al weer bijna op onze weg terug - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu al weer bijna op onze weg terug - Reisverslag uit Maun, Botswana van renemarije - WaarBenJij.nu

al weer bijna op onze weg terug

Blijf op de hoogte en volg

20 Mei 2007 | Botswana, Maun

Hallo Allemaal,

Via de website willen we iedereen even bedanken voor de leuke reacties op ons trouwen (10 mei 2007). We zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen om weer terug te gaan naar Botswana om daar een bed and breakfast te gaan runnen. Binnenkort is de website daarvan ook in de lucht, dus daar zullen we dan veel reclame voor maken!
De meesten van jullie hebben vast ook een uitnodiging gekregen voor 15 juni bij Café de Oranjeboom om gezellig met ons een borreltje te drinken en "afscheid" te nemen. We hopen dat het lekker / gezellig druk wordt.
We zullen jullie wel vreselijk gaan missen in Botswana, maar jullie zijn natuurlijk van harte welkom in onze bed and breakfast, hi, hi!!
Veel liefs en Groetjes René en Marije

• 23 Mei 2007 - 12:27

Pa En Ma Van De Kree:

Lieve Marije en Rene,
    Wij verwachten jullie dit weekend. Jullie zijn van harte welkom.
    Groetjes Pa en Ma.

• 23 Mei 2007 - 18:29

Karin En Fam:

hallo hallo dat is lang geleden op deze site, ik wist niet dat hij nog bestond. maar goed het verhuizen is begonnen hoor. de eerste dozen zijn in mijn auto verdwenen. raar maar waar. gr ka

• 22 Juni 2007 - 09:34

Marije En René:

Allereerst iedereen hartstikke bedankt voor de lieve, positieve en hartverwarmende reactie, kaartjes en wensen voor ons trouwen en ook voor ons vertrek / afscheid.
    Vandaag is het nog 4 dagen voordat we weg gaan, het is soms onwerkelijk, maar meestal overheerst het gevoel van: "we gaan onze droom achterna"! Deze site zal binnenkort (hopelijk) weer volop in gebruik zijn --> onzin verhalen, korte stand van zaken of wat dan ook. We zien het wel. Heel veel liefs en groeten van René en Marije

• 26 Juni 2007 - 23:45

Dennis:

gister waren jullie nog effe gezellig bij mij int café met een lekkere bolus, en wat vlaai van pietertje, ik kreeg het gewoon warm bij die laatste keer kussen.... hoop dat jullie een goede reis hebben gehad en goed zijn aangekomen.... ik lees het hier wel weer denk ik als jullie er tijd en zin voor hebben om hier te reageren! ik wens jullie bijde een super leuke tijd toe en hoop dat het zakelijk echt ook super goed zal gaan!! ik probeer je ook zeker een keertje te bellen, het is toch maar 1 uur tijdverschil? ok tot snel.... en veel succes en plezier!!

• 27 Juni 2007 - 09:17

Mieke:

Oke ik hoop ook alles wat dennis schrijft en verder zou ik zeggen; Let the games begin! ;)

• 27 Juni 2007 - 10:25

Vief:

Hallooooo,

En? Veilig aangekomen?
    Vertel, hoe is het daar?
    Meteen druk an het werk om alles op te starten?
    Hier alles goed. Vanavond etentje met Linda ivm verlof. Volgende week sollicitatiegesprek ivm jouw functie. Je hoort er wel van.
    Liefs,
    Vief

• 27 Juni 2007 - 12:36

Pieter:

JA HOOR! Ik ben ook weer van de partij!!;)
    Ik vond het maandag erg leuk om nog even met jullie te kletsen! Het idee was/is wel een btje vreemd dat jullie nu niet meer in het Nederlandse zijn! Maar ik vind het wel onwijs tof dat jullie dit doen en wens jullie daar ook heel veel succes mee maar vooral super veel plezier en geniet er van!!!
    Troewens...we hebben nog een stukje vlaai over...Interesse?;)

• 28 Juni 2007 - 07:13

Mieke:

Hey Pieter! Geweldig! Geef die vlaai maar aan Dennis, die jongen moet nog groeien... En Rene+Marije ik hoop dat jullie goed zijn aangekomen. Ik hoop snel wat van julder te horen! Dikke kus!

• 28 Juni 2007 - 09:48

Dennis:

Die jongen moet nog groeien..... kijk naar je eigen dikke kont.... rotwuuf.... let the game begin..... jie bin begonne

• 28 Juni 2007 - 13:56

Pieter:

Hij moest nie...geef ik hem ook eens een keer wat, is het weer niet goed!

• 29 Juni 2007 - 09:49

Dennis:

ik wordt ook nog wel eens een keer verstandig...... maar uuuhh zijn rene en marije goed aangekomen eigenlijk, heeft er al iemand iets gehoord?

• 29 Juni 2007 - 21:00

Caro:

he rene en marije,

Ma sms-te dat jullie goed zijn aangekomen, en de auto doet het nog, hardstikke mooi.
    Hier regent het nog steeds, dus dat hoef je niet te missen, al was het wel raar dinsdag om afscheid te nemen.
    We moeten weg, naar pake sake, de munten opmaken met inge en leon en jose en han, want de munten zijn maar tot 1 juli geldig.

Morgen naar concert at sea, hopelijk zonder plu of regenjas.

Nou rene en marije, ik zal jullie wel weer mailen, ben benieuwd hoe het daar is, nu het echt helemaal van jullie is.

Liefs caro.

• 30 Juni 2007 - 09:13

Pieter:

Iemand nog munten van Pake Sake hebben....??