Geen carnaval, wel ..... - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu Geen carnaval, wel ..... - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

Geen carnaval, wel .....

Blijf op de hoogte en volg

11 Maart 2006 | Botswana, Maun

Hallo allemaal,

We hoopten al dat ons wist u dat berichtje in goede aarde zou vallen en aan de reacties te lezen is dat goed gelukt!
Even nog achterstallige informatie: het bedrag wat we opgehaalt hebben tijdens de benefietavond ligt rond de 1600 euro. Ongeveer de helft is binnen gebracht door drank omzet (waarvoor hartelijk dank) en loten verkoop. De goed gevulde enveloppen van vrienden, familie en collega's hebben dit mooie bedrag bij elkaar gebracht.
Op de rekening van Horizon Holland komen ook nog bedragen binnen van familie, vrienden, collega's of organisaties/bedrijven. Zo juist via de randomreader (Rabobank) gezien dat er 475 euro was gestort = super lekker en iedereen hartstikke bedankt!!
Deze week hebben we erg hard gewerkt; het kippenhok + kippenren voor gastvrouw(vrouwen) is af. Het is erg naar ons zin geworden en we krijgen veel complimenten voor het werk. De kippen moeten nog een beetje wennen = ook cultuurshock van

• 11 Maart 2006 - 08:19

Rene En Marije:

Vervolg bericht: bovenstaand bericht wilden we vorige week plaatsen en zoals je ziet is het niet helemaal goed bewaard gebleven! Deze week hadden/ hebben we ook problemen met internet, dus ff snel een aanvulling op bovenstaande bericht + quiz.
    De kippen zijn de clutuurshock al te boven en vliegen uit de ren (= mooi balen), kopen we nog een soort net voor zodat dat niet meer kan! Carolien, Alex en Wiebe alvast of nog gefeliciteerd met jullie verjaardagen! We genieten erg van jullie verhalen en leuke reacties. Collega's van Visio; leuk om te horen dat het in mei nu echt gaat gebeuren en Kim is toch niet te goed he (want dan is er misschien geen werk meer als ik terug kom?).
    Hierbij de quiz en dan gaan we boodschappen doen en een feestje vieren (babyshower, wordt volgens ons gezellig).
    Waar plast/ poept Camio (jongste familielid van 1 jr) het liefst?
    A: in d'r broek
    B: in huis
    C: op de looppaden in de tuin
    D: op het stoepje van ons huisje
    E: op de w.c. (die enge)
    Wie het goed antwoord weet mag op onze rekening een biertje gaan halen bij Dennis (let wel; 1 biertje!)
    Heel veel groetjes Rene en Marije.

• 11 Maart 2006 - 09:09

Karin:

Natuurlijk antwoord D bij jullie op de stoep.
    begrijp ik goed dat je gastvrouw bevallen is?
    Even up to date brengen:
    Wij hebben 5 maart schoorsteenbrand gehad, niks erg hoor 15 man met sirene en brandweerpakken aan langs gehad, gratis schoorsteenveegbeurt.
    vandaag 11 maart komt er sneeuw naar beneden. De kids groeien als kool, zal ze wel eens opmeten.
    En we hebben 12 april van de reddingsbrigade een sponsor zwemactie voor botswana, dit is dus ook voor alle geintereseerde, als je sponsor wil zijn voor tijn traas, neefje van marije. laat het dan even weten op kkcouture@wanadoo.nl
    onder vermelding van naam en adres, vast bedrag of bedrag per baantje, hij is 7 dus zwemt nog niet zo hard. ze zwemmen ongeveer 15 tot 20 minuten daarna is het gezellig spelen. voor meer info dit zelfde e-mail adres, en alvast bedankt. groetjes karin.
    marije en rene veel plezier verder en veel succes en het duurt nog zo lang voor jullie terug zijn boe hoe. groetjes je zus ka

• 11 Maart 2006 - 12:05

Dennis:

hoi marije en rene, leuk weer wat van jullie te lezen! weet niet goed wat ik allemaal moet vertellen, alleen dan dat het in het cafe niet zo goed gaat met nellie, dat ze ernstig ziek is. behoorlijk klote zeg maar. voor de rest gaat alles zijn gangetje. tot volgende week!

• 12 Maart 2006 - 08:07

Rene En Marije:

Dat betkend gratis biertje voor Karin! (of een spaatje natuurlijk!, zij heeft het goede antwoord al snel gegeven. Heftig een schoorsteenbrand, gelukkig geen gewonden of ernstige schade. Gaaf van de sponsoractie, super dat er zo wordt meegedacht. Ja, het duurt nog lang, maar de tijd gaat ook wel heel snel, toch?!
    Dennis, wens Nellie veel beterschap en inderdaad vervelend als je gezondheid je in de steek laat.
    Wederom groetjes en pa en ma zoals jullie zien internet werkte stiekum toch nadat we het berichtje via de hotmail al naar jullie hadden gezonden (voor ons fijn, voor jullie misschien een beetje een vraagteken?!)
    Veel liefs Rene en Marije

• 12 Maart 2006 - 21:24

Paul Janssen:

Per toeval kwam ik op jullie site. Even zitten speuren wat jullie in Maun doen. Kon het echter zo niet precies vinden. Zelf zijn we bezig om die richting op te emigrere. Dat gaat misschien eind diet jaar lukken en dan wonen we vlak buiten Maun.

Leuk te lezen dat je in het mooie sportcomplex daar voetbal bent wezen kijken.

Heb inderdaad gehoord dat er meer dan 800 mm regen is gevallen. Uitzonderlijk veel.

Groetjes

Paul Janssen
    www.outtoafrica.nl

• 12 Maart 2006 - 22:33

Arjan De Roo:

ook weer even snel een berichtje aan jullie, heb niet altijd veel tijd, maar volg jullie wel hoor. ben weer net terug uit brabant en morgen weer werken. jullie beleven van alles, maar hier genieten we ook nog wel hoor. blijf lekker schrijven, want wij genieten van de verhalen
    groetjes
    arjan

• 13 Maart 2006 - 18:28

Mieke:

Net terug uit Winterberg en daar ontdekt dat wintersport erg gaaf is!! Ben blij te lezen dat alles goed gaat! Dikke kus

• 13 Maart 2006 - 18:41

Kim:

Hay Rene en Marije
    Leuk om zo regelmatig iets te horen van jullie op de site. Bij Visio gaat het allemaal goed en het werk is hardstikke leuk! Helaas is het alleen wat rustig, maar tijd genoeg voor andere leuke klusjes. Van de week gaan we even kijken of we wat vvb-spulletjes op kunnen sturen. Wel oppassen geblazen dan als jullie de deur uitstappen. Toch weer eens wat anders dan die hondenpoep hier, hihi.
    Groetjes Kim

• 13 Maart 2006 - 19:50

Nicole:

hallo leuk weer zo een berichtje haha
    wij zijn net terug van het skien en helemaal geen gewonden valt weer mee haha
    skien is wel leuk maar erg vermoeiend hoor en ik ben niet zo een held!
    ik was meer van het rodelen (sleeen!
    nou heel veel plezier en werkse en tot het volgende bericht!
    kus nicole

• 17 Maart 2006 - 15:51

Paul Janssen:

Hoi, nog even een berichtje.

Hoe ervaren jullie de veiligheid in Maun?

Paul