Wauw, wat een feest!
24 December 2005 | Nederland, Goes
Super bedankt voor de geweldig grote opkomst op de benefietavond. Wij hebben genoten en volgens ons de meesten wel!
Speciale dank aan: Surrender, Café de Oranjeboom, Heineken en de Heinoos zonder jullie was het niet zo'n groot succes geworden!
We zijn nog bezig met de "telling" van de opbrengst--> dus nog even geduld a.u.b.
Via deze weg willen we iedereen fijne feestdagen en een super 2006 toe te wensen.
Groetjes René en Marije
24 December 2005 - 16:51
Jan En Nel Van B.:
Hallo René en Marije,
Helaas konden wij er gisteren niet bij zijn. We hadden andere verplichtingen. Langs deze weg willen wij jullie heel veel succes toewensen voor mende periode in Botswana. ie volgen via deze site. Onze bijdrage hebben we niet persoonlijk kunnen overhandigen, maar zullen we storten op het postbanknummer.
We wensen jullie hele fijne kerstdagen en jaarwisseling en voor straks een hele goede reis.
Groetjes Jan en Nel -
27 December 2005 - 10:18
Karin:
Hoi Marietje en rene even een berichtje van je zus.
leuke site en ik zal jullie in de gaten houden.
groetjes en het was goed voor mekaar he vrijdag, top feest!!! -
30 December 2005 - 15:44
Robert En Charlotte:
Ola,
Wat goed om te lezen dat het zo´n groot succes was.
Hopelijk gaan jullie daar een mooie tijd beleven.
In ieder geval wensen we jullie een heel goed en gezond 2006 toe.
Groetjes uit Chili,
Robert en Charlotte -
30 December 2005 - 15:52
Kees En Nellie:
Hoi Rene en Marije
Nu is het dan bijna zover
Nog even (opruimen)en dan gaan jullie een nieuw jaar,nieuwe kansen.We zullen jullie missen hoor,maar zien ook uit naar jullie belevenissen,Doei,Pa en Ma
Allemekinders. -
31 December 2005 - 01:55
Dennis:
hoi allebij, heb jullie site dus weten te vinden en heb hem opgenomen in mijn favorieten dus iik kom zeker regelamtig langs!!
tot morgen avond, op jullie laatste afscheidsfesstje, ik hoop dat het gezellig wotrdt... -
31 December 2005 - 10:42
Ko En Conny:
Lieve Marije en Rene,
Een berichtje van Pa en Ma.
Vanmiddag bakt Pa nog oliebollen, die zullen jullie wel missen in Botswana. Morgen zien we jullie nog.Maar nu alvast heel veel succes in Botswana en hopelijk tot mei. Liefs Pa en Ma.
G -
03 Januari 2006 - 10:40
Dennis:
hoi, ik was benieuwd of jullie goed zijn aangekomen, maar jullie zijn er misschien nog wel niet.... ik hoor het wel. -
03 Januari 2006 - 17:22
Eefje, Wouter, Merijn, Marga & Rinus:
Ha Marije en Rene
Wij zijn heel erg benieuwd of jullie goed aangekomen zijn!
We volgen jullie via het internet.
Heel veel succes met alles!!
Liefs van ons allen. -
03 Januari 2006 - 19:29
Karin Traas Zus Van Marije:
Hallo iedereen, ik hoop dat marije en rene dit goed vinden, maar ik wilde even laten weten dat ze goed aangekomen zijn, ze hebben om 15.00 naar ma gebeld, blijkbaar hebben ze nog geen computer dus bij deze weet iedereen het alvast, marije en rene zullen zelf wel reageren zodra ze een computer ter beschikking hebben.
groetjes van karin. -
03 Januari 2006 - 20:44
Caro:
he rene en marije,
gaaf dat jullie er zijn, lekker hottie hoorde ik!
Al meelpap gegeten? (het went vast!)
Superveel plezier en succes, groetjes caro. -
04 Januari 2006 - 00:34
Dennis:
leuk om te horen dat jullie goed zijn aangekomen, daar was ik trouwens ook niet echt bang voor hoor, ben nu wel erg benieuwd naar jullie plaats, en onderkomen ik hoop dat dat ook een beetje naar behoren is ik hoor het wel....en veel suces, ik wil natuurlijk wel min9maal 1 * per week op de hoogte gehouden worden....