Kort weekje - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu Kort weekje - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

Kort weekje

Blijf op de hoogte en volg

22 Juli 2006 | Botswana, Maun

Hallo, Hallo,

Zijn jullie al verbrand, zo te horen is het bij jullie nog al warm--> bij ons komt de hitte er ook weer aan. Bedankt voor de leuke reacties (weer) op mail en website, toch wel erg gaaf om zo contact te houden met thuisfront! Van de week waren we maandag en dinsdag vrij, maar hebben toch een beetje gewerkt en vanaf woensdag was het weer gewoon een werk week. Dus een stuk korter dan anders = ook wel lekker. Bij therapie is het niet echt druk, sommige van de studenten hebben vakantie en ook een aantal collega's genieten van rust. Veel van de nieuwe inclients zijn er nog niet, maar dat zal volgende week wel komen. Rene is samen met studenten aan d muur bij het zwembad bezig (ik help ook af en toe, ja, ja ze doet ook nog wat). De muur is al bijna af en dat geeft een goed gevoel, dan wordt het tijd voor een volgend projectje (niet zoals dat van Pieter); trappetjes, opstapjes als loopoefening?! Snappen jullie het nog?! Verder niet veel nieuws te melden, behalve; geniet van de zon/ het strand weer (jullie wel, grrrrr) en tot een volgend berichtje.
Groetjes en de mazzel van Rene en Marije
p.s: Teun en Stefan nog gefeliciteerd met jullie verjaardagen en Cleo alvast gefeliciteerd.

• 22 Juli 2006 - 08:51

Anita:

leuk om te horen dat het allemaal goed met jullie gaat, en van alles beleven. Hoe groot wordt dat zwembad waar jullie aan bezig zijn. Nog een zwemjuf nodig hihi. Vandaag is het bewolkt hier in Goes, dus vandaag geen strand!!! Plezierig verder.

• 22 Juli 2006 - 11:18

Dennis:

hoi! weer de tweede!! ja, geen zonnetje vandaag wel 30 graden en broeierig...ja, wordt wel een leuk projektje marije dat zwembad..... en nee PbP ik was niet mijn benen aan het insmeren, is niet meer nodig, zijn al zo lekker bruin....

• 22 Juli 2006 - 14:00

Pieter:

Hé Rene en Marije
    Nou het begon vandag een btje bewolkt maar inmiddels doet het zonnetje vollop zijn best! Ja ja! Lekker bruin!!!:D :D

• 22 Juli 2006 - 14:01

Karin:

Ja zelfs de traasjes zijn naar het strand geweest, tijn had zo'n schuimrubber boardje gehad waar je op je buik op moet liggen en dan op de golven. hij had er vanmorgen gewoon spierpijn van. super gewoon. dus maandag gaan we weer denk ik.
    de rest van de week ga ik proberen mee te doen aan de fiets vier daagse samen met ma, maar ze geven alweer tussen de 29 en 32 graden af. beetje te warm om te fietsen, maar we zien wel.
    rene en natuurlijk ook marije veel succes met het zwembad en groetjes ka

• 22 Juli 2006 - 20:49

Nicole:

hallo kijk ik weer gelijk 3 nieuwe berichten nou klinkt weer gaaf allemaal!!
    woensdag gaan we lekker op vakantie en jaja hier komt het dan!!
    DINSDAG GAAN JARNO EN IK EEN KOOPCONTRACT TEKENEN WE HEBBEN EEN HUIS GEKOCHT!!!!
    nou ja bijna dan!
    oktober krijgen we de sleutel!
    een lief oud huisje midden in yerseke!!!!!!!!
    haha wie had dat gedacht he!
    maar wel super leuk!
    tot snel dikke kus jarno en nicole

• 23 Juli 2006 - 02:09

Dennis:

nou nicole gefeliciteerd.... in iese..... da's lekker in de buurt..... leuk hoor....

• 23 Juli 2006 - 02:10

Dennis:

PBP zou ook nog effe online komen, maar die heeft waarschijnlijk weer de HIK.... jammer hoor!