Een knokploeg? vertel... -
17 September 2006 - 21:37
Dennis:
een knokploeg lijkt me leuk, ik wil me graag aanmelden, maar alleen als PBP ook mee doet, maar die doet wel mee.... gaan we naar de regt dan of waar moeten we knokken.... ik moet vandaag meedoen aan een Biertapwedstrijd in Urk..... 240 Km rijden enkele reis hoop wel dat het wat wordt.... je hoort het wel.... -
18 September 2006 - 13:11
Mieke:
Een knokploeg om de mensen die dingen beloven en het vervolgens niet doen eens even haarfijn (wat een woordspeling he Dennis?) uit te leggen dat ze met zulke grapjes niet bij Mieke moeten aankomen! Dennis veel succes met tappen, wij weten toch wel dat je het niet kan, maar je wil blijkbaar perse bevestiging? Ow oeps zei ik nou dat je niet kan tappen? Ik bedoel natuurlijk wel. :0 -
18 September 2006 - 15:18
Pieter:
Enkeltje Urk? Dat zal lekker rustig wezen hier!! Dennis in de knokploeg?? Voorop zeker? -
19 September 2006 - 08:10
Ja als een soort van Obelix.... -
19 September 2006 - 15:41
Pieter:
Hebben we wel een flinke toverdrank nodig! -
19 September 2006 - 19:03
Mieke:
Kan ie dan mooi zelf brouwen, met zn vers geknipte manen! -
20 September 2006 - 14:51
Pieter:
Kheb niet zo een zin in sla... -
20 September 2006 - 15:06
Pieter:
Gefeliciteerd met je eeste en tweede plek é filmster? -
20 September 2006 - 19:39
Nicole:
en wat zit zn haar leuk!
jammer dat we de bovenkant noet kaal hebben geschoren rood geverfd en een bot erin!
ik help wel effe slaan hoor miek hihi -
21 September 2006 - 00:04
Dennis:
bedankt PBP!! en ja nicole.... ik wou je uitschlden maar durf niet...... kut.....dat je er bent..... grapje love you.... zie er gewonn weer geweldig uit!!!! -
21 September 2006 - 00:05
sla was als..... -
21 September 2006 - 08:51
Mieke:
De spellingscontrole weer eens vergeten? -
21 September 2006 - 09:21
ja ik zie het....... -
21 September 2006 - 15:26
Klinker kopen? -
21 September 2006 - 17:51
Mieke:
Moet ik dan eerst het woord raden? -
22 September 2006 - 01:03
JA, SORRY..... nu goed...? -
22 September 2006 - 13:24
Mieke:
Nee Dennis, je moet nu ook maar eens leren hoe het voelt om ''t zaadje'' te zijn! :) -
23 September 2006 - 02:00
Dennis:
een zaadje te zijn?????????????????////???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????wat bedoel je -
23 September 2006 - 02:02
Dennis:
tis..... ineeneens wel een suk breder geworden of?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ligt het aan mij??? -
21 Juni 2007 - 11:03
Jack:
is deze website nog actueel? dan wel zijn jullie er nog bereikbaar op? In elk geval nog van harte met jullie huwelijk volgende week en alvast een hele goede reis terug!