het word s'nachts kouuuuuuuuud brrrrrr - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu het word s'nachts kouuuuuuuuud brrrrrr - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

het word s'nachts kouuuuuuuuud brrrrrr

Blijf op de hoogte en volg

27 Mei 2006 | Botswana, Maun

he mensen ,vrienden en familie,

het word hier s'nachts ineens binnen korte tijd toch wel erg koud (zo rond de 2 graden) is best koud als je enkel glas hebt en een dak van golfplaten. Maar met de nieuwe slaapzakjes met handige tasjes!! van pa en ma van de kerecke kunnen we er weer tegenaan.
cbr betekent trouwens community based revalidation, houdt in dat je bij oude clienten van thuso en toekomstige clienten langsgaat of op bezoek.
van de week weer druk bezig geweest met nieuwe in clients in een koud gebouw (dus veel fysieke oefeningen en soms buiten in het zonnetje lesgeven/therapy).
en met banken bezig geweest de frames en tafelbladen en bankjes zijn klaar om vernist te worden, en dan kunnen de eerste 2 van 6 banken in elkaar worden gezet.
Hemelvaart is ook hier een vrije dag, dus lekker gechilllllld
vandaag gaan we nog braaien met 2 collega's Maar eerst de olifanten poep en modder van de auto poetsen, van afgelopen trip met pa en ma van de kreeke.
We hebben het hier erg goed en genieten van elke dag, we zien trouwens ook erg uit naar komend wk.
gaan het proberen bij te houden (we hopen dat we ergens de wedstrijden kunnen zien), maar hou ons zeker op de hoogte!
groente(hi,hi, wat een flauwe geit) en liefs Rene en Marije

• 27 Mei 2006 - 11:08

Nicole:

he nou zo te horen gaat alles goed met jullie!
    hier was het even goed weer maar je weet hoe dat gaat he 2 weken goed weer 5 weken slecht weer ofzo haha gister hadden we jaarmarkt bij ons nou dat is letterlijk in het water gevallen!
    liep ik dan in mn hawai kleren met regen en onweer maar was wel gezellig!
    jarno is op voetbalkamp(ZUIPKAMP)
    dus ga vanavond lekker met vriendinnen op stap! veel plezier en tot het volgende bericht!
    dikke kus nicole

• 27 Mei 2006 - 17:32

Ha Rene en Marije!
    Bij jullie kunnen de oorwarmers en de zuidwester dan ook weer uit de kast!;) Hier heeft het vandaag voor de verandering maar weer eens de hele dag geregend...

• 28 Mei 2006 - 06:44

Karin En Fam:

hallo luitjes ja even de kachel aan doen is er niet bij, veel succes dan de komende nachten en hopen dat het snel iets warmer wordt. maar straks is het weer zo warm dat je nog wel eens terug denkt aan deze koele nachten. werk ze en geniet nog maar even lekker verder hoor. groetjes ka

• 28 Mei 2006 - 09:36

Kees En Nellie:

Hoi Rene en Marije,
    Dus jullie moeten al ochtendgym doen om warm

te worden????
    En jullie zijn aan het timmeren??
    Wij zijn naar de bruiloft geweest in Friesland,was erg gezellig en nog bij de fam, langs geweest een goede reis gehad met voortdurend regen.
    Nu is het natuurlijk zonnetje.
    verder veel groetjes Pa en Ma Allemekinders.xxx

• 28 Mei 2006 - 11:50

Dennis:

Ha rené en marije.... ja heb ook wel weer zin in het WK jammer dat je er hier niet bij kan zijn, heb voor de viersprong een steiger laten bouwen die helemaal oranje moet worden zodat je dus het café niet meer ziet staan, da's een beetje de bedoeling zeg maar nu maar hopen dat ze wel meer dan drie wedstrijden moeten spelen! en ja wat betreft die 2 graden...... daar kan jij vast wel wat op verzinnen hoor om het een beetje warm te krijgen!

