een kort tripje
12 Augustus 2006 | Botswana, Maun
Van de week is m.n. Rene weer druk bezig geweest met het zwembad (en werkzaamheden rondom het zwembad); stenen uithalen, schoonmaken, zand kruien, etc, etc. Het straatwerk is nu bijna weg en waarschijnlijk komt het zwembad volgende week. Of het al klaar is als ma Allemekinders langs komt weten we niet precies, maar het schiet al best wel lekker op. Alleen gaat het natuurlijk nooit zo snel als je zou willen.
Vandaag vertrekken we voor een kort tripje naar Moremi game Reserve. We verblijven 2 nachten op een camping net buiten het park en zijn dus maandag vrij. Dinsdag gaan we weer gewoon werken, deze trip is een beetje bedoelt als \"verkenning\" voor als ma Allemekinders langs komt--> verslag volgt!
Veel liefs en groetjes en natuurlijk de gebruikelijke p.s-en.
p.s: Dennis en Fam. Oosthoek gecondoleerd het moet een groot gemis zijn.
p.s: Karin en fam Traas bedankt voor de pakketjes beiden waren erg welkom. Erg leuke tekeningen en \"doe\" dingen + lekkere versnaperingen.
p.s: Mieke doe de hartelijke groeten aan Corneel als je hem spreekt, erg fijn dat het rustiger is dan verwacht!
p.s: Bert en Madeleine bedankt voor de brief (gisteren ontvangen) en alvast veel plezier op reis of zijn jullie nu al weg?? 21 aug toch?
p.s: Daphne en Peter hebben jullie al foto\'s/berichten ontvangen via Renee en Pieter van de Hulle?
p.s: Thuisfront algemeen; we zijn bezig met schrijven van kaarten en brieven, maar soms is het net een beetje druk en dan starten we wel maar komt het niet af--> afwachten dus!
p.s: Corneel alvast gefeliciteerd met je verjaardag (17 aug?)
Liefs en tot volgende bericht
12 Augustus 2006 - 10:18
Dennis:
hoi rene en marije, dank je voor je ps.je en ik zou zeggen maak er een leuk weekendje van!! -
12 Augustus 2006 - 16:06
Karin:
Op de eerste plaats wil ik via deze weg dennis en de fam oosthoek condoleren. heel veel sterkte.
marije en rene veel plezier op jullie tripje en ik ben blij dat de pakketjes zijn aangekomen en dat de inhoud jullie bevalt als je nog boodschappen hebt hoor ik het wel. Tijn en Len moeten maandag weer naar school, ze hebben er allebij zin in edwin moet weer gaan werken dus mijn vakantie kan beginnen!!!
Woensdag gaat Len voor het eerst naar de voetbal training, ik ben wel benieuw wat hij er van vind. veel succes met het zwembad en tot mails. -
13 Augustus 2006 - 17:26
Kees En Nellie:
Hoi Rene en Marije,
Allereerst een fijn weekend toegewenst en het geeft niet hoor als het zwembad niet af is,dan moet ik maar in de tobbe.
Weten jullie al wat ik mee moet nemen?gooi maar eens een balletje op.
Hier is het een beetje herfstachtig weer.
Verder niet veel nieuws,veel groetjes van Pa en Ma A.xxx -
13 Augustus 2006 - 18:34
Pa En Ma V.d. Kreeke:
Hallo, hallo M.+ R.
Hier weer even een kort berichtje van ons. Vanmorgen gewerkt en vanmiddag op visite bij buurman Jan. Voetbal gekeken Ajax-PSV voor de Johan Cruijfschaal. Ajax heeft natuurlijk gewonnen met 3-1. Bij Anouk van tante Cora is er een 2e kind geboren, het is een jongen en hij heet Max.
Tante Leny wil wel een paar kleedjes verkopen in haar winkel, is hier interesse voor? Nellie kan er misschien een paar meenemen? De pakjes zijn niet alleen van Karin, maar ook van je vadertje en moedertje, liefs. -
14 Augustus 2006 - 08:47
Daphne:
Ja! Heb zojuist Renee van der Hulle gesproken. Ze heeft het geweldig gevonden hoe jullie hen hebben ontvangen. Heb ook een paar foto\'s gezien die haar zoon heeft gemaakt. Haar foto\'s zal ik binnenkort wel zien denk ik. Ik zal jullie nog een mailtje sturen op jullie hotmail adres.
Liefs, daph -
16 Augustus 2006 - 06:13
Caro:
Ha rene en marije,
Wat leuk dat jullie met ma ook nog willen toeren, vind ze vast wel leuk.
Hier alles goed,weer hard aan het werk, na de vakantie. Van het weekend komen racoon, guus geeuwus en krezip op de markt in goes, dus dat is wel gezellig denk ik.
Jose en han komen zaterdag weer terug uit ierland. Verder niet veel bijzonders. Werkse weer van week.
Groetjes caro. -
17 Augustus 2006 - 08:57
Dennis:
tis wel weer erg rustig hiero hoor! -
17 Augustus 2006 - 11:57
Mieke:
Ja man! Ik ben Corneel zn verjaardag aan t vieren! Bedankt voor de felicitaties Rene+Marije! Ik ga ze doorgeven. En ja Pieter heeft natuurlijk wel andere projectjes aan zn hoofd.. -
17 Augustus 2006 - 18:24
Merijn, Eefje, Wouter, Marga En Rinus:
HOI MARIJE EN RENE HOE IS HET DAAR HIER ALLES GOET HOR NOG VEEL WERK DAAR HIER IS HET TOP DRUKTE VOR AL IN HET TARVE SIJZOEN PA IS BIJNA NIET TUIS PS GROETEN JE NEEF XXX BIERTJE -
17 Augustus 2006 - 23:13
Pieter:
Zege... ik blijf niet aan de gang! nu kan ik veel dingen tegelijk maare bij zo'n drie projectjes is de limiet wel een btje aan hoor! Maar Dennis jij bent ook niet echt spraakzaam... dus wat loop jij toch te zeuren met je wat is het hier stil...... -
18 Augustus 2006 - 05:54
Mieke:
Wat moeten we nou weer met die nachtelijke uitspatting van Pieter? -
18 Augustus 2006 - 16:13
Pieter:
Van die 'vroege' uitspattingen van jou worden we ook niet echt wijzer hé... -
18 Augustus 2006 - 18:42
Fam De Winter:
Hallo Rene en Marije!
Wat hebben we mooie foto's gezien van jullie. Jullie maken het daar goed. Het gaat met ons op de boerderij ook goed. Wat mooi dat Tante Nel bij jullie langs gaat.
Groetjes
Oom Louw en tante Doorke -
19 Augustus 2006 - 08:34
Pa En Ma V.d.Kreeke:
Lieve M.+ R.
Nog even vlug een berichtje voor ik boodschappen ga doen. Alles gaat hier prima. Morgenochtend gaan we nog even om de koffie bij Nellie en Kees. Weten jullie nog iets om mee te geven. Leuke cadeautjes, die niet veel wegen!!!want er mag waarschijnlijk maar heel weinig handbagage mee i.v.m. verscherpte kontrole.
Liefs en groetjes Pa en Ma.