vleermuis en vliegtuig - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu vleermuis en vliegtuig - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

vleermuis en vliegtuig

Blijf op de hoogte en volg

18 Februari 2006 | Botswana, Maun

Hallo,
Hier zijn we weer na een frustrerende 30 minuten van proberen foto's te plaatsen zonder succes!! Verschrikkelijk balen, maar we blijven af en toe proberen.
Dan maar positief nieuws melden; Gisterenmiddag hebben we een scenicflight gedaan over de Okavangadelta. Dit was erg gaaf, we zaten in een klein vliegtuigje met de piloot en drie finnen. We hebben een uur gevlogen en de Delta en bewoners (dieren) bewonderd. Je moet wel erg goed kijken en zoeken naar de dieren, want op 400 feed (130 meter) lijken impala's net rode mieren!? We hebben ook olifanten, nijlpaarden, giraffe, zebra's, wildebeest en lechwees (antilopesoort)gezien, dus super!! daarna lekker uit eten (bij een soort van Mc Donalds), niet zo duur maar wel verdient na een week hard werken. Rene was maandag en dinsdag niet zo lekker, maar er zit hier vanalles in het tapwater (waar je buik van gaat rommelen?!), dus we hebben maar weer water gekocht en koken het tapwater voordat we het drinken.
Vanmorgen heeft een vleermuis Marije erg laten schrikkken, door in de plooi van Rene zijn onderbroek te gaan zitten (let wel, deze onderbroek hing buiten aan de waslijn, dus niks schunnnigs of zo!)
We gaan nu even kijken of we een pakketje bij het postkantoor kunnen ophalen. Jose jou kado hebben we ontvangen, erg bedankt daarvoor!! We hebben er al in gelezen, interessant en mooi.
Karin heb jij onze brief al ontvangen of... gaat dat net zo snel als de foto's??
Allemaal een heel fijn weekend en tot volgende week dan maar weer?!Groetjes Rene en Marije
p.s: Dennis en Pieter leuk dat jullie chatten via onze website, dan zijn we er toch een beetje bij!
Veel liefs

• 18 Februari 2006 - 11:21

Karin En Fam:

Jazeker heb ik jou brief gehad, een dag of 11 heeft hij er over gedaan.
    Hebben jullie mijn pakketje al????
    Vervelend als je ziek bent rene, hier heerst ook van alles, tijn ligt al bijna 1 week met koorts op de bank. Bij ons ie het gelukkig niet van het water. dat kunnen wij gewoon drinken.
    jammer dat het steeds niet lukt met de foto's. We wachten gewoon geduldig af, mischien moet je de foto's eerst verkleinen, dat moet ik tenminste ook altijd omdat ik via de telefoon zit kan dat ook wel eens lang duren.
    nou we horen wel weer van jullie heel veel kusjes van de kids.

• 18 Februari 2006 - 14:37

Merijn, Eefje, Wouter, Marga En Rinus:

Lekker zo'n vleermuis in je onderbroek. Merijn kreeg er gelijk een komisch filmpje bij in zijn hoofd haha. Fijn om te horen dat jullie het naar je zin hebben. Ga zo door!

Liefs familie van de Kreeke

• 18 Februari 2006 - 17:23

Mieke:

een pannekoek een pannekoek in mn onderbroek, of was het nou een vleermuis???????! Have Fun! Dikke kus

• 19 Februari 2006 - 10:04

Rene En Marije:

Hallo,
    ff snel wat antwoorden op vragen en een kort berichtje.
    Daphne en Peter: Het revalidatie centrum heet: Thuso Lutheran Rehabilitation Centre, Private Bag 040, Maun, Botswana. We hebben nog steeds de wens om het (therapie)zwembad te repareren. De materialen en mankracht zijn te duur voor Thuso.
    Verder gebruiken Rene en ik best veel materialen of spullen tijdens onze werkzaamheden die wij zelf aanschaffen (maken NDT bankjes, bodylotion voor massage van clientjes, maken kippenhok,enz). Sommige dingen lijken misschien klein, maar ze worden door sommige mensen al opgemerkt als positieve veranderingen. Dus alle kleine beetjes helpen!
    Prive emailadres is: houtmar@hotmail.com.
    Het pakketje is nog niet binnen en/of opgehaalt, ook dat verloopt nog niet zo soepel (verkeerde postkantoor, niet onze postbus, openingstijden eigenlijk alleen door de weeks), maar we komen er wel uit! Weer veel groetjes en Nellie/Kees tot bels vanavond?!
    p.s: hoe doen de mannen het op de olypische spelen?