• 29 Mei 2006 - 09:23

Mieke:

Ach jullie weten vast, zoals Dennis al zei, wel iets om het wat warmer te krijgen 's nachts.
    Ben afgelopen weekend met mama eefje op stap geweest en dat was weer als vanouds! Komend weekend gaan we naar mn vader kijken, hij moet weer rijden in Assen, volgende week familietoernooi en dan is het alweer bijna tijd voor de TT! Corneel en ik hebben dan samen 2 weken vrij, we kunnen dus gaan wanneer we willen. Relaxed toch? Maar goed het is natuurlijk wel een vakantie met een beetje sippe reden, want daarna is hij natuurlijk weg. :( Ook dat gaat weer voorbij en voor ik het weet is hij weer thuis en jullie dan ook! Ik zit dus alweer bijna met mn gedachten in december dus ik zal eens snel stoppen! Tot de volgende keer maar weer! Dikke kus

• 30 Mei 2006 - 09:44

Dennis:

Mieke, als corneel weg is heb je van de keer ook niks aan marije, maar je hebt altijd mij nog!

• 30 Mei 2006 - 20:21

Pieter:

Maak dat meisje nou niet nog depresiever Dennis!

• 31 Mei 2006 - 22:53

Dennis:

weest nou niet overmoedig PBP, mieke weet dat ze bij mij altijd welkom is, en ze noemt me tegenwoordig al corneel, dus komt dik voor mekaar!!

• 01 Juni 2006 - 07:10

Mieke:

Goh heren, jullie weten blijkbaar precies wat ik nodig heb?!

• 01 Juni 2006 - 16:06

Pieter:

Nou nou Dennis...(of moet ik Corneel zeggen) Haar vriend is nog niet weg en je staat al op de stoep....

• 01 Juni 2006 - 19:52

Pa En Ma V.d. Kreeke:

Lieve Marije + Rene familie en vrienden.
    We zijn weer al helemaal ingeburgerd. De koffers zijn vorige week vrijdag pas thuis gebracht.Dus eerst huisje gepoetst en daarna aan de was. Het weer werkte hier niet erg mee, het regent volgens ons al meer dan een week.
    De Victoria Water Falls zijn al door Marije en Rene beschreven, maar wij zijn ook nog naar de Okavanga Delta geweest, met een 4 persoons vliegtuigje, dat is dus maar heel erg klein. De landingsbaan is dus van zand. Daarna vaar je in een mokoro (net zoiets als een kano of gondel) naar het kamp. Wij sliepen in een tent, douche, w.c. en wastafel waren buiten. We hebben daar niet zoveel wild gezien, olifanten, giraffes en voetsporen van een leeuw met familie.( maar geen leeuw). Ook hebben we de nijlpaarden gehoord, maar niet gezien. We hadden dus een prive guide, die voer ons overal naar toe. We zijn ook nog in zijn dorpje geweest, daar wonen alle mensen die in het kamp werken.De foto's zijn ook ontwikkelt en staan op CD. We gaan het via de computer proberen, maar wij zijn daar niet zo bedreven in, afwachten dus!!.
    Groetjes en liefs Pa en Ma.
    P.s. Hoe was je week alleen Marije??

• 02 Juni 2006 - 00:53

Dennis:

nou, kweet nog niet precies waar ze woont maar wel ongeveer, en ja, Mieke heb je dat dan echt nodig??

• 03 Juni 2006 - 02:09

Dennis:

ze zeggen wel eens "hoe later op de avond hoe schoner het volk" ik ben hier al twee keer erg laat geweest, wat zegt dat dan over mij tis nu al 04.08 uur...... moet ik toch wel iets heel bijzonders zijn??

• 03 Juni 2006 - 08:18

Pieter:

Moet ik daar nog sirieus op ingaan Dennis?

• 03 Juni 2006 - 12:54

Nicole:

haha wat een diepgaande gesprekke voeren jullie toch!
    en dennis je weet toch wat ik altijd tegen je zeg?
    als ik ....................... dan met jou he hahaha
    nou tot vanavond denk ik!
    rene marije nog geen bericht?

• 04 Juni 2006 - 02:35

Dennis:

nee, nicole, heb je gemist.... maar moet eigenlijk nog wel nodig naar de kapper voor het wk, zie je nog een keer een gaatje, Mieke als je dit leest wil je het dan effe doorgeven! en ja pieter daar moet je serieus op ingaan!