• 19 Februari 2006 - 12:15

Stefan:

Ha en Rene en Marije, hoest? Ugh ugh ughu!!!!!\\ten eerste nog gefeliciteerd met je verjaardag ergens vorige maand.Sorry dat ik nu pas een mailtje naar jullie toe stuur,maar het is me al die tijd niet gelukt om op jullie site te komen tot vandaag.Heb nog niet al jullie berichten kunnen lezen,maar nu weet ik waar jullie site woont.Lees ook net dat Kleine Reneetje beetje ziekjes is.Kop op goos,over een jaartje valt dat virusje te verwaarlozen bij al jullie gebeurtenissen.Mits je het nog onder de leden heb.Geintje!!!!!!!Hoe is het met jou,Marije?Kan jij WEL integreren daar in Botswana?Jullie zijn zeker ook al flink verbrand????Hier in Holland gaat alles zijn gangetje.Cle en ik zijn nu flink veel aan het LATTEN.En ik ben ook hard op zoek naar een eigen huisje of appartementje.Maar niet een die van golf platen is gemaakt.
    Nu ik jullie weet te vinden,kan ik vaker email sturen en ontvangen.wens jullie veel succes en plezier.IK lees jullie later. Groetjes van Stefan,, en Patrick.Mazzels

• 19 Februari 2006 - 13:49

Dennis:

hoi rene en marije, wel weer erg jammer van de foto's maar ja we wachten maar af, die vleermuis vind ik dan weer wel echt super!! en rene beterschap jongen, komt wel weer goed, en wat betreft dat water..... ik drink in belgie nog niet uit de kraan laat staan dat je dat in bodswana doet..... dan vraag je om problemen.....tot volgende week!

• 19 Februari 2006 - 19:03

Nicole:

hallo!
    nou dat is weer eens wat anders een vleermuis in je onderbroek! haha
    marianne timmer heeft net goud gehaald met schaatsen! dacht mischien leuk om te weten!
    hier gaat alles zijn gangetje, 9 maart gaan we lekker met zn allen een weekend skien in duitsland!
    is alles nog vol te houden?
    nog geen heimwee?
    nou jullie redden je vast wel!
    kus nicole

• 20 Februari 2006 - 21:34

Pieter:

Nou Rene wat voor onderbroek heb jij als er al vleermuizen in gaan huizen? en weet je zeker dat je hem gewassen had? Beestjes... beestjes...zoveel beestjes!!
    Groetjes!!
    p.s. Dennis jij drinkt nooit uit de kraan!! Tis meer uit de tap!

• 21 Februari 2006 - 09:52

Dennis:

dank je wel Pieter, gaat met jou beter....

• 21 Februari 2006 - 09:52

Dennis:

dank je wel Pieter, gaat met jou beter....

• 21 Februari 2006 - 10:22

Pa En Ma V.d. Kreeke:

Hallo Marije en René,
    Ik ben net van Tijn z'n bed gevallen (schoenendozen opzoeken uit de kast achter de schuifdeurtjes voor Len op school)en maakte een heel vreemde manoeuvre viel op m'n hoofd en stootte m'n scheenbeen.(vel er af).Au,Au!!! Verder gaat hier alles goed. Pa is thuis vandaag en morgen=woensdag=natuurdag, het is te nat om te werken. Vanmiddag moet ik weer werken, het is niet zo druk op de afdeling.Vandaag moeten de mannen de 1500 meter rijden. We hopen weer op een medaille. Morgen ga ik langs het reisbureau om te kijken of ze wat voor ons kunnen doen???
    Nu ga ik alvast koken (zuurkoolschotel) lekker!!!
    René al weer beter?? Hier zijn er ook veel mensen ziek, verkouden, griep enz. Alle kippen moeten hier opgehokt worden i.v.m. de vogelgriep, horen jullie daar ook wat over ??
    Groetjes en liefs Pa en Ma.

• 21 Februari 2006 - 12:42

Jan En Nel V.B.:

Veel groetjes van ons uit een zonnig en warm Sri Lanka
    de wereld is op deze manier wel erg klein.
    nog veel succes en plezier

• 21 Februari 2006 - 17:11

Arjan De Roo:

hoi hoi marije en rene
    wat een toestand iedereen heeft het maar over die arme rene zijn onderbroek, maar wat dacht je van zo'n vleermuis. maar ik lees dat je ook wel hele mooie dingen meemaakt. ik ook hoor hier in het zeeuwse. En nu ben ik me alvast mentaal aan het voorbereiden om tegen het eind van de week brabant in te gaan en lekker te gaan carnavallen. dat hebben jullie daar zeker niet he. Nadien horen jullie weerwel van me Nog heel veel groetjes arjan

• 21 Februari 2006 - 22:39

Pieter:

Leuk Dennis.... Das 2 x...
    Weer water uit de kraan gedronken zeker...

• 21 Februari 2006 - 22:50

Ha Rene en Marije!
    De mannen hebben vandaag nog geschaatst maar een btje jammer geen plakken.
    Kuipers 4 en Wennemars 5 en Jan bos 20ste. Een Italiaan(Fabris) 1ste en Amerika 2 en 3.
    Geen vleermuizen pech meer gehad? :)
    Groetjes!

• 24 Februari 2006 - 00:32

Dennis:

sorry Pieter dat ik je berichtjes een beetje te laat lees.....

• 25 Februari 2006 - 00:11

Pieter:

Ja Dennis dat is wel een btje jammer dat je deze "chat box" niet echt benut!
    Sorry! Marije en Rene! maar ik moet mijn frustraties op Dennis toch ergens kwijt kunnen?:p
    Plezierig!!